• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor? -2-

eşcinselliği mi çağrıştıyor?

• evet

OY: 24 49,0%
  • hayır

OY: 25 51,0%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
İlk konuya da bakınca bana çağrıştırdı.
Mesaj vermek istiyor olabilir.
'Eşcinselse bundan size ne'
demeyeceğim,çünkü size meyili var gibi.
'Toi et moi' filan:kahve:

Cevap yazmayı unutmuşum
İlk konunuzda yanlış anlamissiniz demiştim fakat bu konuda görüyorum ki evet size altdan mesaj veriyor

Bu kişiyle arkadaş kalmak zorunda mısın? Madem seni tedirgin ediyor uzaklaş.

Ya da biscolata erkeklerinden birini bul "bu fotoğrafı beğenmedim bunu koyalım" de anlarsın.. :KK8:

a>

Arkadasi erkek degil bayan:)

Sahsi fikrim, bu apla size goz koymus mesaj verip duruyo gibi:)

2 kere üst üste denk gelmesi ilginç olmaz mı? Bence heteroluğu çağrıştırmadığı kesin.. :KK48:

Gay dememiş ki eşcinsel demiş. Lezbiyen de olabilir başka bir şey de..
x.webp
ingilizcede gay: eşcinsel demektir. ortaya konuştum yani, ikisine de gay deniyor.

Arkadaşına de ki “eşcinselliği çağrıştırsa nolcak!” “ madem bu kadar rahatsızsın teknolojiyi , bilimi kullanma” de.
Pardon ya senin algınmış bu. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. :kk77:

Bu kişiyle arkadaş kalmak zorunda mısın? Madem seni tedirgin ediyor uzaklaş.

Ya da biscolata erkeklerinden birini bul "bu fotoğrafı beğenmedim bunu koyalım" de anlarsın.. :KK8:
tabii ki arkadaş olmak zorunda değilim ama bu birkaç garip hareketi dışında sevdiğim bir arkadaşım hemen silip atmak istemedim. ya yanlış anladıysam düşünsenize? emin olmak istedim

tabii ki arkadaş olmak zorunda değilim ama bu birkaç garip hareketi dışında sevdiğim bir arkadaşım hemen silip atmak istemedim. ya yanlış anladıysam düşünsenize? emin olmak istedim

O zaman açık açık sor "seçtiğin fotoğraflar ilginç eşcinselliği çağrıştırıyor bence" de..
Madem sevdiğin bir arkadaşın dürüst olsun açıklasın..

İkide iki gidiyor apla valla, yani 3. liste kapağında kırbaç tutan maskeli bir gadın beklerdim şahsen yerinde olsam. :KK70:
üçüncüyü kaldıramayacağım galiba çünkü bizi sevgili sanan arkadaşlarım olmuş nasıl düzelteceğim bu durumu hasarsız onu düşünüyorum

O zaman açık açık sor "seçtiğin fotoğraflar ilginç eşcinselliği çağrıştırıyor bence" de..
Madem sevdiğin bir arkadaşın dürüst olsun açıklasın..
diyeceğim valla,sadece buradan fikir alıp emin olmak istedim yine

üçüncüyü kaldıramayacağım galiba çünkü bizi sevgili sanan arkadaşlarım olmuş nasıl düzelteceğim bu durumu hasarsız onu düşünüyorum

Bunu direkt söyleyerek elbette.
"Arkadaşlar bizi çift sanıyolla biliyor musun?" diye duruma gülerek üstünden girseniz konuya, hem ondan yana bir durum varsa dökme fırsatını yumuşak şekilde sağlarsınız, yoksa da dikkat etmesini sağlarsınız.
Bu hali esprileştirip anlatın bence. Çözüm burada.

Back
X