• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu evliliğin sonu ne yardım edin

İlk başlarda boşanmliydiniz.
Adam sizden neden boşansin ki.
Onu ve ailesini ne guzel gecindiriyosunuz.
Onlara bakmak icin evlenmis sizinle.
Bir omur boyle devam eder.
Kurtarin kendinizi.
aynısını dedim. gelin olarak değil işçiniz olarak almışsınız dedim hepsine ve asıl acı olanı ise iki eltim var ve kesinlikle onlara böyle değiller çünkü eşleri benimki gibi değil.

Adam hangi kültürden, gelenekten geliyorsa onun aynısını sana yaşatacaktı, zaten fazlasıyla yaşatmış isterse 5 üni bitirsin, evlendiğiniz erkeğin kültürü, ananelerini bir kadın uğruna asla terk etmez, mutlu olmak için vazgeçmelisin ondan

dolandırıldı veya bilerek verdi sonuçta para benim ama ben hiç bir yerinde yokum bu hesabın. cünkü ailesinden ziyade beni hiç olarak gören bir esim var
Bak sen bastırınca af dilemiş özür dilemiş araba aldık diyorsun .Gene yapabilirsin bence biraz sabret bence paranı da verme tabiki eşine bahane bul ev falan alın ona bağlayın parayı kardeşleri isterse bir zahmet borcumuz var desin..

Adam hangi kültürden, gelenekten geliyorsa onun aynısını sana yaşatacaktı, zaten fazlasıyla yaşatmış isterse 5 üni bitirsin, evlendiğiniz erkeğin kültürü, ananelerini bir kadın uğruna asla terk etmez, mutlu olmak için vazgeçmelisin ondan
acı bir şekilde tecrübe ettim. babası da annesine köle muamelesi yapmış hala da yapıyor. o da aynsını benden beklıyor

Bak sen bastırınca af dilemiş özür dilemiş araba aldık diyorsun .Gene yapabilirsin bence biraz sabret bence paranı da verme tabiki eşine bahane bul ev falan alın ona bağlayın parayı kardeşleri isterse bir zahmet borcumuz var desin..
para hesabını bana verse de artık bu da yetmiyor. beni çocuğumu emeğimi başkalarına yedirmesi ezdirmesi o kadar ağrıma gidiyor ki. ne sevgim kaldı ne saygım

Evli durup sürekli borç ödemektense boşanmış ama özgürce gezen biri olmayı tercih ederim. Çok zor durum ama mesleğiniz var. Çocuğunuzu hacizli borçlu hayatta mı büyüteceksiniz

dolandırıldı veya bilerek verdi sonuçta para benim ama ben hiç bir yerinde yokum bu hesabın. cünkü ailesinden ziyade beni hiç olarak gören bir esim var
Bunların farkında iseniz daha neden aynı evi paylaşıyorsunuz ?
İsterse davanız çekişmeli olsun evliliğinizde zaten her gün aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz, bu adamla yaşadığınız sürece derdiniz bitmez.
İlerde eşim ve ailesi başıma ne tür sıkıntı açacak diye ömrümü heba etmezdim.

Çekişmeli ne kadar sürerse sürsün en azından bunlardan uzak durmak bile bir ferahlık verir insana.
Eşiniz keyfinden boşanmak istemiyor, ne olsa borçlarını ödeyen birini bulmuş kaybetmek ister mi ?
Siz ödüyorsunuz ne olsa niye gülüp geçmesin ki, her zaman affetmiş o rahatlığı siz vermişsiniz.

cekişmeli istemiyorum. çünkü o kadar saglam kafa bırakmadılar bende anlaşmalı olsun diye israr ediyorum

ailecek sömürüyorlar enayi mi adam kuzu kuzu boşansın?
henüz tüm kardeşlerini beslememiş sizin emeğinizle onlara da versin 25/30 belki daha koparamam artık deyip anlaşmalı boşanır.

Bunların farkında iseniz daha neden aynı evi paylaşıyorsunuz ?
İsterse davanız çekişmeli olsun evliliğinizde zaten her gün aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz, bu adamla yaşadığınız sürece derdiniz bitmez.
İlerde eşim ve ailesi başıma ne tür sıkıntı açacak diye ömrümü heba etmezdim.

Çekişmeli ne kadar sürerse sürsün en azından bunlardan uzak durmak bile bir ferahlık verir insana.
Eşiniz keyfinden boşanmak istemiyor, ne olsa borçlarını ödeyen birini bulmuş kaybetmek ister mi ?
Siz ödüyorsunuz ne olsa niye gülüp geçmesin ki, her zaman affetmiş o rahatlığı siz vermişsiniz.
Sonunda zaten çekişmeli de olsun dedim ama evden gitmiyor. Ben gidemem evden onun gitmesi lazım olmaz ne sen ne ben gideriz diyor . Dava açtıktan sonra da aynı evde nasıl durayim. Yani önce evden gitmesi lazım değil mi

İşte bu adamın bütün varlığına, maaşına ömür boyu el koyulur, üstüne çöp yapılmaz, günlük 5-10 lira harçlık sıkıştırılır eline.
Mümkünse bir yerden kredi çekemez belgesi alınır.

Ailem de arkamda değil ki mücadele edeyim bunlarla. Keşke ailem destek olsa

çalışıyorsunuz ihtiyacınız yok ki.
açın davayı çekişmeli uzaklaştırmada çıkartın evden gitmiyor diye. kilidi değiştirin o evde yokken kıyafetlerini de koyun kapının önüne oldu bitti.

çalışıyorsunuz ihtiyacınız yok ki.
açın davayı çekişmeli uzaklaştırmada çıkartın evden gitmiyor diye. kilidi değiştirin o evde yokken kıyafetlerini de koyun kapının önüne oldu bitti.
Destek derken manevi destek demek istedim. Kilidi değiştirme aklıma geldi ama polis gelirse komsularin ogrenmesden korktum.

Benim eşimde de var biraz bu durumlar geçen ilerde araba alırsak benm üzerime alalım dedim niye bana güvenmiyormusun dedi, bende evet dedim sen ilerde kardeşin düğün yapar al kardeşim sat bu arabayı düğününü yap dersin yada baban borç yapar al baba işte araba dersin dedim. Çünkü değişmezler öyleyse öyle gider
Erkekler ailelerine para yedirmeye bayılırlar

Benim eşimde de var biraz bu durumlar geçen ilerde araba alırsak benm üzerime alalım dedim niye bana güvenmiyormusun dedi, bende evet dedim sen ilerde kardeşin düğün yapar al kardeşim sat bu arabayı düğününü yap dersin yada baban borç yapar al baba işte araba dersin dedim. Çünkü değişmezler öyleyse öyle gider
Ne olacak bu adamlar peki

Destek derken manevi destek demek istedim. Kilidi değiştirme aklıma geldi ama polis gelirse komsularin ogrenmesden korktum.

zaten öğrenecekler..
siz gerçekten boşanmak istiyorsanız bunlar bahane olamaz.
sanki kesin karar vermemişsiniz gibi geldi.
düzelir umudunuz varsa canınıza yazık valla.

Back