evet benim. 32 yaşındaymış bu arada,aynı ortamda olduğumuzdan tanıştık.çok ayrıntı vermeyeyim şimdi :) ,özelden yazarım merak ediyorsanızToi' dan kastı siz misiniz?
Bir de 31 -23 yaşlar ciddi fark. Çok ortak noktanız var mı hakkaten? Nerden bu arkadaşlık?
ayrıca evet valla çok ortak noktamız var. ama kendisi yaşının insanı değil zaten o yüzdenToi' dan kastı siz misiniz?
Bir de 31 -23 yaşlar ciddi fark. Çok ortak noktanız var mı hakkaten? Nerden bu arkadaşlık?
sapkın olduğunu falan sanmıyorum da,anladım teşekkürlerResmin kendisi bile bi iç sıkıcı bi daraltıcı ;bi tuhaf bi garip .
Bence de normal olmayan şeyler var.(eş cinsellik mi ,sapkınlık mı ,tercih mi her ne ise adı).
evet sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. kendi listeleri de var,onlara kapak falan koymuyor zaten. bizim ortak olan listelerimize koyuyor yoksa bana ne zatenOrtak listenizse ve siz de cinsel tercihiniz ile ilgili algılardan rahatsız olacaksanız evet eşcinsellik çağrışımı var.partner algısı gibi fotoğraflar.onun tek listesi olsaydı farklı yorumlardım sizi ilgilendirmez derdim ama ortak liste olunca rahatsız olmanız doğal bence
artık buradaki her konu da sosyal deney sanılıyor. inanmayın ne yapabilirim.Bir çeşit sosyal deney falan mı yapıyorsunuz, o bunu mu çağırıştırıyor bu bunu mu çağırıştırıyor.
Siz de ilginç geldiniz bana vallahi. Önceki konunuza da baktım iki adam dans ediyor tabiki eş cinselliği çağrıştıracak.
Amaç ne anlayamadım.
EvetKonu devamı olarak açmıyorum ama benzer bir konum vardı;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-fotograf-escinselligi-mi-cagristiriyor.1046516/
O zaman objektif yorum alıp tatmin olmuştum açıkçası. kendimce yanlış anladığımı düşünmüştüm,cahilliğe vurmuştum.
ama aynı arkadaşım yine bir liste oluşturdu,daha farklı bir tarz için.(dans&elektronik) listenin adını "toi et moi" koydu. (fransızca'da sen ve ben demek) kapak fotoğrafı olarak da eklediğim görseli.
ayrıntılı olarak yazmıyorum diğer konumda var çünkü.
şimdi ben ne düşüneyim?
teşekkür ederimBi ton yorum yazılmış ee nolmus gayse sana ne lezse sana ne vs.. Yani konu sahibi diyor ki bu 8 yaş büyük bayan arkadaş lezbiyen de bana mı yürüyor??? Bu kadar basit.
Ya bence yine de temkinli ol, iyi tanı derim. Hani gerçekten senin yaşında olsa, oo gençlik, hoş şeyler, boş işler..ne güzel yaşlar, ne tasasız başlar derimayrıca evet valla çok ortak noktamız var. ama kendisi yaşının insanı değil zaten o yüzden
O kadar çok oluyor ki bizi de mazur görünartık buradaki her konu da sosyal deney sanılıyor. inanmayın ne yapabilirim.
evet sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. kendi listeleri de var,onlara kapak falan koymuyor zaten. bizim ortak olan listelerimize koyuyor yoksa bana ne zaten
32 yaşında olması evet tuhaf duruyor ama görseniz asla yaşının insanı demezsiniz zaten. 20-25 yaş arası dersiniz. gerçi benden başka da genç arkadaşı yok,diğer arkadaşları yaşıtıYa bence yine de temkinli ol, iyi tanı derim. Hani gerçekten senin yaşında olsa, oo gençlik, hoş şeyler, boş işler..ne güzel yaşlar, ne tasasız başlar derim
Ama 30 lu yaşlarında bir insanın sadece arkadaş olarak gördüğü birine sen ve benli şarkı listeleri yapması epey değişik geldi.
Paradis de seslendirdi toi et moi şarkısınıKonu devamı olarak açmıyorum ama benzer bir konum vardı;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-fotograf-escinselligi-mi-cagristiriyor.1046516/
O zaman objektif yorum alıp tatmin olmuştum açıkçası. kendimce yanlış anladığımı düşünmüştüm,cahilliğe vurmuştum.
ama aynı arkadaşım yine bir liste oluşturdu,daha farklı bir tarz için.(dans&elektronik) listenin adını "toi et moi" koydu. (fransızca'da sen ve ben demek) kapak fotoğrafı olarak da eklediğim görseli.
ayrıntılı olarak yazmıyorum diğer konumda var çünkü.
şimdi ben ne düşüneyim?
biliyorum ben de çoğu konuyu inandırıcı bulmuyorum,haklısınız.O kadar çok oluyor ki bizi de mazur görünşimdi detayları okudum ve arkadaş yüksel ihtimalle eşcinsel, sizden hoşlanıyor olabilir. Davranışları nasıl size karşı?
çok seviyorum o şarkıyıParadis de seslendirdi toi et moi şarkısını
Onun klibinden görsel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?