- Konu Sahibi zuhreyildizi
-
Canım eşinden dhaa uyanık ol ne varsa üzerine geçirmeye çalış sen kendin ve çocugun için çalış birikimin kendi hesabında olsun kendisi borç verecekse senin paranı değil kendi parasını versin kendi ödedesin kendisi alsın satsın ne hali varsa görsün çünkü akıllanmazlar kendi bataklığına seni sürüklemesine izin verme madem öyle hesabını kitabını bilmeyen ailesine para yediren birisi sende evliyiz ne kazanırsak birdir deme hesabında kitabında ayrı olsnNe olacak bu adamlar peki
Bence eşiniz sizi maddi olarak somurmeyi alışkanlık hâline getirmiş. Ortada bir çocuk var. Eğer eşiniz çocuğunuza iyi bir babaysa siz maddi olarak geride durup bu evliliği devam ettirin derim benmerhaba hanımlar. özet geçip hemen konuya giricem. 6 yıllık evliyim. 2 yasında bir çocuğum var. esimi unı.den tanıdım bir arkadaş vesilesi ile. 1 yıllık sevgililik sürecinden sonra aileler tanıştı. ailem adam iyi ama ailesi ile cok sıkıntı yaşarsın olmaz bu iş dedi. çünkü ailesi kültür olarak cok farklı. hala başlık parasının alındığı bir yörede yaşıyorlar. 100 yıl öncesinin adetleri var. eşim liseden itibaren yatılı okumuş. görüş ve yaşantı olarak onlardan çok farklıydı. ailem cok karşı çıkmasına rağmen evlendim. sonra da yaşamadığım rezillik kalmadı. eşim ailesinden bin beter çıktı. evlendiğimizde 32 yaşındaydı. ve parasının olduğunu söyledi. meğer hepsi borcmus (mobilya, altınlar, düğün, ) ailesinin düğünde taktıklarını bile eşim almış.( ki hepsi memur ve bekar. eşim ilk evlenen). tamam dedim hepsini sineye çektim elele verir yaparız dedim. altın herseyi sattık. ama borç batağındayız. düsünün borçlular beni arıyor kapıya geliyor artık. ben evlendiğim ilk ay memur olarak atandığım için kredi çekelim dedim. çünkü her gün borçluların sıkıştırması yüzünden kavga ediyorduk. 2013 yılında 30 bin cektim ve esim o parayı borc kapatmak yerine kardesi iş kuracak diye kardesine borc verdi ve kardesi işi batırıp paradın da bir lirasını bile vermedi. bu arada eve haciz kağıdı geldi. meğer esim ödemesi gereken taksitler dururken ailesine benden habersiz para gönderiyormuş. ailesinin esim haricinde 4 tane çalışan bekar kardeşi varken ve yıllarca ailesine çalıştığı halde ve bir sürü borçla cebellrşirken ve kardesi bizi dolandırdığı halde. artık orada ipler koptu. ailemin yanına geldim. gerekirse memuriyetim yansın dedim. arkamdan geldi ailemle konuştu. söz verdi bütün hesap ve kartlarını bana bıraktı. affettim. biz yine kredi çektik ve evliliğimizin ilk üç yılı kavga ve borc ödemek ile gecti. temkinli olup bosanırım diye cocuk da yapmadım. ama bosanamadım da. çünkü aileme cok mahcuptum. bu arada esim butun hesaplarını ve maaş kartını bana vermisti. borcları bitirmiştik ve hatta sıfır bir arabada almıştık kredi ile. ve artık boşanma konusu kapanınca cocuk yaptık. eşim iki yıl işsiz kaldı. arabayı sattık ve yine ailesi tarafından 25 bin lira dolandılırdık. esimden haberim olmadan borç diye alıp vermediler ve vermicekler. ben cok büyük kavgalar cıkardım. boş. peki esim ne yaptı. hiç birsey olmamış gibi hala arayıp ailesi ile konuşup gülüp eğleniyor. son bir yılımız da bu yuzden kavga gürülti ile geciyor. bosanalım diyorum kabul etmiyor. evet kavgası yok küfür hakareti şiddeti yok ama resmen psikolojik şiddet görüyorum. evlendiğmden beri beni ailesi ile sömürüp durdu. hem maddi hem manevi çöktüm. ne beni ne kendini ailesine karşı koruyor. hala inadıma ailesini arayıp gülüp eğleniyor. bizi dolandıran kardesleri ile o kadar samimi ki. napim sileyim mi kardeslerimi diyor. silmesen bile mesafe koy . o da yok . yani birisi namusuma birşey yapsa yıne kılın kıpırdamaz, senin yanında kendimi cok degersiz ve güvensiz hissediyorum bosanalım diyorum kabul etmiyor. söz herseyi düzelticem diyor. yani 7 yılda ne düzeldi ki. sizce napim kör kuyudayım sanki. hiç birsey göremiyorum.
