Bu evliliğin sonu ne olur ??

yaptığım blöf değildi kafama koymuştum gitmeyi ama yaptıklarından pişman olduğu için ve ilk defa öyle bişey yaşandığı için 1 şans daha vermek istedim hepsi bu

ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum normal zamanda aramız çok iyidir ama sinirlendiği zaman gözü hiç bişey görmüyo herşeyi yıkıp geçiyo onu anlatmak istedim neden kandırmak isteyim ki ?

bu nasıl sinirmiş tekme tokat sana dalıyor anası ses etmiyor yolda seni bırakıyor biri bana böyle yapsın yeminle a. zına s.çarım.sinirine de s.çarım.

Şuanda okuyorum zaten eğer ayrılsam dahi hayata küsüp oturacak değilim çünkü hiç bişey geçmiş değil dediğim gibi herşeyi etraflıca düşünüyorum zaten..
eşimde emniyette çalışıyo

bu nasıl sinirmiş tekme tokat sana dalıyor anası ses etmiyor yolda seni bırakıyor biri bana böyle yapsın yeminle a. zına s.çarım.sinirine de s.çarım.

ondan öncede ben oğluna vurdum ya sussun diye oyüzden kaldırmamıştır k.çını müstahak dövsün diye k.v gil zaten çok daha ayrı bi konu o konulara arkamdan söylenenlere hiç girmiyorum bile ki zaten yüzüne vurma bişey olur şikayetçi olur senin başın yanar demelerinden anlayın gerisini

ya bende kavga ettim eşimle canım söz dalaşı yaşadım 3 aylık evliyken ailesi geldi ama bu şekilde bir tavır yapmadılar sakinleştirmeye çalıştılar bir ara eşim saçmalayınca babası kes sesini dedi orada kaldı eşimde. evlilik zor bir müessese kabul edelim aileler de işin içine girince daha da zorlaşıyor ama senin yaşadığın bence evlilik sorunu değil eşinin ciddi anlamda psikolojik sorunu olmalı yoksa bu nasıl bir sinir ailesi alışmış bu tavra ses etmiyorlar seni ezdiriyorlar. iyi de bu bir sınav değil ömür hayat tercihi. yazık değil mi sana? bak cnm bugün dayak atan adamın yarın düzeleceğine ve mutlu olacağına gerçekten inanıyormusun. bütün yorumları bir kenara bırak ve kendi fikrinle bunu cevapla.

Ve sen hala acaba diyorsun. Allah hakkında hayırlısını versin Pamuş gibi adammış cidden.

milleti döve döve alışmış o.sende yakında alışırsın bu hakaretlere merak etme.
kafan hayrolsun.

yaptığım blöf değildi kafama koymuştum gitmeyi ama yaptıklarından pişman olduğu için ve ilk defa öyle bişey yaşandığı için 1 şans daha vermek istedim hepsi bu

biraz burnunu sürtseydin annene gidip kapıdan dönmeseydin daha iyi olurdu.

biraz burnunu sürtseydin annene gidip kapıdan dönmeseydin daha iyi olurdu.

eğer gitseydim bi daha dönüşü olmayacaktı öyle 2-3 hafta kalıyım burnu sürtsün geri dönerim diye bişey olmayacaktı çünkü abimlerin hepsi öğrenecekti geri dönmek istesem ailem karşı çıkacaktı bu sefer ya onları ezip gelecektim yada onların istediklerini yapacaktım arada kalmak istemedim

anladım, dediğim gibi sen ayrılmak istemiyosun. yoksa ailen böyle arkandayken gitmek istesen giderdin.

Eşinin ailesi de eşinin bu tarz dayak-küfür tepkilerine alışkın demek ki. Çok şaşırmadıklarına ve engel olmaya çalışmadıklarına göre bu eşinin ilk dayağı değil.

