annem hakkında bilip bilmeden yorumda bulunmazsanız sevinirim ben kendi olayımı anlattım annemi yargılayın ona hakaret edin diye değil. Ben annemin gelip alacağından adım gibi emindim ama gelmemesi için ben ikna ettim bi daha bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.
yanlış anladınız ben annenize hakaret etmedim etmemde
ama çok rahat vurdumduymaz gibi geldi bana
yadırgadım
çünkü benim annem olsa ben onu arasam gel desem belli aksi bişey var gel beni al desem
saniye beklemez gelir alır
ha o geldi ben vazgeçtim
olmazda hadi oldu diyelim o zaman hesap sorar sorunu öğrenir
aslan gibi pençelerini açar hsp sorar beni üzene hsp sorar haaa ben haksızım hatalıyım benim oracıkta canıma okur
sizin anneniz size inancını yitirmiş yada etraf ne der kır dizini otur mantığında gibi geldi
gelinlikle çıktın kefenle girersin diyenlerden gibi geldi
rahat buldum umursamaz buldum
ama şöylede bişey var size inancını yitirmişse kadın daha öncede bir gel bir gelme bir öyle bir böyle dediyseniz inanmıyordur olabilir
evliliğinize gelince yargılamıyorum ama ben yaşasam saniye düşünmem beni sevmeyen bana saygı duymayan küfreden söven hakaret eden ezmeye çalışan hatta döven bir adamın yanında durmam öyle bir giderim ki çok gürültülü olur ama giderim
onun canına okur giderim
eşiniz bir kere bunu yaptıysa hep yapacaktır annesinin yengesinin yanında erkek olası gelmiş yazık
seni ve anneni pasif gördüm bunu dedim