Bu Güne Kadar Hayattan Çıkardığımız Dersler

Aslında her şeye gönüllü olmalıyız. Neye gönüllü olmazsak onu hayatımıza çeker ve yaşarız

Evet hanımlar bugüne kadar hayattan çıkardığınız en büyük dersler neler,neyi asla yapmam diyorsunuz,neyi kesinlikle şöyle yapardım diyorsunuz. Paylaşır mısınız?

En yakın arkadaşın bile olsa kimseye koz olarak göreceği kadar sır verme!
Büyük konuşma!
İnsanlara fazla değer verme!

Bir kimseyi kinamamak.
Kimseyi herhangi bir şeye gore yargilamamak..
Birseyi aşiri faazla istememek.. bazen oluruna birakmak..
Kendimize öz saygimizi asla yitirtmemek..
Kimseyi haddinden fazla simartip baş ustunde tasimamak..
Her zaman herkesle mesafeni korumak.
Kararli olmak.

Arkadaşlarınızdan çok fazla beklentilere girmemekte fayda var

Insanlara fazla değer verme.Baskalari için kendinden odun verme.Kimseyi kendinden çok sevip düşünme.Seni takmayı sen hiç takma.Geriye dönüp bakma.

İş yerinde hiç kimse ile arkadaş olunamayacağı gerçeğini.
İnsanların çok içten pazarlıklı (özellikle iş yeri) olduğunu ve adımlarımızı buna göre atmamız gerçeğini.
Hiç kimsenin ne düşüneceğini aslında umursamadığım gerçeğini.
Ne yapmaktan mutlu oluyorsam onu yapmam gerektiği gerçeğini.

Az eşya beni daha çok mutlu etmeye başladı,artık hayata manevi gözlüklerle bakıyorum.mesela bu ay sadece bir tane şampuan dışında hiç saç ürünü kullanmıcam,zaten saçım güzel gerek yok,bakım ürünlerimi sıfırladım,hiç bişey kullanmıyorum,sırf almak için alıyodum,artık buna son verdim,sadece küçük bir el yüz kremim ve parfüm dışında başka kozmetiğim yok,inanılmaz rahatım,kendimi doğal olmaya adadım,sadelik harikaymış,keşke daha önce bu kararı alsaymışım diyorum,ama zaman insana herşeyi öğretiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…