Hiç olarak demeyelim, para kaynağı olarak görüyor.dolandırıldı veya bilerek verdi sonuçta para benim ama ben hiç bir yerinde yokum bu hesabın. cünkü ailesinden ziyade beni hiç olarak gören bir esim var
Valla boşanmak en mantıklısı bir şekilde ikna etmeye bak zira bu adamla ömür geçmezmerhaba hanımlar. özet geçip hemen konuya giricem. 6 yıllık evliyim. 2 yasında bir çocuğum var. esimi unı.den tanıdım bir arkadaş vesilesi ile. 1 yıllık sevgililik sürecinden sonra aileler tanıştı. ailem adam iyi ama ailesi ile cok sıkıntı yaşarsın olmaz bu iş dedi. çünkü ailesi kültür olarak cok farklı. hala başlık parasının alındığı bir yörede yaşıyorlar. 100 yıl öncesinin adetleri var. eşim liseden itibaren yatılı okumuş. görüş ve yaşantı olarak onlardan çok farklıydı. ailem cok karşı çıkmasına rağmen evlendim. sonra da yaşamadığım rezillik kalmadı. eşim ailesinden bin beter çıktı. evlendiğimizde 32 yaşındaydı. ve parasının olduğunu söyledi. meğer hepsi borcmus (mobilya, altınlar, düğün, ) ailesinin düğünde taktıklarını bile eşim almış.( ki hepsi memur ve bekar. eşim ilk evlenen). tamam dedim hepsini sineye çektim elele verir yaparız dedim. altın herseyi sattık. ama borç batağındayız. düsünün borçlular beni arıyor kapıya geliyor artık. ben evlendiğim ilk ay memur olarak atandığım için kredi çekelim dedim. çünkü her gün borçluların sıkıştırması yüzünden kavga ediyorduk. 2013 yılında 30 bin cektim ve esim o parayı borc kapatmak yerine kardesi iş kuracak diye kardesine borc verdi ve kardesi işi batırıp paradın da bir lirasını bile vermedi. bu arada eve haciz kağıdı geldi. meğer esim ödemesi gereken taksitler dururken ailesine benden habersiz para gönderiyormuş. ailesinin esim haricinde 4 tane çalışan bekar kardeşi varken ve yıllarca ailesine çalıştığı halde ve bir sürü borçla cebellrşirken ve kardesi bizi dolandırdığı halde. artık orada ipler koptu. ailemin yanına geldim. gerekirse memuriyetim yansın dedim. arkamdan geldi ailemle konuştu. söz verdi bütün hesap ve kartlarını bana bıraktı. affettim. biz yine kredi çektik ve evliliğimizin ilk üç yılı kavga ve borc ödemek ile gecti. temkinli olup bosanırım diye cocuk da yapmadım. ama bosanamadım da. çünkü aileme cok mahcuptum. bu arada esim butun hesaplarını ve maaş kartını bana vermisti. borcları bitirmiştik ve hatta sıfır bir arabada almıştık kredi ile. ve artık boşanma konusu kapanınca cocuk yaptık. eşim iki yıl işsiz kaldı. arabayı sattık ve yine ailesi tarafından 25 bin lira dolandılırdık. esimden haberim olmadan borç diye alıp vermediler ve vermicekler. ben cok büyük kavgalar cıkardım. boş. peki esim ne yaptı. hiç birsey olmamış gibi hala arayıp ailesi ile konuşup gülüp eğleniyor. son bir yılımız da bu yuzden kavga gürülti ile geciyor. bosanalım diyorum kabul etmiyor. evet kavgası yok küfür hakareti şiddeti yok ama resmen psikolojik şiddet görüyorum. evlendiğmden beri beni ailesi ile sömürüp durdu. hem maddi hem manevi çöktüm. ne beni ne kendini ailesine karşı koruyor. hala inadıma ailesini arayıp gülüp eğleniyor. bizi dolandıran kardesleri ile o kadar samimi ki. napim sileyim mi kardeslerimi diyor. silmesen bile mesafe koy . o da yok . yani birisi namusuma birşey yapsa yıne kılın kıpırdamaz, senin yanında kendimi cok degersiz ve güvensiz hissediyorum bosanalım diyorum kabul etmiyor. söz herseyi düzelticem diyor. yani 7 yılda ne düzeldi ki. sizce napim kör kuyudayım sanki. hiç birsey göremiyorum.
