- Konu Sahibi ikincisans88
keşke kadınların inanç özgürlüğü vs diye her seferinde türbanı ortaya attıkları gibi kadının başka hakları olduğunuda dile getirseler, mesela yaşam hakkı,eşi sevgilisi ya da adamın biri tarafından öldürülmeyeceğine dair devlet güvencesi alma hakkı, korunma hakkı, karar verme hakkı
arkadaşlar el insaf, bir doktorun bir hastanenin alçaklığını tutup nereye bağlıyorsunuz. Lütfen hatırlayın kürtaj konusu gündeme gelmeden öncede çok duyduk böyle haberleri, çok iyi hatırlıyorum bir kadın bir doktorun kanunsuz muayenahanesinde kürtaj yaptırıp ölmüştü. Sebep neydi kurallara göre o zamanı kuralları yani, alınması sağlık açısından tehike oluşturacak bebğin kürtajla alınması. Ben çok iyi hatırlıyorum bu haber. Eminim böyle daha çok olayda olmuştur. Ama tabi o zaman hükümet buna el atmadığı için o kadar önem arzetmiyordu bu haberler. Ben hükümetçi değilim olmamda gerekmiyor ama bu kadının başına gelenler sadece o doktorun ve kurumun suçu. Eğer konuyu tutup türbana dayatırsanız, 2000 li yıllarda sırf başötülüyüm diye koluma iğne yapılmadı resmen dürtüldü. Kolum mosmor oldu. Ama ben o hemşireyi şikayet edecek bir merci bulamadı. Kime gitsem beni azarladı. Başhekim resmen kovdu.temizlikçi bile dilekçe için isim istediğimde oralı olmadı. Biz çok kötü hastane şartları gördük. Bu aşağişılık doktor ve kurumuda o silsilenin bir parçasıdır. Maalesef bizim tıp camiamızda bazı kim tabipler kendilerini ulaşılmaz zanneder. Hastaya her türlü muameleye hakkı olduğunu zanneder. Işini fedakarca yapanları tenzih ediyorum. Ama baş taiplerin böyle doktorların olduğu yerde ne heşire ne hizmetli size adam gibi davranır.kısacası konu oraya buraya çekilip ufalanacak bir konu değil. arkasında durulup suçluların cezalandırılmasını gerektirecek bir konu
Son düzenleme: