Bu evliliğin sonu ne olur ??

ikinizde normal deilsiniz sen yedigin dayagı takmıyonda .....yumu takıyon o kadar hakareti yuttun hiç mi hiç degerin olmaz her sinirlendinde git dicektir sende tepkini koymassan asglıklı bi evlilik yasamassınız saygı denen bişi kalmamış

bence tencere kapak hesabi olmus
yani al birini vur ötekini
normal sartlarda akli sagligi yerinde olan baska kadin olsa birak kocayi ülkeyi terk etmisti

bence evlilik icinde cocuk yapmak icinde ehliyet olmali psk testlerden gecmeli insanlar
bu ne yaa
nerden tutsan elinde kaliyor

Arkadaşım deli misin divane misin Allah aşkına?
İyi yönleri de var demişsin bir de.nasıl görebiliyorsun iyi yönlerini?
Adam sana yattığı kadınları anlatıyor, hakaretin küfrün haddi hesabı yok, zerre kadar adam yerinde koymuyor.
sen hala iyi yönlerindesin..
Eve para getiriyordur seni ele muhtaç etmiyordur falan de mi ,hı hı bence de harika.
Tut avcundann aman kaçmasın kocan.

canım tekrar söyleyim durmadan dayak yiyip oturmuyorum eşim sürekli şiddet uygulayan biri değil ilk defa oldu zaten bi kez daha olursa dönüşü olmayacağını kendiside çok iyi biliyo. Ben gitmeyi kafama koymuştum zaten ama kendisi 1 saat yalvarıp söz verdi herşeyin değişeceğine böyle devam etmeyeceğine çok daha farklı olacağına zaten aynı şeyler yaşanırsa dönüşü olmayacağının kendiside farkında[/QU

Bir saat yalvardı söz verdi bir daha yapmayacağına diyorsunuz fakat evinize geldiğinde yine sinirlenip bağırıp çağırmaya hakaret etmeye devam ediyor illa tekrar dövmesi mi gerekiyor. Yardım alınırsa düzelir eşiniz ama bu böyle basit bir şey değil yani bir kere taviz verdiniz mi devamı geliyor malesef

Arkanda sana sahip çıkan gelin alın dediğinde gelebilcek bir ailen var. bu kadar basit bir durum için seni ailesinin yanında küçük düşürmüş vurmuş birde ailene en çirkini annene küfür etmiş. bu ilk olabilir ama emin ol sonda olmayacak. o alışmış yapıp yapıp özür dilemeye sen öyle annenleri çağırdığın zaman basıp gideceksin ki sana bi daha s.... git diyemesin. oda biliyor gidemeyeceğini ondan böyle rahat rahat davranıp posta koyuyor. böyle devam edemez daha çok gençsin ya ayrılman lazım yada iyi bir sıkı şart

yarıya kadar okudum yazıyı fenalık geldi.bacım senin aklın başında mı ? boşan gitsin bu evlilikten bi cacık olmaz kusura bakma senin kocan normal değil ruh hastası

bence tencere kapak hesabi olmus
yani al birini vur ötekini
normal sartlarda akli sagligi yerinde olan baska kadin olsa birak kocayi ülkeyi terk etmisti

bence evlilik icinde cocuk yapmak icinde ehliyet olmali psk testlerden gecmeli insanlar
bu ne yaa
nerden tutsan elinde kaliyor

Arkadaşım deli misin divane misin Allah aşkına?
İyi yönleri de var demişsin bir de.nasıl görebiliyorsun iyi yönlerini?
Adam sana yattığı kadınları anlatıyor, hakaretin küfrün haddi hesabı yok, zerre kadar adam yerinde koymuyor.
sen hala iyi yönlerindesin..
Eve para getiriyordur seni ele muhtaç etmiyordur falan de mi ,hı hı bence de harika.
Tut avcundann aman kaçmasın kocan.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ay çok zor ya ..

Bu ne biçim adamdır allah belasını versin diyeceğim olmayacak ! ! !

