- Konu Sahibi ikincisans88
demin onuda okudum. oda çok kötüdevamı bugün yeni yazısında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demin onuda okudum. oda çok kötüdevamı bugün yeni yazısında..
kadın kürtaj edilmemiş ki resmen çin işkencesine maruz kalmış!
hem bedenen hem ruhen mahvedilmiş.
rezilliğe bak ya.
demin onuda okudum. oda çok kötü
kadesa , kadının şöyle bir tabiri var : " kendimi ruhen tecavüze uğramış gibi hissediyorum."
kesinlikle kadınlara verilen bir ceza bu, anısını yazan kadın çok doğru demiş, benim bedenim benim kararım mı diyosun alın size!
konunun özeti bu, paran yok madem karar böyle olur diyolar, vajina kelimesinden tiksiniyolar meclisteki konuşmayı hepiniz hatırlıyosunuz heralde “Kürtaj meselesi konuşulurken siz öyle bir söz sarfettinizki benim yüzüm kıpkırmızı oldu. Bir evli, bir bayan, çocuğu olan milletvekili kendisi ile ilgili bir organını nasıl böyle açıkca konuşabilir” vajina diyemiyo adamlar
dünden beri merak ettim hanımlar..aranızda bu konuyla ilgili haberi tv de izleyen var mı?
gündeme geldi mi bu yoksa bir köşe yazısında mı patlak veriyor?
neden bu mağdurlardan biri sesini duyurmak istemedi acaba:26:
dünden beri merak ettim hanımlar..aranızda bu konuyla ilgili haberi tv de izleyen var mı?
gündeme geldi mi bu yoksa bir köşe yazısında mı patlak veriyor?
neden bu mağdurlardan biri sesini duyurmak istemedi acaba:26:
dün bu konu ile ilgili iki dr. ile yaptığı röportaj onlar gayet doğal karşılıyor bu olayları.
Krtaj devlette narkozsuz zelde narkozlu - Aye ARMAN - Hrriyet
bu linkten okuyabilirsiniz.
Ayrıca bu günkü yazısında yine kürtaj magdurlarına yer vermiş.
istem dışı kürtajlardada aynısını yapıyolarmış yaa, bugünkü yazının sonunda bi kadın anısını anlatmış bebeği karnında ölmüş
keşke kadınların inanç özgürlüğü vs diye her seferinde türbanı ortaya attıkları gibi kadının başka hakları olduğunuda dile getirseler, mesela yaşam hakkı,eşi sevgilisi ya da adamın biri tarafından öldürülmeyeceğine dair devlet güvencesi alma hakkı, korunma hakkı, karar verme hakkı
Karar verme hakkının altını açarak birşey eklemek istiyorum.
Bir kadın kürtaj kararını eşinin onayı olmadan tek başına verebilmelidir.
Boşanma sonrasında çocuğun çok büyük bir yüzde ile annede kaldığı aşikar iken, sorumluluk nerede ise tümü ile kadında iken kürtaj kararının kadına bırakılmaması bence bir insan hakkı ihlalidir.