Bu gece hem Hıdırellez hem de Ramazan ayının başlangıcı

Ben geldim...her sene mutlaka yaparim bi ritüeli. Buyuk bir hevesle beklerim hidirellezi.
Oncelikle dileginizi bir kagida ciziyorsunuz. Sonra onu gece yarisi bir gul fidesinin dibine gomuyorsunuz. Yok demeyin ya,elbet vardir. Hazir saat cok gec değilken cikip mahalleyo turlayin bakalim, var mi:)
Herneyse dilegi sabah alip bir suya atiyorsunuz.
Sabah atamadin,olsun yarın atarsin:)
Benim cizdigim seyler genelde oluyor. Dilek dilemeyi seviyorum çünkü bana hatirlatmis oluyor neyi istedigimi . Ve bunun ivin bir adim atiyorum

En önemlisi de niyet ve inanç :)

Kızlar bi de kurdeleyle dileğini dala bağlayan var. Ama bence gömmek daha mantıklı. :)) akarsuya atmak mı yoksa dibinde gömülü durması mı sizce?

Ben geçen yıl güle benzeyen başka bir çiçek bulmuştum bahçeden. Sonra da nehire attım.

Bu iş nasıl yapılıyor ayrıntısıyla yazacak olan var mı arkidişler prosedür nasıl

Yarın Sabah erkenden kalkıp 7 küçük karınca yuvasından azıcık toprak alıp karıştır küçük bi poşete koy cüzdanında taşı
Paran bereketlensin
Bütün gece bereket yağıyormuş yeryüzüne :)

Hıdırellezi çok seviyorum ya, zerre inanmıyorum ama çok seviyorum. Her sene kendimi sokaklara atardım, ama bu sene bebek başında bekliyorum
Umutlar seneye

duanizdaki hayri şer-i siz bilemezsiniz Allah hic bir duayi geri cevirmez ya zamanini bekliyordur ya da sizin icin hayirsiz oldugundandir olaya bu sekilde bakarsaniz belki iciniz bi nebze rahatlar. bu mubarek ayda rabbim herkesin duasini hayırlısıyla kabul etsin.
sorunuzun cevabini bilmiyorum o yuzden bir sey diyemeyecegim :)

Evet gömeceksiniz. Sabah gömdüğünüz yerden alıp, denize ya da nehire atacaksınız. Resim şart değil. Ben sağlık gibi çizemediğim şeyleri yazıyorum. Babanıza da acil şifalar dilerim.

Amin

Evet gömeceksiniz. Sabah gömdüğünüz yerden alıp, denize ya da nehire atacaksınız. Resim şart değil. Ben sağlık gibi çizemediğim şeyleri yazıyorum. Babanıza da acil şifalar dilerim.

Kagida tek dilek mi yapiyoruz, birden fazla yapabiliyor muyuz? Misal kendime mutluluk, anneanneme saglik, anneme yeni araba

Kagida tek dilek mi yapiyoruz, birden fazla yapabiliyor muyuz? Misal kendime mutluluk, anneanneme saglik, anneme yeni araba
Ben hepsini ayrı ayrı küçük kağıtlara yazdım ama hepsini bir kağıda yazan da var. İnternette görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…