Sakın memurluğunu yakacak bi şey yapma.merhaba hanımlar. özet geçip hemen konuya giricem. 6 yıllık evliyim. 2 yasında bir çocuğum var. esimi unı.den tanıdım bir arkadaş vesilesi ile. 1 yıllık sevgililik sürecinden sonra aileler tanıştı. ailem adam iyi ama ailesi ile cok sıkıntı yaşarsın olmaz bu iş dedi. çünkü ailesi kültür olarak cok farklı. hala başlık parasının alındığı bir yörede yaşıyorlar. 100 yıl öncesinin adetleri var. eşim liseden itibaren yatılı okumuş. görüş ve yaşantı olarak onlardan çok farklıydı. ailem cok karşı çıkmasına rağmen evlendim. sonra da yaşamadığım rezillik kalmadı. eşim ailesinden bin beter çıktı. evlendiğimizde 32 yaşındaydı. ve parasının olduğunu söyledi. meğer hepsi borcmus (mobilya, altınlar, düğün, ) ailesinin düğünde taktıklarını bile eşim almış.( ki hepsi memur ve bekar. eşim ilk evlenen). tamam dedim hepsini sineye çektim elele verir yaparız dedim. altın herseyi sattık. ama borç batağındayız. düsünün borçlular beni arıyor kapıya geliyor artık. ben evlendiğim ilk ay memur olarak atandığım için kredi çekelim dedim. çünkü her gün borçluların sıkıştırması yüzünden kavga ediyorduk. 2013 yılında 30 bin cektim ve esim o parayı borc kapatmak yerine kardesi iş kuracak diye kardesine borc verdi ve kardesi işi batırıp paradın da bir lirasını bile vermedi. bu arada eve haciz kağıdı geldi. meğer esim ödemesi gereken taksitler dururken ailesine benden habersiz para gönderiyormuş. ailesinin esim haricinde 4 tane çalışan bekar kardeşi varken ve yıllarca ailesine çalıştığı halde ve bir sürü borçla cebellrşirken ve kardesi bizi dolandırdığı halde. artık orada ipler koptu. ailemin yanına geldim. gerekirse memuriyetim yansın dedim. arkamdan geldi ailemle konuştu. söz verdi bütün hesap ve kartlarını bana bıraktı. affettim. biz yine kredi çektik ve evliliğimizin ilk üç yılı kavga ve borc ödemek ile gecti. temkinli olup bosanırım diye cocuk da yapmadım. ama bosanamadım da. çünkü aileme cok mahcuptum. bu arada esim butun hesaplarını ve maaş kartını bana vermisti. borcları bitirmiştik ve hatta sıfır bir arabada almıştık kredi ile. ve artık boşanma konusu kapanınca cocuk yaptık. eşim iki yıl işsiz kaldı. arabayı sattık ve yine ailesi tarafından 25 bin lira dolandılırdık. esimden haberim olmadan borç diye alıp vermediler ve vermicekler. ben cok büyük kavgalar cıkardım. boş. peki esim ne yaptı. hiç birsey olmamış gibi hala arayıp ailesi ile konuşup gülüp eğleniyor. son bir yılımız da bu yuzden kavga gürülti ile geciyor. bosanalım diyorum kabul etmiyor. evet kavgası yok küfür hakareti şiddeti yok ama resmen psikolojik şiddet görüyorum. evlendiğmden beri beni ailesi ile sömürüp durdu. hem maddi hem manevi çöktüm. ne beni ne kendini ailesine karşı koruyor. hala inadıma ailesini arayıp gülüp eğleniyor. bizi dolandıran kardesleri ile o kadar samimi ki. napim sileyim mi kardeslerimi diyor. silmesen bile mesafe koy . o da yok . yani birisi namusuma birşey yapsa yıne kılın kıpırdamaz, senin yanında kendimi cok degersiz ve güvensiz hissediyorum bosanalım diyorum kabul etmiyor. söz herseyi düzelticem diyor. yani 7 yılda ne düzeldi ki. sizce napim kör kuyudayım sanki. hiç birsey göremiyorum.
