Ay sagol tatlim ya..belkide gercekten maksadini cozdugum icin yaptim o yorumu anlamamissin demek..bunu yazdim ki yazik olmuş diye düşünerek kendini bosuna heder etme diye..
Konu yokusa filan surulmedi.gayet net olarak ayni seyi birdaha yazayim madem.. Escinsel olmasi yada olmamasi sorun olmamali..arkadas arkadastir..
Konu sahibine yürüdüğünü yazmissin ama ben kendisinden böyle bir aciklama gormedim..
Bu arada medenice tartisabilen seviyeli insanlara hayranim belirteyim dedim)
ya açıkçası ben sorun etmem,beni ilgilendirmez pek. ama konuların içinde ben de olunca rahatsız oldum. başka bir kadın sevgilisiyle vs açsa gram rahatsız olmam :)
Bende bu eski konu sandım sizde bir değişiksiniz konularınız gibi sana yürüse ne olucak sen aynı düşüncelerde olmadıktan sonra bu listeleri nerde yapıyorsunuz
Bende bu eski konu sandım sizde bir değişiksiniz konularınız gibi sana yürüse ne olucak sen aynı düşüncelerde olmadıktan sonra bu listeleri nerde yapıyorsunuz
ben niye değişik oldum :)
spotify diye bir müzik uygulamasında.
bana yürüse ne olacak olur mu arkadaşım sonuçta. ve garip davranıyor ona göre ilişkimi kesmek istiyorum,ama ya yanılıyorsam çok üzücü olur diye de emin olamadığımdan konu açıyorum.
ya açıkçası ben sorun etmem,beni ilgilendirmez pek. ama konuların içinde ben de olunca rahatsız oldum. başka bir kadın sevgilisiyle vs açsa gram rahatsız olmam :)