• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor?

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor?

• Ankete Katılan
    184
Kız arkadaşımla bir müzik uygulamasında ortak bir çalma listesi oluşturduk. Daha doğrusu o oluşturdu sevdiğimiz şarkıları ekledi ben de takibe aldım.Ve ekteki fotoğrafı kapak fotoğrafı yaptı listeye. Açıklama kısmına da isimlerimizi yazdı. hani ikimizin listesi gibisinden. ( işte x & y station! olarak yazdı ) Sonra başka bir arkadaşım bunu görünce bu ne ya sevgili gibi duruyorsunuz falan dedi. Şimdi diyecekseniz sen arkadaşını tanımıyor musun ama yeni yeni samimiyetimin olduğu biri çok tanımıyorum. zaten benden 8 yaş büyük,31 yaşında.böyle bi'şeyi de soramam çekinirim.zaten ortak film,müzik vs zevkinden dolayı arkadaş olduk. objektif bir görüş almak istedim açıkcası o_O
Ayrıca fotoğraftakiler erkek galiba ama arkadaşımın maskülen bir yapısı var ondan garipsemedim.

Fotoğrafın homoseksüel bi çağrışım yaptığı doğru ama problem edebilecek bi durum görmedim ben. Bu fotoğrafı seçmesi kendi benliğini dışa vurduğu anlamına gelmek zorunda değil.

Komik bulmuştur, estetik bulmuştur, listedeki şarkılarla bağlantılı olduğu için seçmiştir ya da belki gerçekten homoseksüeldir ve kendini yansıtan bi şey seçmiştir. Memnun değilseniz değiştirmesini rica edin olsun bitsin.

Ha konuyu homoseksüel biri benden hoşlanıyor olabilir, ne yapmalıyım ekseninde açtıysanız da sizin partner olarak seçmeyeceğiniz heteroseksüel bi arkadaşınızın sizden hoşlandığından şüphelendiğinizde ne yapıyorsanız onu yapın.

Tabii ki gay yazacagim, çünkü homoseksuel erkege gay denir. Bu fotograf homoseksuelligi çağrıştırıyor demekle, gayligi cagristiriyor demek ayni sey.
Arkadaşınızın cinsel yonelimini soruyorsanız, onu burdan bilemeyiz. Bu fotoyu koydu diye lezbiyen mi oldu?
Bu fotograf keyif veren bir fotograf. Sebepsiz yere de koymuş olabilir. Ben de kullanabilirim herhangi bir alanda.
homoseksüelliği çağrıştırıyor demekle gayliği çağrıştırıyor demek aynı şey değil. kadınlar da homoseksüel olabilir ya da biseksüel. bence de bu fotoğrafı koyduğu için lezbiyen ya da biseksüel olmadı,arkadaşım böyle deyince rahatsız oldum sadece yoksa aynı kanaatteyim

playlistin içeriği önemli. geneli fransızca şarkılardan oluşan veya romantik bir playlist yapsam sanırım ben de parisle ilgili bir detay kullanırdım.

biraz araştırma yaparsanız bu fotoğrafın brassai-paris la nuit kolajlarının anlatıldığı çoğu yerde kullanıldığını görürsünüz. belki de çağrışım sebebiyle yapmıştır.

Fotoğrafın çekilme şeysini vb. bilmiyoruz haliyle ama eşcinselliği çağrıştırıyor mu kısmı, bana çağrıştırdı yani :D
Hani 10 yaşlarında kız kıza dans ederdik akraba düğünlerinde filan ama 30 yaşından sonra elalem içinde... Makarasına yapılır, ama böyle romantik görünmez :D Burada bi romantizm şeysi var.

Konu neydi ben onu da tam anlamadım, sizin böyle fotoğrafınız var o mudur, yoksa müzik dinlerken albüm kapağı gibi mi paylaşıldı? Olabilir yani ne albüm kapakları var, Çelik var mesela... Viyolonselin ardında bir Çelik, tüm çıplaklığıyla, şimdi o fotoğrafı görseler arkadaşla paylaştığımız misal, çok mu şey?
(Anlamadım konuyu ya :D)

hayır.

bu fotoğraf paris la nuit mottosu ile özdeşleşmiş fotoğraflardan birisidir. paristeki eski gece eğlencelerinden gelir. biraz araştırırsanız daha farklı kareler de görürsünüz. bence gayet şık bir fotoğraf ve bana eşcinsellik çağrıştırmıyor.
teşekkür ederim yorumunuz için :) ben sadece fotoğrafı çekeni biliyordum ; brassai

playlistin içeriği önemli. geneli fransızca şarkılardan oluşan veya romantik bir playlist yapsam sanırım ben de parisle ilgili bir detay kullanırdım.

biraz araştırma yaparsanız bu fotoğrafın brassai-paris la nuit kolajlarının anlatıldığı çoğu yerde kullanıldığını görürsünüz. belki de çağrışım sebebiyle yapmıştır.
evet biliyorum fotoğrafçıyı. en tatmin olduğum yorum bu oldu teşekkür ederim!

homoseksüelliği çağrıştırıyor demekle gayliği çağrıştırıyor demek aynı şey değil. kadınlar da homoseksüel olabilir ya da biseksüel. bence de bu fotoğrafı koyduğu için lezbiyen ya da biseksüel olmadı,arkadaşım böyle deyince rahatsız oldum sadece yoksa aynı kanaatteyim

Biz bu fotografi konusuyoruz degil mi? Ucu acik olarak homoseksuelligi konuşmuyoruz. Fotografta iki erkek oldugu icin bu fotograf acisindan homoseksuelligi cagristirmasi gayligi cagristirmasi anlamina gelir.
Bu fotograf lezbiyenligi çağrıştırmiyor. Biseksuelligi de cagristirmiyor. Transeksuelligi belki cagristirabilir, ic dunyalarini bilmek lazim.
Sonucta homoseksuel erkek=gay.
Her neyse.
Arkadaşınız homoseksuel olabilir, biseksuel olabilir, transeksuel olabilir. Bunun sizi rahatsiz etmesini gerektirecek bir durun yok.
Heteroseksuelseniz, bir erkekle nasil arkadaslik ediyorsaniz oyle arkadaşlık etmelisiniz.