çok üzüldüm ya. Allah sabır versin. eşinin içinde müthiş bir şiddet dürtüsü var. ama maalesef bir çocuğu anne yetiştirir. sana arabada saçını çekip tokat atıyor annesi bişey demiyor öyle mi?

canım senin annen seni bugünler için mi yetiştirdiler? eminim annen abin bunları duysa çok ama çok üzülürler.

ya ben hamileyim. canımdan sakınıyorum bebeğimi. bebeğimi besleyip büyütücem sonra elin adamı yoktan yere böyle hakaretler böyle saç çekmeler yapacak. hayır kayınvaliden de iş yok.

cansucum bak ben tartışmadır bağırışmadır olur ama yoktan yere küfür hele de anneye küfür ölmüş babana küfür (piç demek bu anlama gelir) bardağı taşırır. sen ona piyangodan mı çıktında değerini bilmiyor. ay çok sinirlendim okurken.

tatlım bi daha yaptı mı hiç anneni falan arama. hazırla çantanı çık. ya adam olur kıymetini bilir birazcık minimum saygı gösterir ya da kendi yoluna bakar. yaşın çok küçük. önüne bir sürü şanslar çıkar. hiç canını sıkma. bu adam şimdiden böyleyse 40 sene nasıl geçer.

sakın çocuk işine de girme. senin adamda biraz mantık problemi var psikoloğa gitmesi lazım. (30 yaşında bilmem ne yaptığın kadının yaşı da ne demek) ay valla çok sinirlendim. seni kardeşim gibi gördüm. çok üzüldüm tatlım.

canını yakmasına izin verme. rabbim babanı almış olabilir bu kaderdir ama sen kimsesiz değilsin. annen ve abin var canım.

Aslında o adam hep böyleydi değişmedi aynıydı ama sen o zamanlar kör aşıkmışsın şimdi gözün açılmış, şaşkınlığın da bu yüzden. Yukarıda kalınlaştırdığım cümleyi birçok kişi kullanıyor, uzmanlarsa buna karşılık "aslında nişanlıyken ufak sinyaller verir eş adayınız ama siz yeterince göremediğinizden öyle sanıyorsunuz, evlenince fark ediliyor ama nişanlıyken ayrılmak daha kolay evlenince insanlar çekmek zorundaymış gibi hissediyorlar sonra ipler kopunca da boşanmalar oluyor"- gibisinden şeyler söylüyorlar. Annen seni uyarmış sen dinlememişsin adamın ne kişilikte olduğu çözülmüş de sen inanmamışsın bence

İşte cahil insan zihniyeti : kadınsın bir adım geride dur, sus, kocan haklıdır, ne yaparsa yapsın kocandır vs vs vs... sen haklı olsan bile susacaksın adam haksızsa bile bağıracak dövecek hakaret edecek hehe diyeceksin neden? çünkü sen kadınsın sen susmak zorundasın

ha o yüzden zaten kafasına vurma diyorlar neyin suç teşkil ettiğinin farkındalar - sen düşünmeye devam et ikinci kez dayak yesen de ayrılmazsın bence

olmasın dönüşü nolcak - adam sana, ailene hakaret etmiş en mutlu gününde çekilen üç beş fotoğrafın lafını yapmış ki parasını da annenden almışsın zaten adam cebinden de vermemiş - üstüne dayak yemişsin elalemin önünde - dönüşü oldu da noldu adam bir anda değişti mi? merak etme 1 hafta sonra yine konu açarsın burada sen - kocam beni dövdü hastanelik oldum diye... kusura bakma ama bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur, bu kadar kısa sürede değişmez belki bir müddet olay unutulana, sen iyice sindirene kadar durulur sonra yine aynısı olur - ha inşallah olmaz ama akıbetiniz pek parlak gelmedi bana

yanlış anladınız ben annenize hakaret etmedim etmemde
ama çok rahat vurdumduymaz gibi geldi bana
yadırgadım
çünkü benim annem olsa ben onu arasam gel desem belli aksi bişey var gel beni al desem
saniye beklemez gelir alır
ha o geldi ben vazgeçtim
olmazda hadi oldu diyelim o zaman hesap sorar sorunu öğrenir
aslan gibi pençelerini açar hsp sorar beni üzene hsp sorar haaa ben haksızım hatalıyım benim oracıkta canıma okur
sizin anneniz size inancını yitirmiş yada etraf ne der kır dizini otur mantığında gibi geldi
gelinlikle çıktın kefenle girersin diyenlerden gibi geldi
rahat buldum umursamaz buldum
ama şöylede bişey var size inancını yitirmişse kadın daha öncede bir gel bir gelme bir öyle bir böyle dediyseniz inanmıyordur olabilir

evliliğinize gelince yargılamıyorum ama ben yaşasam saniye düşünmem beni sevmeyen bana saygı duymayan küfreden söven hakaret eden ezmeye çalışan hatta döven bir adamın yanında durmam öyle bir giderim ki çok gürültülü olur ama giderim
onun canına okur giderim
eşiniz bir kere bunu yaptıysa hep yapacaktır annesinin yengesinin yanında erkek olası gelmiş yazık
seni ve anneni pasif gördüm bunu dedim