Bırak Po** izlemesini felan ana avrat küfürlere dövmelere başlamış canım benim ya ! !

Bırak zor ama annenlere ısrar et gelip alsınlar seni ömrünü heba etme balım ! İnsan bir kere doğar bin kere ölme ...
:KK31:

Yazdıklarının hepsini okumadım bile. İkinci paragrafın sonunda bıraktım.
Ne diye çekiyorsun bu adamı?
Herşeyi çek sineye tamam da "annen ölsün de kurtulayım" ne demek ya?
Aileni neden bu kadar düşürüyorsun?
Bu adamdan boşanmak için daha neyi bekliyorsun?Ailenin önünde seni dövmesini mi?

Valla kusura bakmada yok bn napıcam yok sonu varmı sende bu kafa oldugu sürece sonu yok valla bunu devam ettirerek sen bunları hakediyosun kusura bakma ortada cocuk yok katlanmak neden sunuda söylim aklın varsa hiç durma git kimse vazgeçilmez deildir sorunlar olabilir tabiki ama saygı bitmişsse hiçç bi b.. Olmaz o evlilikden yarın bir gün olan cocuklara olur kusura bakma sana üzülemicem kalmak senin tercihinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

bu evlilikten hiç bi nane olmaz, saygıyı çoktan yitirmişsiniz. biz de tartışırız ama iş ses yükseltmeden öteye gitmez sonra birimizden biri gelip barışır. bu ne küfürler tekmeler havada uçuşuyo bide başkalarının yanında yani. bi tane fotoğraf için neler etmiş adam sana, yok yattığım kız bilmem ne meselesine hiçş girmiyorum zaten. sen de boşanmayacaksan ne diye blöf yaptın sonra bu adamlar daha da havalanıyolar.

arkadasım daha 22 yasındasın 7 aylık evlısın bi düşün bakalım böyle bi insanla ömür gecermı umarım hamıle degılsındır Allahım yardımcın olsun...

bu şekilde ömür geçmeyeceğini bende biliyorum zaten onada söyledim birbirimize hayatı zehir etmeye gerek yok bu şekilde ömür geçmez şimdiden dert sahibi olursam hasta olmam yakındır diye kendisi dedi haklısın ama böyle devam etmeyecek herşey düzelecek bundan sonra mutlu olacaz diye herşeyin düzeleceğine inanmak istedim sadece çevremdekiler bu kadar detay bilmiyo sadece şımarıklığını kendini beğenmişliğini biliyo zamanla geçer düzelir diyo ama ben onu düzeltene kadar kendim biterim bununda farkındayım. Hamile değilim zaten çok uzun bi süre çocuk istemiyodum bide çocuk olursa tamamen psikolojim bozulur

herkesin evliliğinde sorunlar var ama ben sizin ki gibi saçma bir durum görmedim ne ararsan var. saygı yok ..... dayak garip aile büyükleri nasıl karekteri olduğu belli olmayan eş. bence bu evlilikl baştan hataymış

arkadaşlar evet haklısınız ama biz dısardan bakan gözleriz şimdi arkadasımızın kafası karısık sonucta eşi bazı seyleri kabullenmek zor şimdi ii kötü huylarını analiz ediyor

anlayışın için teşekkürler gerçektende dediğin gibi bu durumları kabullenemiyorum önceden o kadar çok dinlerdim ki çevremdekilerden bende derdim ya ne katlanacam ben olsam katlanmam ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım ama iş başa gelince öyle olmuyo ben çok severek evlendim eşim benim ilk aşkım çocukluk aşkımdı ilk okuldan beri tanışıyoduk 4 sene çıktık sonra evlendik kendimi o kadar çok bağlamışım ki annemleri dinlemedim hiç bişeyi görmedi gözüm biraz daha bekle gençsin oku işine gir ondan sonra yine aynı kişiyle evlen dedi ama dinlemedim ısrarla ben istiyorum dedim annem çok konuştu benimle hatta nişanlıyken çok karışır bi yere göndermezdi ufak tefek tartışmalarımız olurdu annem ayrıl yeter bu ne bunumu çekecen dedi ben yine devam ettim şimdi annemi düşünüyorum o kadar üzdüm dediklerine karşı çıktım şimdi böyle olunca mahcup oluyorum daha çok üzülüyorum bi yandan o kadar sevip güvendiğim adam böyle değildi nası değişti birden böyle nası oldu anlam veremiyorum böyle devam etmeyecek onuda biliyorum şuan sadece bazı şeyleri kafamda yerleştirmeye çalışıyorum psikolojim hiç iyi değil zaten bu hafta sonuda ailemin yanına gidip bi süre uzaklaşam

