• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor?

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor?

• Ankete Katılan
    184
Arkadasinin maskulen bi yapisi da varmis zaten kizlardan hoslaniyor olabilir zaten bu onun tercihi oyle olsa bile sizi etkilemesin.

evet çok maskülen bir yapısı var erkek gibi diyebilirim. yok yahu niye etkilesin herkesin tercihi.
Basimdan gecen olayi anlatayim kuafore gittim kuaforumle cok samimiyizdir erkek kendisi. Yanimda maskulen tipli bi kiz oturuyor yaninda da gayet hanim hanim bi arkadasi var kizin sac kesimine makyajina hep maskulen tarzlj kiz karar verdi sasirdim sordum bunlar hep böyle mi diye oo dei begenmedigi sey olursa kavga bile eder bizimle malum dedi tercihleri farkli ama bu biraz abartmis kocasi gibi davraniyor parasini da o ödüyor dedi şaşırdım kaldim kuaforumde güldü cok var böyleleri ha bu bi tık ust versiyonu ama surekli maskulen tipte bayan gibi dolasmiyorsa bi sıkıntı vardir dedi ve bende takip ettim hakikaten kuafore ne zaman gitsem biri denk geldi ve hepsinin tercihi farkliydi. Sana asılmadigi sürece sıkıntı olmaz ama. Benimde var öyle arkadaşlarım gayette iyi insanlar cok da severim kendilerini.

Basimdan gecen olayi anlatayim kuafore gittim kuaforumle cok samimiyizdir erkek kendisi. Yanimda maskulen tipli bi kiz oturuyor yaninda da gayet hanim hanim bi arkadasi var kizin sac kesimine makyajina hep maskulen tarzlj kiz karar verdi sasirdim sordum bunlar hep böyle mi diye oo dei begenmedigi sey olursa kavga bile eder bizimle malum dedi tercihleri farkli ama bu biraz abartmis kocasi gibi davraniyor parasini da o ödüyor dedi şaşırdım kaldim kuaforumde güldü cok var böyleleri ha bu bi tık ust versiyonu ama surekli maskulen tipte bayan gibi dolasmiyorsa bi sıkıntı vardir dedi ve bende takip ettim hakikaten kuafore ne zaman gitsem biri denk geldi ve hepsinin tercihi farkliydi. Sana asılmadigi sürece sıkıntı olmaz ama. Benimde var öyle arkadaşlarım gayette iyi insanlar cok da severim kendilerini.
yok öyle hissetmedim bana karşı :) sadece dışarıdan yanlış anlaşılmasını istemem arkadaşlığımızın o sebepten. yoksa beni ilgilendirmez zaten.

Düşünüyorum da, benim arkadaşlarım böyle bir liste, foto falan koysalar aklımın ucundan geçmez gaymiş eşcinselmiş. Çok enteresan düşünme şekilleri var ya. Çok güzel çıkmışlar bence fotoda.

hanımlar anlatamadığım bir şey var sanırım tekrar söylüyorum arkadaşımın cinsel yönelimi beni ilgilendirmiyor! onun niyetini de biliyorum zaten.
sadece fotoğrafta sevgili gibi mi duruyoruz diye sormuştum. teşekkürler herkese

Back
X