- 23 Ağustos 2012
- 50.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.840
- 898
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Canım elin değmişken bana da 1 adet hayatımın aşkını söylesen? :)) Valla.
Bişey sorcamHerkes kendine yapsin kiz, kalabalik yapma simdi benim kagitlarin arasinda
Bişey sorcamMissCherryBlossom yanlış anlamazsan,güle gömecek misin temelli yoksa sabah çıkarıp atacak mısın akarsuya
Ne olur "Müslüman öyle olmaz böyle olur" diye insanların mutlu oldukları şeyleri baltalamayın artık!!! Bunun dinle ilgisi yok, ortada paralar harcanan şarlatan hocalar yok, insanlar biraraya geliyor, eğleniyor, umutlanıyor ve mutlu oluyor.Bunlar batıl inançlar. Musluman olan biri bu tarz inançların devam etmesine katkıda bulunmamali.Kağıda bir şey çizdik diye ağaca caput bağladık diye dileklerimiz yerine gelmez. Isteyecegimiz şeyi Allahtan isteyelim hiçbir kudreti olmayan nesneler kimseye yardım edemez. Mübarek günlerde günaha girmeyelim böyle hurafelerle.Müslüman olmayanlar lutfen üzerlerine alınmasınlar.
Mutluluğa düşmanlar, mutsuz insanlar.Size göre batıl inançsa batıl inanç,insanların neye değer verdiğinden size ne çok afedersiniz ama ? Sizin ''batıl inanç'' dediğiniz çoğu şey Türklerin eski eski atalarından kalan şaman değerleri,bu kadar yabancı görmeyin.Ne olacak iki şey yazın gülün geçin,her eğlence suç bu toplumda her eğlence yanlış.Bu kadar kendi kültürünüze uzak olmayın ya.
Olsun bu sitede çok var öyle burnu havada insan daAticam kiz, gecen yil da atmistim. Niye yanlis anlayayim :)
O tabaklara koyduğunuzu ne yapıyorsunuz peki sonraValla ben öyle yapıyorum.balkona da çay tabaklarına nohut bulgur pirinç mercimek bırakıyorum.dileklerimi yazıp çizip koyuyorum geçen gün 2016 Mayıs takı hıdırellez dilek kağıdını buldum.bebek çizmisim hamile kadın resmi cizmisim:) 2017 ağustosta oğlum oldu:))) ha cüzdanımi da açık bırakıp koyarım balkona Hızır değsin:) evlerimizden bereket sağlık huzur eksik olmasın hayırlı ramazanlar:)
Yoo ben günğn herhangi bir saatinde hatta başka bir gün suya atılabilir diye biliyorumOlsun bu sitede çok var öyle burnu havada insan dasağ ol canım. Benim olduğum yerde deniz yok dere var ama o da uzakta. Öğlen atsam olmaz mı kii yaa hava aydınlanmadan diyor uff bu ritüellere takılıyorum
Yapabilirsin simdi artik,ben d3 gidip paralarimi koyayımÇok saçma gelecek ama saat aralığı var mı? Ben biraz uzağında bu konuya. Ama yapmak istiyorumve yakında gül ağacı vs yok. Ama balkonda ciceklerimiz var, işe yararlar mı?
Çay da pahalandı olur valla ama paket olsun lütfen bir bardak olmasssYapabilirsin simdi artik,ben d3 gidip paralarimi koyayımgereğinden fazla zengin olursam hepinize benden cay
Yağmur suyuna atsak mı ki aka aka gidiyo yaYoo ben günğn herhangi bir saatinde hatta başka bir gün suya atılabilir diye biliyorum
Ama kanalizasyona gidiyor temiz yere gitmiyorYağmur suyuna atsak mı ki aka aka gidiyo ya
Bu aklıma gelmedi yaa. Kızlar müsait olan biriniz garanti olsun diye bana da yapabilir mi bi çöpten kız çizseniz de olurAma kanalizasyona gidiyor temiz yere gitmiyor
Valla onu bilmiyorum ama dere nehir deniz su kanalı diye biliyorumYağmur suyuna atsak mı ki aka aka gidiyo ya
Ben deniz yoksa disarda bir yerde gömülüyor diye biliyorumYağmur suyuna atsak mı ki aka aka gidiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?