Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor? -2-

eşcinselliği mi çağrıştıyor?

• evet

OY: 24 49,0%
  • hayır

OY: 25 51,0%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Toi' dan kastı siz misiniz?

Bir de 31 -23 yaşlar ciddi fark. Çok ortak noktanız var mı hakkaten? Nerden bu arkadaşlık?
evet benim. 32 yaşındaymış bu arada,aynı ortamda olduğumuzdan tanıştık.çok ayrıntı vermeyeyim şimdi :) ,özelden yazarım merak ediyorsanız

Ortak listenizse ve siz de cinsel tercihiniz ile ilgili algılardan rahatsız olacaksanız evet eşcinsellik çağrışımı var.partner algısı gibi fotoğraflar.onun tek listesi olsaydı farklı yorumlardım sizi ilgilendirmez derdim ama ortak liste olunca rahatsız olmanız doğal bence

Bir çeşit sosyal deney falan mı yapıyorsunuz, o bunu mu çağırıştırıyor bu bunu mu çağırıştırıyor.

Siz de ilginç geldiniz bana vallahi. Önceki konunuza da baktım iki adam dans ediyor tabiki eş cinselliği çağrıştıracak.

Amaç ne anlayamadım.

evet sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. kendi listeleri de var,onlara kapak falan koymuyor zaten. bizim ortak olan listelerimize koyuyor yoksa bana ne zaten

artık buradaki her konu da sosyal deney sanılıyor. inanmayın ne yapabilirim.

Bi ton yorum yazılmış ee nolmus gayse sana ne lezse sana ne vs.. Yani konu sahibi diyor ki bu 8 yaş büyük bayan arkadaş lezbiyen de bana mı yürüyor??? Bu kadar basit.

Evet

ayrıca evet valla çok ortak noktamız var. ama kendisi yaşının insanı değil zaten o yüzden
Ya bence yine de temkinli ol, iyi tanı derim. Hani gerçekten senin yaşında olsa, oo gençlik, hoş şeyler, boş işler..ne güzel yaşlar, ne tasasız başlar derim

Ama 30 lu yaşlarında bir insanın sadece arkadaş olarak gördüğü birine sen ve benli şarkı listeleri yapması epey değişik geldi.

evet sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. kendi listeleri de var,onlara kapak falan koymuyor zaten. bizim ortak olan listelerimize koyuyor yoksa bana ne zaten

Kapağı değiştirelim mi deseniz ne der ki? :)
Hatta "Şunu kapak yapalım mı ohş baksana" filan deseniz gönderip?

32 yaşında olması evet tuhaf duruyor ama görseniz asla yaşının insanı demezsiniz zaten. 20-25 yaş arası dersiniz. gerçi benden başka da genç arkadaşı yok,diğer arkadaşları yaşıtı

sanane eşcinselse eşcinsel demişsiniz ya çok güldüm ya konu sahibi bu kız kendine mi yürüyo diye endişeli

ha bu arada ben olsam kendimi biraz geri çekerdim

Paradis de seslendirdi toi et moi şarkısını
Onun klibinden görsel...

O kadar çok oluyor ki bizi de mazur görün şimdi detayları okudum ve arkadaş yüksel ihtimalle eşcinsel, sizden hoşlanıyor olabilir. Davranışları nasıl size karşı?
biliyorum ben de çoğu konuyu inandırıcı bulmuyorum,haklısınız.
bir işi dolayısıyla taşındı başka şehirde şu an,o yüzden davranışlarını anlayamıyorum tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…