- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
-
- Konu Sahibi miniminimarg
Peki o suya yazi yazdığınız kalem nedir murekkep?? Yani tukenmez kalem mi?Yoo herkes Yapmalı. Hiç bir yan etkisi kötülüğü görülmemiş bir rutiel bu. İstediğini kağıda yazıp 7 gün iç. Yıllardır milyar tane insanın yaptığı bir rituel.
Arkadaşın bahsettiği hızır ayı, hızır oruclari tutulan ay.
Kurşun kalemler de var ve şöyle söylim, bir mürekkep var adını hatırlayamadım o organik bir mürekkep daha makbul ama yapıpta zararını görmen kimse olmamış. Yapmak istemezseniz yapmayın ama yıllardır ulguladığım ve sıkı takip ettiğim bir olay hakkında bilgi verirken baltalamayın.Peki o suya yazi yazdığınız kalem nedir murekkep?? Yani tukenmez kalem mi?
Valla ben öyle yapıyorum.balkona da çay tabaklarına nohut bulgur pirinç mercimek bırakıyorum.dileklerimi yazıp çizip koyuyorum geçen gün 2016 Mayıs takı hıdırellez dilek kağıdını buldum.bebek çizmisim hamile kadın resmi cizmisim:) 2017 ağustosta oğlum oldu:))) ha cüzdanımi da açık bırakıp koyarım balkona Hızır değsin:) evlerimizden bereket sağlık huzur eksik olmasın hayırlı ramazanlar:)Bence bu fırsatı kaçırmamak lazım.
Bol dua edelim, ne isteğimiz varsa hem dile getirelim hem de kağıda çizelim.
Ben Hıdırellezde nasıl Dilek dilenir bilmiyorum. Daha doğrusu, gül ağacına dileğimizi gömüp ertesi gün çıkarıp denize atmalıyız diye biliyorum ama çevremde gül ağacı yok. Dileğimizi çizip herhangi bir çiçek saksısına gömsek olur mu ki acaba?
Ben size söyleyim o mürekkebin ismi safran mürekkebi,bu siteyi pek cok kişi okuyor. Amacim baltalamak değil,siz fikrinizi söyliyorsanız ben söyleyemem mi? Amacim tartışmakda degil bu baska bir ilim sadece onu söyledim.Kurşun kalemler de var ve şöyle söylim, bir mürekkep var adını hatırlayamadım o organik bir mürekkep daha makbul ama yapıpta zararını görmen kimse olmamış. Yapmak istemezseniz yapmayın ama yıllardır ulguladığım ve sıkı takip ettiğim bir olay hakkında bilgi verirken baltalamayın.
Hayir canim neden ölesin ki kuzum dua et bol bol bu gece guzel gunlerdeyiz masallahBende ilk defa yapcam merak ettim simdi neolcak yazalim cizelim duamizi edelim ölmeyiz ya deilmi
Evet canım okul arkadaşımın evin de su içtim şuan teyzeleri karşı komşumNasil oldu, ne gordunuz? Esiniz karsi komsu mu?
Bence gömlek etek gitmiş güler yüzlü bir kadın çizebilirsiniz.Ya ben kpss de atanmak istiyorum ve saglik bunu nasil cizecemki
Peki gömdükten sonra ertesi gün akarsuya atıyor musunuz?ben bir kağıda isteklerimin resmini çizip günün herhangi bir zamanında güllerin dibine gömüyorum senelerdir ve şu an fark ettim bir tane çizdiğim şey dışında diğerleri hep olmuş. O diğerinin de vakti vardır umarım
Bence gömlek etek gitmiş güler yüzlü bir kadın çizebilirsiniz.
Hayır, gömdükten sonra hiç dokunmuyorum orda kalıyorPeki gömdükten sonra ertesi gün akarsuya atıyor musunuz?
Yaaa akarsuya atın denize atın diyen de oluyorr kafam karıştıııHayır, gömdükten sonra hiç dokunmuyorum orda kalıyor
Babanı çiz ayakta, güçlü duruyor ve gülümsüyor :) illa tıpatıp benzemesine gerek yok çöp adam çizip sakallıysa sakal gözlük falan eklersinBen şimdi babam biranonce iyilessin eskisi den de sağlam olsun eve dönsün istiyom,ne cizicem?
Yaaa akarsuya atın denize atın diyen de oluyorr kafam karıştııı