haklısınız.Rahatsızsanız arkadaşlığı kesin bence.
Yoksa arkadaşınız bir liste yaptıkça gelip gidip konu açacaksınız :)
başka arkadaşlarım sinir ediyor beni. ben yanlış anladım di mi yine?Ne alaka
öyle yapacağım,sadece emin olmak istedimYani bu kadar rahatsızsan ya arkadaşınla açıkça konuş ya da araya mesafe koy ne bileyim...
bana göre çağrıştırmıyo gibi yada ben anlamıyorum valla arkadaşınızlada mesafe koyun aranızabaşka arkadaşlarım sinir ediyor beni. ben yanlış anladım di mi yine?
başka arkadaşlarım da böyle söyledi,ondan yine konu açtımiki tane peş peşe tesadüf olamaz size bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibi geldi nedense
haha sizin diğer konumdaki yorumunuza da çok gülmüştüm :) ama yok öyle olmadığına eminim en azındanEşcinsellik değil de sado mazo çağrışım yaptı
Kırmızı + kola kadar deri eldiven görünce böyle oluyorum ajklsdbahjvf
Arkadasi erkek degil bayan:)Cagristirmiyor bence, ayrıca diyelim ki evet arkadaş gay, ee? Ne olacak ki? Kendi hayatı kendi kararı. Ne seni ne bizi ilgilendirir.
Cagristirmiyor bence, ayrıca diyelim ki evet arkadaş gay, ee? Ne olacak ki? Kendi hayatı kendi kararı. Ne seni ne bizi ilgilendirir.
benim için açtığı listelere bu görselleri koyuyor,sen ve ben yazıyor. yoksa tabii ki de bana ne,asla insanları bunun için yargılamam zaten öyle biri değilimEscinselligi cagristirsa ne olacak?Yada aksi olsa?
Neden bu kadar taktınız buna anlayamadim..insanlarin ozgur iradesi ile sectigi yasam tarzina karisamayiz sonucta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?