- 30 Ağustos 2008
- 2.991
- 3.863
- Konu Sahibi miniminimarg
İnternette bunu buldum bakın isterseniz :).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniz var ama ne zaman giderim belli olmaz acaba süresi var mıAkarsu varmı atabileceğin
Süresi yok diye biliyorum ama yinede çok geciktirmeyin benceDeniz var ama ne zaman giderim belli olmaz acaba süresi var mı
Nir teyze annene hidirelkez gunu kibrit kutusu vermis. Bugun hidireelez ne istiyorsan kibritlerle gul agacinin dibine resmini yap demis. Annem de ev yapmis. O zaman ev alma durumlari falan hic yokmus. Bir kac sonra bir gun babam elinde tapuyla gelmis.
Bugun ben de kibritcoplerinden dilegimin resmini yaptim. Hayirlisi.
Bundan iki sene once de baska bir dilek dilemistim Hidirelkezde. Iki ay sonra olmustu.
Link yokİnternette bunu buldum bakın isterseniz :).
Canım resim olarak yazdım okuyabilirsinLink yok
Gecenin 9unda gül fidanları satan bir çiçekçi buldum eve dönüş yolumun üstünde :) Bu sene bende sizin gibi önce güle gömüp sonra denize atıcam heveslendim
Simdi canım şöyle söyleyeyim. Normalde gül ağacı altına konurmuş ama benim öyle bir şansım yok.dalga geçmiyorum bu yazdıklarımda önce onu belirteyim..salonumda vazoda bir demet kuru gül var.evlendigimden beri onu balkona çıkartırım..eşim de güler bana.o olmasa da öyle balkona koyardim eksik kalmazdim dilek yazma konusunda bu bir. Maksat niyet hizir değsin...Dileklerinizi yazip çizip nereye koyuyorsunuz acaba gül ağacı şart mı bir de bu nohut şeysini neden yapıyorsunuz.(cok soru sordum galiba kusura bakmayin )
Aa yani gömemezsek direk akarsuya atsak da olur o zaman?Ben deniz yoksa disarda bir yerde gömülüyor diye biliyorum
Ben de tatlımmmm yaa.., kaderimde varsa hayırlısıyla helal süt emmiş, düzgün, boylu poslu az buçuk da yüzüne bakılır biriyle izdivaç gerçekleştirmek istiyorum artık...
fotoyu çekip öyle paylaştım ordan okuyabilirsin demek istedim:)Link yok
Ben kağıda yazıp çizip balkona astım olur mu ki?
Fotoda yokfotoyu çekip öyle paylaştım ordan okuyabilirsin demek istedim:)
Akarsuya atmak yerine once bir cicegin dibine gomun. Ertesi gun ya da daha ertesi gun de alip akarsuta atin. Gerce ben atmiyorum. Bazilari atiyormus.Yani illa Gül ağacına mı gömmek gerek çizim akarsuya atsak olmuyor mu acaba?Ne güzel olmuş:)
Allah Allah bende görünüyor bi daha bakayım. Ama Google hıdrellez duası yazınca cıkıyo bide öle bak istersenFotoda yok
Akarsuya atmak yerine once bir cicegin dibine gomun. Ertesi gun ya da daha ertesi gun de alip akarsuta atin. Gerce ben atmiyorum. Bazilari atiyormus.
Allah Allah bende görünüyor bi daha bakayım. Ama Google hıdrellez duası yazınca cıkıyo bide öle bak istersen
Teşekkür ederimSimdi canım şöyle söyleyeyim. Normalde gül ağacı altına konurmuş ama benim öyle bir şansım yok.dalga geçmiyorum bu yazdıklarımda önce onu belirteyim..salonumda vazoda bir demet kuru gül var.evlendigimden beri onu balkona çıkartırım..eşim de güler bana.o olmasa da öyle balkona koyardim eksik kalmazdim dilek yazma konusunda bu bir. Maksat niyet hizir değsin...
Çay tabaklarına bakliyat koyma meselesi de annem halam her sene öyle koyardı bereket olsun diye.
estagfrullah kusur olur mu ben de bu işin çok prof u değilim ama kendimce her sene yaparım.