Son düzenleme:
cansu, esin seni kayinvalidenin yaninda tekme tokat dövüyor ve sen ondan hala bosanmiyorsun. bunu kendine niye yapiyorsun?
genceciksin yazik degil mi sana?
onurunu cignemis resmen seni kücük düsürmüs onlarin yaninda, ezmis, tepene cikmis, bastirmis.
simdi ailesinin gözünde dayak yiyen bi kadinsin.

bu cesareti ona kim verdi? lütfen güclü ol ve bosan, kolay kolay kimseye bosan demem ama bu adam cekilmez.
böyle insanlar böyle mesleklere sahip ya - inanamiyorum - türkiyenin genelindeki bu sorun cözülmesi lazim - psikolojik testten gecmeleri lazim ama öyle 1 saatlik bi test falan degil resmen haftalar sürecek. Herkes her meslek icin uygun degil iste.

artik kendi ayaklarinin üzerinde durmanin zamani gelmis... kendine iyi bak

yemin ediyorum ağzım açık okudum bütün yazdıklarını
yaa sen daha 22 yaşındasın neyi düşünüyosun? baksana şu adama bi? elle tutulur bi tarafı varmı?
dayak desen onda, şiddet onda, terbiyesizlik onda, anlayışsızlık onda. annene bile küfretmiş yaa yok böyle birşey
senin bu maçoyla 5 dakka bile evli durman büyük hata söyliyim
çocuk mocuk olmadan direk boşanmaya git derim
yoksa yarın bir gün ailen arkandan helvanı yer benden söylemesi :2:

Vuruyo sonra alisveris merkezine gdiyosunuz..geziyosunuz falan..
Sonra gene hakaret şiddet..
Bunlar normal..ama video izledi diye anne beni gelin alin..aa gönlümü aldı..gelmeyin..
Kusura bakmada kocan senin gönlünü degil beynini almış..
Beni eşim bırak kendi ailesinin yanında kendi ailemin yaninda bir kere tersledi diye burnundan getirdm ..

Lütfen kusura bakmayın, sizi üzmek değil amacım. Ama eşiniz neresinden tutulsa elde kalıyor. Umarım ailenizin yanına döner ve geleceğinizi kurtarırsınız. Yazık ediyorsunuz kendinize.

canım bu evliliğin başına bak sonunu görürsün zaten üzgünüm ama dışardan görünen bu.
Ne olursa olsun burada bu kadar insanın bunu söylemesi hoşuna gitmeyecektir, içten içe eşinin iyi taraflarını düşünmeye başlayıp savunmaya geçmişsindir bile ama şu yaşadıkların çok travmatik aslında, yaşın çok küçük daha, kimseye muhtaç da değilsin, dünyaya da bir kere geleceksin, ona göre karar ver derim.
SAKIN HA SAKIN ÇOCUK YAPAYIM DA EVLİLİĞİM DÜZELSİN diye düşünme, eşinin önce tedavi görmesi lazım bence.
Sana şiddet uygulaması, hakaretleri apayrı zaten ama evde eşi varken tuvalette gizli gizli por. izlemesi de cinsel sapkınlık, psikolojik bozukluk.
Allah yardımcın olsun.

Bu evlilige hic bir sey olmaz. Neden mi? Hadi kendinize yapilanlari normal karsilamissiniz vurmalar kafa gommeler falan. Olabilir herkesin tarzi baskadir. Amaaaa adam annenize onca lafi soylemis ama siz hayatiniza normal bir sekilde devam edebiliyorsunuz. Sahsen esimi o kadar severim ama anneme tek bir laf etsin kimseyi gozum gormez. Siz bunu bile kabullendikten sonra bir yastikta kocarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…