- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi ikincisans88
kızlar doğurmaya karar verdiğiniz zamanda paranız yoksa sıkıntı var, devlet hastanesi sizin keyfinize bırakmaz sezeryanı, tersse bebek saatlerce yürütür bastırır vs ki düzelsin, o konudada şikayet çok yaparken iyiydi şimdi ne bağırıyosun kedi gibi üremeyi bilirsiniz anca diye çok şey okudum, doğursada doğurmasada insan gözüyle bakılmıyo parasız kadına
Gerçekten korktum.
Hamile filan değilim, bir kaç aya kadar ancak düşünüyoruz çalışmalara başlamayı ama şimdiden doğum için para biriktirmeyi düşünmeye başladım.:26:
Annem beni 30 yaşını doldurmadan doğurmuş.
İstenmeyen bir bebeğim ben, annem beni aldıramamış zamanım geçmiş Ama sonradan derdi iyi ki doğurdum kızımı diye.
Neyse bundan 34 sene önce okmeydanı SSKda doğmuşum.Çok ağlayan zırlayan bir bebekmişim.Annem ne yaptı ise beni susturamamış.Bu arada kendisi de doğum sonrası bir çeşit ateşli hastalığa yakalanmış, hastanede yatıyoruz.
Ben annemin kucağında ortalığı yıktıkça bir hemşire dayanamamış ve anneme demiş ki
" Utanmadan 30 yaşında çocuk doğuruyorsun ya sustursana şu cocuğu"
Tabi bu yıllar önce oluyor.
Keşke artık herşey değişti, böyle şeyler yaşanmıyor diyebilseydik
Kusura bakmayın ama tutun ki evli değil? İnsanca kürtaj olmaya hakkı yok mu o kadının?
Zaten bebeğini kaybedecek olan bir kadın var karşımızda maalesef ki o psikolojide eminim bu saydıklarınızı düşünecek durumda da değildi.
Rabbim kimseyi böyle olaylarla sınamasın ama bir bebeğin annesinin rahminden diri diri vakumlanmasından söz ediyoruz!
Bende bu noktaya takılmıştım benden önce tepkinizi gösterdiniz ..
Kadının kadına yaptığını erkek yapmıyor şu memlekette yahu