Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya teşekkür ederim,benim de aklıma gelmedi ama kaç kere yazdım işte arkadaşım sevgili gibisiniz isimler de yazınca o sen bu ben der gibi olmuş dedi ondan öyle duruyorsa kaldır diyecektim ama gerek yok :)Resmi bilmeyenler evet demiste bu meşhur bir resim Allah iyiliginizi versin emi
:)
Escinsellikle alakası yok
açıklamanız için çok teşekkür ederimEscinsellikle alakasi bile yok.
50 60 70 hatta 80 lerde cinsiyet ayrimi gozetmeksizin dans edilirmis.
Muzigin ve dansin tarihine hafif goz atmis birisi bilir bunu.
Tamamen muzigin cinsiyete degil ruha hitap ettigini gosteren bir fotograf bu.
isimlerimizin baş harfleri değil direkt isimlerimiz yazıyor ama onu ortak çalma listemiz olduğu belli olsun diye yazdı benceBana nedense inceden mesaj verilmis gibi geldi. Isimlerin bas harfleri falan romantik hareketler bence. 17 18 yaslarda olsa o yaslarda arkadaslik bagi cok farkli oluyor derdim ama 30 yas icin bilemedim. Tabi tamamen yaniliyor olabilirim.
Rica ederim : )açıklamanız için çok teşekkür ederim![]()
tövbest :)Bence fotograf degil ama ben aranizdaki iliskiden boyle bir durum sezdim. Yani kendinden 8 yas buyuk baska bir kadinla nasil oetak film, muzik gibi zevkler, birbirinize hazirlanmis muzik listeleri olusturabilirsiniz ki? Mesela dusunuyorum. Ben kendimden 8 yas buyuk bir kadindan sadece bazi hayat tecrubeleri, tavsiyeler vs.. dinlemek isterim. Yani onunla ortak bir muzik listesi olusturmam. Bana bu garip geldi.
Zevkler tutabilir canim ona bir sey dedigim yok:) ama bu zevkler uzerine arkadaslik kurmak bana biraz garip geldi. Yani dusunce farkliligi ne de olsa. Benim arkadasliktan anladigim az ve öz, gecmisten gelen kisiler oldugu icin yeni arkadasliklar kurmaya, ozellikle boyle nedenlerle biraz garipsedim:) ne biliyim kendimi sizin yerinize koydum. Kendimden 8 yas buyuk birisi ile cocukluktan, genclikten gelen halihazirda kurulu bir arkadasligim yoksa o kisiyle iliskim selamlasma, ayni ortamdaysak dedikodu, degilsek uzaklasarak kopma seviyesinde ilerlerdi :)tövbest :)
yahu ne alaka? neden olmasın ki? ayrıca birbirimize hazırlanmış çalma listesi değil ortak çalma listesi. ben 23 o 31 yaşında ve çok da olabilir ortak zevklerimiz. hatta benim bazen 60 yaşındaki insanla bile tutabiliyor zevklerim. neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım.
benim zevklerimin uyuştuğu çok az insan var o yüzden tanıştım mı bırakmak istemiyorum pek :) benim için de arkadaşlık ortak paylaşım gerektiriyor çocukluk arkadaşlarımın çoğuyla koptuk çünkü hepimizin karakteri,hayattan beklentileri,amaçları çok değişti. yani gıybetten ziyade paylaşabileceğim şeyler olmak zorunda.Zevkler tutabilir canim ona bir sey dedigim yok:) ama bu zevkler uzerine arkadaslik kurmak bana biraz garip geldi. Yani dusunce farkliligi ne de olsa. Benim arkadasliktan anladigim az ve öz, gecmisten gelen kisiler oldugu icin yeni arkadasliklar kurmaya, ozellikle boyle nedenlerle biraz garipsedim:) ne biliyim kendimi sizin yerinize koydum. Kendimden 8 yas buyuk birisi ile cocukluktan, genclikten gelen halihazirda kurulu bir arkadasligim yoksa o kisiyle iliskim selamlasma, ayni ortamdaysak dedikodu, degilsek uzaklasarak kopma seviyesinde ilerlerdi :)
Arkadaşın lezbiyenKız arkadaşımla bir müzik uygulamasında ortak bir çalma listesi oluşturduk. Daha doğrusu o oluşturdu sevdiğimiz şarkıları ekledi ben de takibe aldım.Ve ekteki fotoğrafı kapak fotoğrafı yaptı listeye. Açıklama kısmına da isimlerimizi yazdı. hani ikimizin listesi gibisinden. ( işte x & y station! olarak yazdı ) Sonra başka bir arkadaşım bunu görünce bu ne ya sevgili gibi duruyorsunuz falan dedi. Şimdi diyecekseniz sen arkadaşını tanımıyor musun ama yeni yeni samimiyetimin olduğu biri çok tanımıyorum. zaten benden 8 yaş büyük,31 yaşında.böyle bi'şeyi de soramam çekinirim.zaten ortak film,müzik vs zevkinden dolayı arkadaş olduk. objektif bir görüş almak istedim açıkcası
Ayrıca fotoğraftakiler erkek galiba ama arkadaşımın maskülen bir yapısı var ondan garipsemedim.
NOT: Herkes yanlış anladı sanırım. arkadaşım erkek değil,kadın. ikimiz de kadınız.