- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
-
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
canım tekrar söyleyim durmadan dayak yiyip oturmuyorum eşim sürekli şiddet uygulayan biri değil ilk defa oldu zaten bi kez daha olursa dönüşü olmayacağını kendiside çok iyi biliyo. Ben gitmeyi kafama koymuştum zaten ama kendisi 1 saat yalvarıp söz verdi herşeyin değişeceğine böyle devam etmeyeceğine çok daha farklı olacağına zaten aynı şeyler yaşanırsa dönüşü olmayacağının kendiside farkında[/QU
Bir saat yalvardı söz verdi bir daha yapmayacağına diyorsunuz fakat evinize geldiğinde yine sinirlenip bağırıp çağırmaya hakaret etmeye devam ediyor illa tekrar dövmesi mi gerekiyor. Yardım alınırsa düzelir eşiniz ama bu böyle basit bir şey değil yani bir kere taviz verdiniz mi devamı geliyor malesef
bence tencere kapak hesabi olmus
yani al birini vur ötekini
normal sartlarda akli sagligi yerinde olan baska kadin olsa birak kocayi ülkeyi terk etmisti
bence evlilik icinde cocuk yapmak icinde ehliyet olmali psk testlerden gecmeli insanlar
bu ne yaa
nerden tutsan elinde kaliyor
Arkadaşım deli misin divane misin Allah aşkına?
İyi yönleri de var demişsin bir de.nasıl görebiliyorsun iyi yönlerini?
Adam sana yattığı kadınları anlatıyor, hakaretin küfrün haddi hesabı yok, zerre kadar adam yerinde koymuyor.
sen hala iyi yönlerindesin..
Eve para getiriyordur seni ele muhtaç etmiyordur falan de mi ,hı hı bence de harika.
Tut avcundann aman kaçmasın kocan.
arkadasım daha 22 yasındasın 7 aylık evlısın bi düşün bakalım böyle bi insanla ömür gecermı umarım hamıle degılsındır Allahım yardımcın olsun...
arkadaşlar evet haklısınız ama biz dısardan bakan gözleriz şimdi arkadasımızın kafası karısık sonucta eşi bazı seyleri kabullenmek zor şimdi ii kötü huylarını analiz ediyor
Bir saat yalvardı söz verdi bir daha yapmayacağına diyorsunuz fakat evinize geldiğinde yine sinirlenip bağırıp çağırmaya hakaret etmeye devam ediyor illa tekrar dövmesi mi gerekiyor. Yardım alınırsa düzelir eşiniz ama bu böyle basit bir şey değil yani bir kere taviz verdiniz mi devamı geliyor malesef
yarıya kadar okudum yazıyı fenalık geldi.bacım senin aklın başında mı ? boşan gitsin bu evlilikten bi cacık olmaz kusura bakma senin kocan normal değil ruh hastası
normal olmadığını biliyorum zaten kendi ailesi bile tahammül edemiyo
anlayışın için teşekkürler gerçektende dediğin gibi bu durumları kabullenemiyorum önceden o kadar çok dinlerdim ki çevremdekilerden bende derdim ya ne katlanacam ben olsam katlanmam ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım ama iş başa gelince öyle olmuyo ben çok severek evlendim eşim benim ilk aşkım çocukluk aşkımdı ilk okuldan beri tanışıyoduk 4 sene çıktık sonra evlendik kendimi o kadar çok bağlamışım ki annemleri dinlemedim hiç bişeyi görmedi gözüm biraz daha bekle gençsin oku işine gir ondan sonra yine aynı kişiyle evlen dedi ama dinlemedim ısrarla ben istiyorum dedim annem çok konuştu benimle hatta nişanlıyken çok karışır bi yere göndermezdi ufak tefek tartışmalarımız olurdu annem ayrıl yeter bu ne bunumu çekecen dedi ben yine devam ettim şimdi annemi düşünüyorum o kadar üzdüm dediklerine karşı çıktım şimdi böyle olunca mahcup oluyorum daha çok üzülüyorum bi yandan o kadar sevip güvendiğim adam böyle değildi nası değişti birden böyle nası oldu anlam veremiyorum böyle devam etmeyecek onuda biliyorum şuan sadece bazı şeyleri kafamda yerleştirmeye çalışıyorum psikolojim hiç iyi değil zaten bu hafta sonuda ailemin yanına gidip bi süre uzaklaşam