Sizi para olarak görüyor.merhaba hanımlar. özet geçip hemen konuya giricem. 6 yıllık evliyim. 2 yasında bir çocuğum var. esimi unı.den tanıdım bir arkadaş vesilesi ile. 1 yıllık sevgililik sürecinden sonra aileler tanıştı. ailem adam iyi ama ailesi ile cok sıkıntı yaşarsın olmaz bu iş dedi. çünkü ailesi kültür olarak cok farklı. hala başlık parasının alındığı bir yörede yaşıyorlar. 100 yıl öncesinin adetleri var. eşim liseden itibaren yatılı okumuş. görüş ve yaşantı olarak onlardan çok farklıydı. ailem cok karşı çıkmasına rağmen evlendim. sonra da yaşamadığım rezillik kalmadı. eşim ailesinden bin beter çıktı. evlendiğimizde 32 yaşındaydı. ve parasının olduğunu söyledi. meğer hepsi borcmus (mobilya, altınlar, düğün, ) ailesinin düğünde taktıklarını bile eşim almış.( ki hepsi memur ve bekar. eşim ilk evlenen). tamam dedim hepsini sineye çektim elele verir yaparız dedim. altın herseyi sattık. ama borç batağındayız. düsünün borçlular beni arıyor kapıya geliyor artık. ben evlendiğim ilk ay memur olarak atandığım için kredi çekelim dedim. çünkü her gün borçluların sıkıştırması yüzünden kavga ediyorduk. 2013 yılında 30 bin cektim ve esim o parayı borc kapatmak yerine kardesi iş kuracak diye kardesine borc verdi ve kardesi işi batırıp paradın da bir lirasını bile vermedi. bu arada eve haciz kağıdı geldi. meğer esim ödemesi gereken taksitler dururken ailesine benden habersiz para gönderiyormuş. ailesinin esim haricinde 4 tane çalışan bekar kardeşi varken ve yıllarca ailesine çalıştığı halde ve bir sürü borçla cebellrşirken ve kardesi bizi dolandırdığı halde. artık orada ipler koptu. ailemin yanına geldim. gerekirse memuriyetim yansın dedim. arkamdan geldi ailemle konuştu. söz verdi bütün hesap ve kartlarını bana bıraktı. affettim. biz yine kredi çektik ve evliliğimizin ilk üç yılı kavga ve borc ödemek ile gecti. temkinli olup bosanırım diye cocuk da yapmadım. ama bosanamadım da. çünkü aileme cok mahcuptum. bu arada esim butun hesaplarını ve maaş kartını bana vermisti. borcları bitirmiştik ve hatta sıfır bir arabada almıştık kredi ile. ve artık boşanma konusu kapanınca cocuk yaptık. eşim iki yıl işsiz kaldı. arabayı sattık ve yine ailesi tarafından 25 bin lira dolandılırdık. esimden haberim olmadan borç diye alıp vermediler ve vermicekler. ben cok büyük kavgalar cıkardım. boş. peki esim ne yaptı. hiç birsey olmamış gibi hala arayıp ailesi ile konuşup gülüp eğleniyor. son bir yılımız da bu yuzden kavga gürülti ile geciyor. bosanalım diyorum kabul etmiyor. evet kavgası yok küfür hakareti şiddeti yok ama resmen psikolojik şiddet görüyorum. evlendiğmden beri beni ailesi ile sömürüp durdu. hem maddi hem manevi çöktüm. ne beni ne kendini ailesine karşı koruyor. hala inadıma ailesini arayıp gülüp eğleniyor. bizi dolandıran kardesleri ile o kadar samimi ki. napim sileyim mi kardeslerimi diyor. silmesen bile mesafe koy . o da yok . yani birisi namusuma birşey yapsa yıne kılın kıpırdamaz, senin yanında kendimi cok degersiz ve güvensiz hissediyorum bosanalım diyorum kabul etmiyor. söz herseyi düzelticem diyor. yani 7 yılda ne düzeldi ki. sizce napim kör kuyudayım sanki. hiç birsey göremiyorum.
