Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaKapağı değiştirelim mi deseniz ne der ki? :)
Hatta "Şunu kapak yapalım mı ohş baksana" filan deseniz gönderip?
Eki Görüntüle 2110760
![]()
![]()
Arkadasi erkek degil bayan:)
Sahsi fikrim, bu apla size goz koymus mesaj verip duruyo gibi:)
2 kere üst üste denk gelmesi ilginç olmaz mı? Bence heteroluğu çağrıştırmadığı kesin..
Gay dememiş ki eşcinsel demiş. Lezbiyen de olabilir başka bir şey de..
ben de bayağı tatmin olmuştum ilk konumda kendime kızmıştım bir de.Cevap yazmayı unutmuşum
İlk konunuzda yanlış anlamissiniz demiştim fakat bu konuda görüyorum ki evet size altdan mesaj veriyor
tabii ki arkadaş olmak zorunda değilim ama bu birkaç garip hareketi dışında sevdiğim bir arkadaşım hemen silip atmak istemedim. ya yanlış anladıysam düşünsenize? emin olmak istedimBu kişiyle arkadaş kalmak zorunda mısın? Madem seni tedirgin ediyor uzaklaş.
Ya da biscolata erkeklerinden birini bul "bu fotoğrafı beğenmedim bunu koyalım" de anlarsın..![]()
![]()
Eki Görüntüle 2110762
ingilizcede gay: eşcinsel demektir. ortaya konuştum yani, ikisine de gay deniyor.
anlayamadım pardonArkadaşa de ki “eşcinselliği çağrıştırsa nolcak!” “ madem bu kadar rahatsızsın teknolojiyi , bilimi kullanma” de.
tabii ki arkadaş olmak zorunda değilim ama bu birkaç garip hareketi dışında sevdiğim bir arkadaşım hemen silip atmak istemedim. ya yanlış anladıysam düşünsenize? emin olmak istedim
ahahaburadan emin olup bir şeyler yapacağım zaten artık
Düzelttimanlayamadım pardon
üçüncüyü kaldıramayacağım galiba çünkü bizi sevgili sanan arkadaşlarım olmuş nasıl düzelteceğim bu durumu hasarsız onu düşünüyorumİkide iki gidiyor apla valla, yani 3. liste kapağında kırbaç tutan maskeli bir gadın beklerdim şahsen yerinde olsam.![]()
diyeceğim valla,sadece buradan fikir alıp emin olmak istedim yineO zaman açık açık sor "seçtiğin fotoğraflar ilginç eşcinselliği çağrıştırıyor bence" de..
Madem sevdiğin bir arkadaşın dürüst olsun açıklasın..
üçüncüyü kaldıramayacağım galiba çünkü bizi sevgili sanan arkadaşlarım olmuş nasıl düzelteceğim bu durumu hasarsız onu düşünüyorum
sormadan önce emin olmak istedim biraz,ya yanlış anladıysam saçma ve utanç verici olabilir diye.E madem arkadasınız sorsanıza .