Bir saat yalvardı söz verdi bir daha yapmayacağına diyorsunuz fakat evinize geldiğinde yine sinirlenip bağırıp çağırmaya hakaret etmeye devam ediyor illa tekrar dövmesi mi gerekiyor. Yardım alınırsa düzelir eşiniz ama bu böyle basit bir şey değil yani bir kere taviz verdiniz mi devamı geliyor malesef

eve geldikten sonra son tartışmamızda verdi sözleri ondan sonrada bi daha hakaret etmedi ben her zaman tepkimi gösterdim susup dinlemedim hatta k.v çekti beni köşeye kızım söylesin dursun o ne var nolacak sanki sen bişey deme karşılık verme onun siniri geçer biz neler neler duyduk diyo bende ne demek söylesin bende ona aynılarını söyleyim o zaman dedim yok sen kadınsın olurmu öyle şey kadın dediğin 1 adım geride olacak diyo oğluna akıl vermesi gerekirken beni suçlu buluyolar suçlu ilan ediyolar neymiş o bana bağırıp çağırırken karşılık vermişim niye fotoğraf istemişim fotoğrafları alınca g...tüme mi sokacakmışım eşimde bunlardan güya benim suçlu kendisinin haklı olduğunu duyunca daha çok bağırıp çağırıyo nası bi aileye düştüm Allah beni niye böyle bi dertle sınıyo anlamıyorum

anlayışın için teşekkürler gerçektende dediğin gibi bu durumları kabullenemiyorum önceden o kadar çok dinlerdim ki çevremdekilerden bende derdim ya ne katlanacam ben olsam katlanmam ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım ama iş başa gelince öyle olmuyo ben çok severek evlendim eşim benim ilk aşkım çocukluk aşkımdı ilk okuldan beri tanışıyoduk 4 sene çıktık sonra evlendik kendimi o kadar çok bağlamışım ki annemleri dinlemedim hiç bişeyi görmedi gözüm biraz daha bekle gençsin oku işine gir ondan sonra yine aynı kişiyle evlen dedi ama dinlemedim ısrarla ben istiyorum dedim annem çok konuştu benimle hatta nişanlıyken çok karışır bi yere göndermezdi ufak tefek tartışmalarımız olurdu annem ayrıl yeter bu ne bunumu çekecen dedi ben yine devam ettim şimdi annemi düşünüyorum o kadar üzdüm dediklerine karşı çıktım şimdi böyle olunca mahcup oluyorum daha çok üzülüyorum bi yandan o kadar sevip güvendiğim adam böyle değildi nası değişti birden böyle nası oldu anlam veremiyorum böyle devam etmeyecek onuda biliyorum şuan sadece bazı şeyleri kafamda yerleştirmeye çalışıyorum psikolojim hiç iyi değil zaten bu hafta sonuda ailemin yanına gidip bi süre uzaklaşam

bence annen senin bunlara dayandığını bilerek yaşarsa daha çok acı çeker.üzülür.
o yüzden sen bu adamdan bir an önce kurtulmaya bak.
herkes zaten yanlıştı diyecek diye hayatını zehir etmenin bi manası yok.
daha yaşın genç okuyabilirsin veya işe girebilirsin.
eşin ne iş yapıyor bu arada merak ettim. sorun olur demiş ya babası.

X