Bu gece hem Hıdırellez hem de Ramazan ayının başlangıcı

Hıdırellez batıl inançsa yapmayın o zaman. Kendi adıma 30 yaşındayım, kimseden akıl alacak değilim. Buradaki çoğu üye de kendi kararını verebilecek yaşta. Konu sahibi batıl mı değil mi diye sormamış. Dua etmeye vesile olan her şey güzeldir. Hızır Aleyhisselam Allah’ın da izniyle yardım eder zaten. Kim sağlık, bereket, huzur ve maddiyat istemez? O çizilen şeyleri hepimiz her gün Allah’tan zaten dua ederek istiyoruz. Hıdırellez’deki tek fark dua dışında sadece bunu görsel olarak çizmek. Hızır Aleyhisselam’ı , Allah’ın yerine koyduğumuz yok yani. Abartmayın.

Size göre batıl inançsa batıl inanç,insanların neye değer verdiğinden size ne çok afedersiniz ama ? Sizin ''batıl inanç'' dediğiniz çoğu şey Türklerin eski eski atalarından kalan şaman değerleri,bu kadar yabancı görmeyin.Ne olacak iki şey yazın gülün geçin,her eğlence suç bu toplumda her eğlence yanlış.Bu kadar kendi kültürünüze uzak olmayın ya.

Hayır ayrı o ama haftalar denk gelmiş olabilir çok inanırım ona çünkü yaptım ben şu an evliyim karşı komşuların evinde su içmiştim
Ben de yaptım onu Aleviyim zaten. Geçti o oruç Şubat ayındaydı, tuttum ama göremedim. Benim tanıdıklarım ikisinde de yapıyorlar ve görüyorlar . Siz gördüğünüz kişiyle mi evlisiniz ?

Yav şimdi konuyu okuyunca aklıma çocukken ateşten atlamalarımız geldi. Her yerde yakılırdı, hepsine uğrar atlardık. Anneler, teyzeler, yengeler de gelirdi. Ah be, ne güzel günlerdi.

Biz de kağıda dilek yazıp atardık dereye,saçmaydı belki ama sohbeti olurdu ne yazdık ne istedik diye şimdi hiçbiri kalmadı,parklar falan aman neyse ya,yazmayayım yine moralim bozuldu

İlla her konuda sivrilen birileri oluyor malesef

Biz de kağıda dilek yazıp atardık dereye,saçmaydı belki ama sohbeti olurdu ne yazdık ne istedik diye şimdi hiçbiri kalmadı,parklar falan aman neyse ya,yazmayayım yine moralim bozuldu

Eskiden tadını çıkarıyorduk her şeyin ya. Hem çocuklar, hem yetişkinler olarak. Şimdi baksana, şu konuda bile millet birbirine din dersi veriyor. Size ne kardeşim? Bırakın inanan inansın. Yıllarca insanlar dilet kağıtları bilmemne yapıp suya bıraktı diye kağıda tapan bir güruh mu türedi ülkede, nedir yani? Hem öyle bile olsaydı bile kimseyi ilgilendirmezdi. İsteyen istediğine inanır, istediğini yapar yahu.

Hadi size anlatayım. Adı SU RİTUELİ
Bir kağıt alın içine sadece 1 tane dileğinizi yazın. Örneğin, falanca kişiyle evlenmek istiyorum - 2 katlı müstakil bir ev istiyorum - falanca şirkette işe girmek istiyorum.
Bir tane dileği yazıyorsunuz, bir bardağa su koyun kağıdı içine atın, dileğinizi sesli şekilde suyu içmeden önce dillendirin ve ister 1 yudumda ister 3 yudumda için. Su bitince kağıdı atmayın atmayın 7 - 14 yada 21gün boyunca bu dilek yazığınız kağıtla suyu için aynı şekilde devam ederek . :) denenmiş onaylanmış birok kişi tarfından su ritueli :) "

Insanlar uzun yillar suya dua edip icmisler hatta fayda gorenler de olmuştur bildigim kadariyla ancak suya yazi yazmak farklı birşey bence herkes yapmamali. Bu sitede herseyi yazamiyoruz ama baska bir ilim meselesi. Dikkatli olmakta fayda var

Yoo herkes Yapmalı. Hiç bir yan etkisi kötülüğü görülmemiş bir rutiel bu. İstediğini kağıda yazıp 7 gün iç. Yıllardır milyar tane insanın yaptığı bir rituel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…