bu evliliğin sonu ne yardım edin

Ne olacak bu adamlar peki
Canım eşinden dhaa uyanık ol ne varsa üzerine geçirmeye çalış sen kendin ve çocugun için çalış birikimin kendi hesabında olsun kendisi borç verecekse senin paranı değil kendi parasını versin kendi ödedesin kendisi alsın satsın ne hali varsa görsün çünkü akıllanmazlar kendi bataklığına seni sürüklemesine izin verme madem öyle hesabını kitabını bilmeyen ailesine para yediren birisi sende evliyiz ne kazanırsak birdir deme hesabında kitabında ayrı olsn

Ayrilmayacaksaniz da; şu dakikadan itibaren kendi hesabınızı yapın, hic kimse adına ve bu adamla evli oldugunuz surece kendi adiniza dahi kesinlikle kredi çekmeyin. Tavrınız net olsun. Somuremeyecegini anladıginda, evden kendiliğinden gider zaten.

Yani siz daha iyi bilirsiniz ama bence eşinizin varlığı zarar. Alınmayın ama öyle. İşiniz mesleğiniz var. Güç sizde aslında.

Bence eşiniz sizi maddi olarak somurmeyi alışkanlık hâline getirmiş. Ortada bir çocuk var. Eğer eşiniz çocuğunuza iyi bir babaysa siz maddi olarak geride durup bu evliliği devam ettirin derim ben

dolandırıldı veya bilerek verdi sonuçta para benim ama ben hiç bir yerinde yokum bu hesabın. cünkü ailesinden ziyade beni hiç olarak gören bir esim var
Hiç olarak demeyelim, para kaynağı olarak görüyor.
Daha çok sağarım ben bunu diyor.
Çekişmeli olsa da boşanın, bu adam kene gibi yapışmış size

Valla boşanmak en mantıklısı bir şekilde ikna etmeye bak zira bu adamla ömür geçmez

Sakın memurluğunu yakacak bi şey yapma.
Boşanmak da istiyorsun o senin her şeyin.
Kredi çekme maaşını eşine verme kendi ne yaparsa yapsın evin masraflarını da iste.. A boşancaksan da boşan, ayrı eve çık, memurluğu yakma sakın.

Sizi para olarak görüyor.

Boşanma ile şüphem var zaten o yüzden konu açtım. Acaba düzelir mi diye. Bir üye sormuş nasıl bir baba diye evet iyi bir baba gece benden önce kalkar bakar çocuğa. Ev işinde yada muhabbet de öyle. Dışardan çok insan şanslı olduğumu söyler. Işte kimse kimsenin içini bilmiyor. Anneme boşanmak istediğimi söylemiştim geçen yıl. Bu adamı böyle kabul et. Ona göre tedbirli yaşa. Hesabını kitabını ona verme, güvenme diyor. Özellikte çocukla eşimin bağını görüp bildiği için boşanma diyor.

Memurlugu bırakmayı ilk başlarda düşünmüştüm. Şimdi asla.
en son olaydan sonra aslında yine herşeyi benim elime verdi. Ama ışte yukarda bir üye demiş ya sürekli acaba ailesi ile kendisi yine başıma ne iş açacaklar diye bekleyip tedirgin oluyorum. Yani bütün ömrüm böyle mi geçecek. Evlilik dediğimiz şey güvensiz olur mu

Evlenmek için siz değil Maaşınız onu cezbetmiş. Belki o borç verdiği paralarla sizden gizli başka bir iş yapıyorlar hala bu kadar samimi olduğuna göre Bi iş var bunun altında sanki. Kendi paranızı harcamayın artık biriksin ipler tamamen koparsa bir gün birşkmişiniz olsun.

Ah ya aynısını düşünüyorum. Bu samimiyet onun da parmağı olduğunu gösteriyor. Yani dolandirilan o ve benmisim gibi yapıyor. Ama resmen ailesi ile bir olup bitirdiler beni. 6 yıldır çalışıyorum elimde 60 binlik bi arabadan başka birşey yok.

Onay beklediğim için durmuyorum. Sadece kavgasız gürültüsüz bitsin istiyorum. Bunlar ilgili çocukluk travmalarm var.kavga gürültü içinde büyüdüm. Bunları tekrar yaşamak ağır geliyor
İnanın uzun vadede içinde bulunduğunuz durum sizi daha çok bitirecek ama
Kolay gelsin...

İlk başlarda boşanmliydiniz.
Adam sizden neden boşansin ki.
Onu ve ailesini ne guzel gecindiriyosunuz.
Onlara bakmak icin evlenmis sizinle.
Bir omur boyle devam eder.
Kurtarin kendinizi.

Dimi ama benim konuda genel olarak hesapladigim paralar 150 bin civarı.
Boşansalar o aile böyle altın yumurtlayan tavuğu nereden bulacak bir daha

Kendine bu işkenceyi çektirme ne güzel başka bir ülkeye gitme şansında var

Bunu söylemeye gerek uok ama madem duymanız gerek. Boşayın hanımefendi bu adamı.
Siz söylemeseydiniz ben söyleyecektim. Bu adam borçlular kapıya dayanıp size ve çocuğunuza zarar verecek olsa direkt ayakkabılarını alır kaçar camdan. Adamı biraz para sahibi yapmışsınız hemen ailesine götürüp vermiş. Ve üzgünüm ama siz dolandırılmıyorsunuz. SADECE SİZ dolandırılıyorsunuz ve ailesi değil kendi dolandırıyor. Çocuğunuzun parasını da ailesine vermeden alın çıkın çocuğu o evden.
Ayrıca bir de şu konuya değinmek gerek: Başlık parası verilen bir yerden çıkıp size kat kat borç takan bir ikiyüzlüye insan bir dk dahi dayanabilir mi? Burdan düzelmeyeceğini anlayın işte. Adam adetlerine bağlı olduğu için değil kendi bozuk yapısından böyle.Bu aileyi besleyeceğinize gidin kendi ailenizden özür dileyin daha iyi. En azından çocuğunuz kurtulur.

ne bizi bırakıyor ne de sahıpleniyor. kafayı yiyicem. psikolojim berbat durumda
Bulmuş yağlı kapıyı, sömürecek insanı, ezecek kadını, her yaptığını sineye çekecek eşi , neden bıraksın ki?? Bir de bırakmıyor diyorsunuz da , siz bırakın açın boşanma davasının evleri ayırın. Böyle bir baba ile çocuk büyütmek, çocuğunuza yapacağınız en büyük kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…