Fotoğrafın çekilme şeysini vb. bilmiyoruz haliyle ama eşcinselliği çağrıştırıyor mu kısmı, bana çağrıştırdı yani :KK70:
Hani 10 yaşlarında kız kıza dans ederdik akraba düğünlerinde filan ama 30 yaşından sonra elalem içinde... Makarasına yapılır, ama böyle romantik görünmez :KK70: Burada bi romantizm şeysi var.

Konu neydi ben onu da tam anlamadım, sizin böyle fotoğrafınız var o mudur, yoksa müzik dinlerken albüm kapağı gibi mi paylaşıldı? Olabilir yani ne albüm kapakları var, Çelik var mesela... Viyolonselin ardında bir Çelik, tüm çıplaklığıyla, şimdi o fotoğrafı görseler arkadaşla paylaştığımız misal, çok mu şey?
(Anlamadım konuyu ya :KK70:)
ikisi de değil :D sanırım liste içeriğinden dolayı koydu o fotoğrafı ben de şimdi aydınlandım

ben yazacaktım sen yazmışsın

yani bu fotoyu o kişi çekmemiş ki

o liste ile bir ilintisi vardır hatta belki o filmlerden birinin kapağı bile olabilir

çok ayrıntısını bilmesem de foto da ünlü daha önce görmüştüm ki hiç homoseksüel eğilimim yok evli barklı çoluklu çocuklu kadınım

Heteroseksuelseniz, bir erkekle nasil arkadaslik ediyorsaniz oyle arkadaşlık etmelisiniz.
yahu benim zaten cinsel yönelimi ile bir sorunum yok,nasıl olursa olsun saygı duyarım ben. arkadaşım sevgili gibi duruyorsunuz dediği noktada acaba uzaktan öyle mi gözüküyor diye sorma ihtiyacı duydum. kısmetlerimi kapamak istemem yani yoksa problem değil :D

ben yazacaktım sen yazmışsın

yani bu fotoyu o kişi çekmemiş ki

o liste ile bir ilintisi vardır hatta belki o filmlerden birinin kapağı bile olabilir

çok ayrıntısını bilmesem de foto da ünlü daha önce görmüştüm ki hiç homoseksüel eğilimim yok evli barklı çoluklu çocuklu kadınım

şahsen ben bu paris la nuit akımına aşırı deliyim,bir sürü kitap okudum içlerinde bu fotoğrafın oldukları da vardı. okudum geçtim hiç düşünmedim ve çağrışım yapmadı. üzerine çok kafa yorup anlam çıkarmaya çalışsam belki bulurdum ama ne gerek var? :)

İki kadının hazırladığı bi playlistin kapağında bu fotoğrafı görsem aklıma en son gay oldukları gelir.

İki kadının hazırladığı bi playlistin kapağında bu fotoğrafı görsem aklıma en son gay oldukları gelir.
ben de gay mi duruyor diye sormadım zaten ikimizde kadınız,istesem de gay olamam.eşcinselliği mi çağrıştıyor acaba diye sormuştum :)

ben de gay mi duruyor diye sormadım zaten ikimizde kadınız,istesem de gay olamam.eşcinselliği mi çağrıştıyor acaba diye sormuştum :)
Yazdığımı hiç anlamamışsın ki. Gay sözcüğü sadece erkekler için değil, hemcinsiyle aşk yaşayan herkes için kullanılır.

Neyse senin anlayacağın hayır bu fotoğraf bana eşcinselliği çağrıştırmadı. Dönemsel bir fotoğraf, o yıllardaki ne bileyim iki denizcinin espri olsun diye vals yaptıklarını falan düşündüm sadece.

Son düzenleme:
Yazdığımı hiç anlamamışsın ki. Gay sözcüğü sadece erkekler için değil, hemcinsiyle aşk yaşayan herkes için kullanılır.

Neyse senin anlayacağın hayır bu fotoğraf bende eşcinselliği çağrıştırmadı. Dönemsel bir fotoğraf, o yıllardaki ne bileyim iki denizcinin espri olsun diye vals yaptıklarını falan düşündüm sadece.
aa kadınlara da mı gay diyorlar yani :oha: vallahi bilmiyordum. lezbiyen kullanıyor ya daha sık. teşekkürler

yahu benim zaten cinsel yönelimi ile bir sorunum yok,nasıl olursa olsun saygı duyarım ben. arkadaşım sevgili gibi duruyorsunuz dediği noktada acaba uzaktan öyle mi gözüküyor diye sorma ihtiyacı duydum. kısmetlerimi kapamak istemem yani yoksa problem değil :KK70:
Bu resmi koyan kişiye şakayla karışık sorabilirsin .. ( bunlardan hangisi benim :KK70: doğru düzgün bi resm koy arkadaşlar başımın etini yedi ) diyebilirsin ..

Fotograf gay. Ama aciklamayi anlamadim. Aciklama ne alaka? Neyse merak etmiyorum. Oylesine yazayim dedim :D

Back
X