Sakın memurluğunu yakacak bi şey yapma.
Boşanmak da istiyorsun o senin her şeyin.
Kredi çekme maaşını eşine verme kendi ne yaparsa yapsın evin masraflarını da iste.. A boşancaksan da boşan, ayrı eve çık, memurluğu yakma sakın.
Memurlugu bırakmayı ilk başlarda düşünmüştüm. Şimdi asla.Canım eşinden dhaa uyanık ol ne varsa üzerine geçirmeye çalış sen kendin ve çocugun için çalış birikimin kendi hesabında olsun kendisi borç verecekse senin paranı değil kendi parasını versin kendi ödedesin kendisi alsın satsın ne hali varsa görsün çünkü akıllanmazlar kendi bataklığına seni sürüklemesine izin verme madem öyle hesabını kitabını bilmeyen ailesine para yediren birisi sende evliyiz ne kazanırsak birdir deme hesabında kitabında ayrı olsn
Ah ya aynısını düşünüyorum. Bu samimiyet onun da parmağı olduğunu gösteriyor. Yani dolandirilan o ve benmisim gibi yapıyor. Ama resmen ailesi ile bir olup bitirdiler beni. 6 yıldır çalışıyorum elimde 60 binlik bi arabadan başka birşey yok.Evlenmek için siz değil Maaşınız onu cezbetmiş. Belki o borç verdiği paralarla sizden gizli başka bir iş yapıyorlar hala bu kadar samimi olduğuna göre Bi iş var bunun altında sanki. Kendi paranızı harcamayın artık biriksin ipler tamamen koparsa bir gün birşkmişiniz olsun.
Onay beklediğim için durmuyorum. Sadece kavgasız gürültüsüz bitsin istiyorum. Bunlar ilgili çocukluk travmalarm var.kavga gürültü içinde büyüdüm. Bunları tekrar yaşamak ağır geliyorBoşanalım diyip ondan onay beklemeyin
Dava açın
İnanın uzun vadede içinde bulunduğunuz durum sizi daha çok bitirecek amaOnay beklediğim için durmuyorum. Sadece kavgasız gürültüsüz bitsin istiyorum. Bunlar ilgili çocukluk travmalarm var.kavga gürültü içinde büyüdüm. Bunları tekrar yaşamak ağır geliyor
İlk başlarda boşanmliydiniz.
Adam sizden neden boşansin ki.
Onu ve ailesini ne guzel gecindiriyosunuz.
Onlara bakmak icin evlenmis sizinle.
Bir omur boyle devam eder.
Kurtarin kendinizi.
