- 17 Ağustos 2011
- 21.909
- 136.579
-
- Konu Sahibi miniminimarg
En önemlisi de niyet ve inanç :)Ben geldim...her sene mutlaka yaparim bi ritüeli. Buyuk bir hevesle beklerim hidirellezi.
Oncelikle dileginizi bir kagida ciziyorsunuz. Sonra onu gece yarisi bir gul fidesinin dibine gomuyorsunuz. Yok demeyin ya,elbet vardir. Hazir saat cok gec değilken cikip mahalleyo turlayin bakalim, var mi:)
Herneyse dilegi sabah alip bir suya atiyorsunuz.
Sabah atamadin,olsun yarın atarsin:)
Benim cizdigim seyler genelde oluyor. Dilek dilemeyi seviyorum çünkü bana hatirlatmis oluyor neyi istedigimi . Ve bunun ivin bir adim atiyorum
Vazoda suda güllerim var ona bağlasam olma mı?
Vazoda suda güllerim var ona bağlasam olma mı?
Çizmeye gerek yok illa, bu şekilde yazıp gomebilirsinBen şimdi babam biranonce iyilessin eskisi den de sağlam olsun eve dönsün istiyom,ne cizicem?
Saksıda sadunyalarım var belki o olur o zaman ben yapayım belki bana da gelir. Ay çok heyecanlandım bak şimdiAma şimdi farkettim de vazoda demişsin, onu bilemiyorumtoprak olsa daha iyi olur gibi
Benim de yok:)) dereye atınBir de benim yaşadığım yerde deniz yok napsak ki ?
Ben geçen yıl güle benzeyen başka bir çiçek bulmuştum bahçeden. Sonra da nehire attım.
Bu iş nasıl yapılıyor ayrıntısıyla yazacak olan var mı arkidişler prosedür nasıl
duanizdaki hayri şer-i siz bilemezsiniz Allah hic bir duayi geri cevirmez ya zamanini bekliyordur ya da sizin icin hayirsiz oldugundandir olaya bu sekilde bakarsaniz belki iciniz bi nebze rahatlar. bu mubarek ayda rabbim herkesin duasini hayırlısıyla kabul etsin.Bir şeyler yapınca gerçekleşeceğine inancımız artıyor galiba bilemiyorum. Benim dualarım pek gerçekleşmiyor hatta hiçbiri gerçekleşmedi diyebilirim bir de bunları deneyeceğim, siz şanslıymışsınız.
Evet gömeceksiniz. Sabah gömdüğünüz yerden alıp, denize ya da nehire atacaksınız. Resim şart değil. Ben sağlık gibi çizemediğim şeyleri yazıyorum. Babanıza da acil şifalar dilerim.Gül'ün dibine gömüp yarın alacak miyim? Dur ben bı babamı cizeyim,borçlar bitmiş,tüm aile sağlıklı mutlu Allah'ım, babama şifa versin eskisinden daha sağlıklı olarak eve dönsün de bu benim en büyük dileğim
Aminduanizdaki hayri şer-i siz bilemezsiniz Allah hic bir duayi geri cevirmez ya zamanini bekliyordur ya da sizin icin hayirsiz oldugundandir olaya bu sekilde bakarsaniz belki iciniz bi nebze rahatlar. bu mubarek ayda rabbim herkesin duasini hayırlısıyla kabul etsin.
sorunuzun cevabini bilmiyorum o yuzden bir sey diyemeyecegim :)
Evet gömeceksiniz. Sabah gömdüğünüz yerden alıp, denize ya da nehire atacaksınız. Resim şart değil. Ben sağlık gibi çizemediğim şeyleri yazıyorum. Babanıza da acil şifalar dilerim.
Ben hepsini ayrı ayrı küçük kağıtlara yazdım ama hepsini bir kağıda yazan da var. İnternette görmüştüm.Kagida tek dilek mi yapiyoruz, birden fazla yapabiliyor muyuz? Misal kendime mutluluk, anneanneme saglik, anneme yeni araba
Kagida tek dilek mi yapiyoruz, birden fazla yapabiliyor muyuz? Misal kendime mutluluk, anneanneme saglik, anneme yeni araba