Bu gece hem Hıdırellez hem de Ramazan ayının başlangıcı

Nir teyze annene hidirelkez gunu kibrit kutusu vermis. Bugun hidireelez ne istiyorsan kibritlerle gul agacinin dibine resmini yap demis. Annem de ev yapmis. O zaman ev alma durumlari falan hic yokmus. Bir kac sonra bir gun babam elinde tapuyla gelmis.
Bugun ben de kibritcoplerinden dilegimin resmini yaptim. Hayirlisi.
Bundan iki sene once de baska bir dilek dilemistim Hidirelkezde. Iki ay sonra olmustu.

Yani illa Gül ağacına mı gömmek gerek çizim akarsuya atsak olmuyor mu acaba?Ne güzel olmuş:)

Dileklerinizi yazip çizip nereye koyuyorsunuz acaba gül ağacı şart mı :KK48: bir de bu nohut şeysini neden yapıyorsunuz.(cok soru sordum galiba kusura bakmayin )
Simdi canım şöyle söyleyeyim. Normalde gül ağacı altına konurmuş ama benim öyle bir şansım yok.dalga geçmiyorum bu yazdıklarımda önce onu belirteyim..salonumda vazoda bir demet kuru gül var.evlendigimden beri onu balkona çıkartırım..eşim de güler bana.o olmasa da öyle balkona koyardim eksik kalmazdim dilek yazma konusunda bu bir. Maksat niyet hizir değsin...
Çay tabaklarına bakliyat koyma meselesi de annem halam her sene öyle koyardı bereket olsun diye.
estagfrullah kusur olur mu ben de bu işin çok prof u değilim ama kendimce her sene yaparım.

Ben de tatlımmmm yaa.., kaderimde varsa hayırlısıyla helal süt emmiş, düzgün, boylu poslu az buçuk da yüzüne bakılır biriyle izdivaç gerçekleştirmek istiyorum artık...

Bunu gonulden istemekten baska yapacak bir sey yok. Sans artik ama ben de hayati paylasabilecegim duzgun bir adam istiyorum artik. Dilegimiz gerceklesir umarim. :dua::dua::dua:

Simdi canım şöyle söyleyeyim. Normalde gül ağacı altına konurmuş ama benim öyle bir şansım yok.dalga geçmiyorum bu yazdıklarımda önce onu belirteyim..salonumda vazoda bir demet kuru gül var.evlendigimden beri onu balkona çıkartırım..eşim de güler bana.o olmasa da öyle balkona koyardim eksik kalmazdim dilek yazma konusunda bu bir. Maksat niyet hizir değsin...
Çay tabaklarına bakliyat koyma meselesi de annem halam her sene öyle koyardı bereket olsun diye.
estagfrullah kusur olur mu ben de bu işin çok prof u değilim ama kendimce her sene yaparım.
Teşekkür ederim 😊

X