Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor? -2-

eşcinselliği mi çağrıştıyor?

• evet

OY: 24 49,0%
  • hayır

OY: 25 51,0%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
erkek bir arkadaşım eşcinselse sorun etmem. ama kız arkadaşım lezbiyense ben şahsen bunu sorun ederdim

erkek bir arkadaşım eşcinselse sorun etmem. ama kız arkadaşım lezbiyense ben şahsen bunu sorun ederdim
ya açıkçası ben sorun etmem,beni ilgilendirmez pek. ama konuların içinde ben de olunca rahatsız oldum. başka bir kadın sevgilisiyle vs açsa gram rahatsız olmam :)

Bende bu eski konu sandım sizde bir değişiksiniz konularınız gibi sana yürüse ne olucak sen aynı düşüncelerde olmadıktan sonra bu listeleri nerde yapıyorsunuz

Bende bu eski konu sandım sizde bir değişiksiniz konularınız gibi sana yürüse ne olucak sen aynı düşüncelerde olmadıktan sonra bu listeleri nerde yapıyorsunuz
ben niye değişik oldum :)
spotify diye bir müzik uygulamasında.
bana yürüse ne olacak olur mu arkadaşım sonuçta. ve garip davranıyor ona göre ilişkimi kesmek istiyorum,ama ya yanılıyorsam çok üzücü olur diye de emin olamadığımdan konu açıyorum.

ya açıkçası ben sorun etmem,beni ilgilendirmez pek. ama konuların içinde ben de olunca rahatsız oldum. başka bir kadın sevgilisiyle vs açsa gram rahatsız olmam :)
Ya tabi ki yani rahatsız olman doğal. Hani bu bi erkeğin senle ilgilenmesi gibi bir durum değil ki.. değişik ya ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…