- 27 Ekim 2013
- 453
- 45
-
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
bu evlilikten hiç bi nane olmaz, saygıyı çoktan yitirmişsiniz. biz de tartışırız ama iş ses yükseltmeden öteye gitmez sonra birimizden biri gelip barışır. bu ne küfürler tekmeler havada uçuşuyo bide başkalarının yanında yani. bi tane fotoğraf için neler etmiş adam sana, yok yattığım kız bilmem ne meselesine hiçş girmiyorum zaten. sen de boşanmayacaksan ne diye blöf yaptın sonra bu adamlar daha da havalanıyolar.
ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum normal zamanda aramız çok iyidir ama sinirlendiği zaman gözü hiç bişey görmüyo herşeyi yıkıp geçiyo onu anlatmak istedim neden kandırmak isteyim ki ?
bence annen senin bunlara dayandığını bilerek yaşarsa daha çok acı çeker.üzülür.
o yüzden sen bu adamdan bir an önce kurtulmaya bak.
herkes zaten yanlıştı diyecek diye hayatını zehir etmenin bi manası yok.
daha yaşın genç okuyabilirsin veya işe girebilirsin.
eşin ne iş yapıyor bu arada merak ettim. sorun olur demiş ya babası.
bu nasıl sinirmiş tekme tokat sana dalıyor anası ses etmiyor yolda seni bırakıyor biri bana böyle yapsın yeminle a. zına s.çarım.sinirine de s.çarım.
ondan öncede ben oğluna vurdum ya sussun diye oyüzden kaldırmamıştır k.çını müstahak dövsün diye k.v gil zaten çok daha ayrı bi konu o konulara arkamdan söylenenlere hiç girmiyorum bile ki zaten yüzüne vurma bişey olur şikayetçi olur senin başın yanar demelerinden anlayın gerisini
ondan öncede ben oğluna vurdum ya sussun diye oyüzden kaldırmamıştır k.çını müstahak dövsün diye k.v gil zaten çok daha ayrı bi konu o konulara arkamdan söylenenlere hiç girmiyorum bile ki zaten yüzüne vurma bişey olur şikayetçi olur senin başın yanar demelerinden anlayın gerisini
yaptığım blöf değildi kafama koymuştum gitmeyi ama yaptıklarından pişman olduğu için ve ilk defa öyle bişey yaşandığı için 1 şans daha vermek istedim hepsi bu
biraz burnunu sürtseydin annene gidip kapıdan dönmeseydin daha iyi olurdu.
eğer gitseydim bi daha dönüşü olmayacaktı öyle 2-3 hafta kalıyım burnu sürtsün geri dönerim diye bişey olmayacaktı çünkü abimlerin hepsi öğrenecekti geri dönmek istesem ailem karşı çıkacaktı bu sefer ya onları ezip gelecektim yada onların istediklerini yapacaktım arada kalmak istemedim
Aslında o adam hep böyleydi değişmedi aynıydı ama sen o zamanlar kör aşıkmışsın şimdi gözün açılmış, şaşkınlığın da bu yüzden. Yukarıda kalınlaştırdığım cümleyi birçok kişi kullanıyor, uzmanlarsa buna karşılık "aslında nişanlıyken ufak sinyaller verir eş adayınız ama siz yeterince göremediğinizden öyle sanıyorsunuz, evlenince fark ediliyor ama nişanlıyken ayrılmak daha kolay evlenince insanlar çekmek zorundaymış gibi hissediyorlar sonra ipler kopunca da boşanmalar oluyor"- gibisinden şeyler söylüyorlar. Annen seni uyarmış sen dinlememişsin adamın ne kişilikte olduğu çözülmüş de sen inanmamışsın benceanlayışın için teşekkürler gerçektende dediğin gibi bu durumları kabullenemiyorum önceden o kadar çok dinlerdim ki çevremdekilerden bende derdim ya ne katlanacam ben olsam katlanmam ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım ama iş başa gelince öyle olmuyo ben çok severek evlendim eşim benim ilk aşkım çocukluk aşkımdı ilk okuldan beri tanışıyoduk 4 sene çıktık sonra evlendik kendimi o kadar çok bağlamışım ki annemleri dinlemedim hiç bişeyi görmedi gözüm biraz daha bekle gençsin oku işine gir ondan sonra yine aynı kişiyle evlen dedi ama dinlemedim ısrarla ben istiyorum dedim annem çok konuştu benimle hatta nişanlıyken çok karışır bi yere göndermezdi ufak tefek tartışmalarımız olurdu annem ayrıl yeter bu ne bunumu çekecen dedi ben yine devam ettim şimdi annemi düşünüyorum o kadar üzdüm dediklerine karşı çıktım şimdi böyle olunca mahcup oluyorum daha çok üzülüyorum bi yandan o kadar sevip güvendiğim adam böyle değildi nası değişti birden böyle nası oldu anlam veremiyorum böyle devam etmeyecek onuda biliyorum şuan sadece bazı şeyleri kafamda yerleştirmeye çalışıyorum psikolojim hiç iyi değil zaten bu hafta sonuda ailemin yanına gidip bi süre uzaklaşam
İşte cahil insan zihniyeti : kadınsın bir adım geride dur, sus, kocan haklıdır, ne yaparsa yapsın kocandır vs vs vs... sen haklı olsan bile susacaksın adam haksızsa bile bağıracak dövecek hakaret edecek hehe diyeceksin neden? çünkü sen kadınsın sen susmak zorundasıneve geldikten sonra son tartışmamızda verdi sözleri ondan sonrada bi daha hakaret etmedi ben her zaman tepkimi gösterdim susup dinlemedim hatta k.v çekti beni köşeye kızım söylesin dursun o ne var nolacak sanki sen bişey deme karşılık verme onun siniri geçer biz neler neler duyduk diyo bende ne demek söylesin bende ona aynılarını söyleyim o zaman dedim yok sen kadınsın olurmu öyle şey kadın dediğin 1 adım geride olacak diyo oğluna akıl vermesi gerekirken beni suçlu buluyolar suçlu ilan ediyolar neymiş o bana bağırıp çağırırken karşılık vermişim niye fotoğraf istemişim fotoğrafları alınca g...tüme mi sokacakmışım eşimde bunlardan güya benim suçlu kendisinin haklı olduğunu duyunca daha çok bağırıp çağırıyo nası bi aileye düştüm Allah beni niye böyle bi dertle sınıyo anlamıyorum
ha o yüzden zaten kafasına vurma diyorlar neyin suç teşkil ettiğinin farkındalar - sen düşünmeye devam et ikinci kez dayak yesen de ayrılmazsın benceŞuanda okuyorum zaten eğer ayrılsam dahi hayata küsüp oturacak değilim çünkü hiç bişey geçmiş değil dediğim gibi herşeyi etraflıca düşünüyorum zaten..
eşimde emniyette çalışıyo
eğer gitseydim bi daha dönüşü olmayacaktı öyle 2-3 hafta kalıyım burnu sürtsün geri dönerim diye bişey olmayacaktı çünkü abimlerin hepsi öğrenecekti geri dönmek istesem ailem karşı çıkacaktı bu sefer ya onları ezip gelecektim yada onların istediklerini yapacaktım arada kalmak istemedim
annem hakkında bilip bilmeden yorumda bulunmazsanız sevinirim ben kendi olayımı anlattım annemi yargılayın ona hakaret edin diye değil. Ben annemin gelip alacağından adım gibi emindim ama gelmemesi için ben ikna ettim bi daha bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.