Bunu söylemeye gerek uok ama madem duymanız gerek. Boşayın hanımefendi bu adamı.merhaba hanımlar. özet geçip hemen konuya giricem. 6 yıllık evliyim. 2 yasında bir çocuğum var. esimi unı.den tanıdım bir arkadaş vesilesi ile. 1 yıllık sevgililik sürecinden sonra aileler tanıştı. ailem adam iyi ama ailesi ile cok sıkıntı yaşarsın olmaz bu iş dedi. çünkü ailesi kültür olarak cok farklı. hala başlık parasının alındığı bir yörede yaşıyorlar. 100 yıl öncesinin adetleri var. eşim liseden itibaren yatılı okumuş. görüş ve yaşantı olarak onlardan çok farklıydı. ailem cok karşı çıkmasına rağmen evlendim. sonra da yaşamadığım rezillik kalmadı. eşim ailesinden bin beter çıktı. evlendiğimizde 32 yaşındaydı. ve parasının olduğunu söyledi. meğer hepsi borcmus (mobilya, altınlar, düğün, ) ailesinin düğünde taktıklarını bile eşim almış.( ki hepsi memur ve bekar. eşim ilk evlenen). tamam dedim hepsini sineye çektim elele verir yaparız dedim. altın herseyi sattık. ama borç batağındayız. düsünün borçlular beni arıyor kapıya geliyor artık. ben evlendiğim ilk ay memur olarak atandığım için kredi çekelim dedim. çünkü her gün borçluların sıkıştırması yüzünden kavga ediyorduk. 2013 yılında 30 bin cektim ve esim o parayı borc kapatmak yerine kardesi iş kuracak diye kardesine borc verdi ve kardesi işi batırıp paradın da bir lirasını bile vermedi. bu arada eve haciz kağıdı geldi. meğer esim ödemesi gereken taksitler dururken ailesine benden habersiz para gönderiyormuş. ailesinin esim haricinde 4 tane çalışan bekar kardeşi varken ve yıllarca ailesine çalıştığı halde ve bir sürü borçla cebellrşirken ve kardesi bizi dolandırdığı halde. artık orada ipler koptu. ailemin yanına geldim. gerekirse memuriyetim yansın dedim. arkamdan geldi ailemle konuştu. söz verdi bütün hesap ve kartlarını bana bıraktı. affettim. biz yine kredi çektik ve evliliğimizin ilk üç yılı kavga ve borc ödemek ile gecti. temkinli olup bosanırım diye cocuk da yapmadım. ama bosanamadım da. çünkü aileme cok mahcuptum. bu arada esim butun hesaplarını ve maaş kartını bana vermisti. borcları bitirmiştik ve hatta sıfır bir arabada almıştık kredi ile. ve artık boşanma konusu kapanınca cocuk yaptık. eşim iki yıl işsiz kaldı. arabayı sattık ve yine ailesi tarafından 25 bin lira dolandılırdık. esimden haberim olmadan borç diye alıp vermediler ve vermicekler. ben cok büyük kavgalar cıkardım. boş. peki esim ne yaptı. hiç birsey olmamış gibi hala arayıp ailesi ile konuşup gülüp eğleniyor. son bir yılımız da bu yuzden kavga gürülti ile geciyor. bosanalım diyorum kabul etmiyor. evet kavgası yok küfür hakareti şiddeti yok ama resmen psikolojik şiddet görüyorum. evlendiğmden beri beni ailesi ile sömürüp durdu. hem maddi hem manevi çöktüm. ne beni ne kendini ailesine karşı koruyor. hala inadıma ailesini arayıp gülüp eğleniyor. bizi dolandıran kardesleri ile o kadar samimi ki. napim sileyim mi kardeslerimi diyor. silmesen bile mesafe koy . o da yok . yani birisi namusuma birşey yapsa yıne kılın kıpırdamaz, senin yanında kendimi cok degersiz ve güvensiz hissediyorum bosanalım diyorum kabul etmiyor. söz herseyi düzelticem diyor. yani 7 yılda ne düzeldi ki. sizce napim kör kuyudayım sanki. hiç birsey göremiyorum.
Bulmuş yağlı kapıyı, sömürecek insanı, ezecek kadını, her yaptığını sineye çekecek eşi , neden bıraksın ki?? Bir de bırakmıyor diyorsunuz da , siz bırakın açın boşanma davasının evleri ayırın. Böyle bir baba ile çocuk büyütmek, çocuğunuza yapacağınız en büyük kötülükne bizi bırakıyor ne de sahıpleniyor. kafayı yiyicem. psikolojim berbat durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?