- 27 Ekim 2013
- 453
- 45
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
önce de yazdığım gibi adam çok basit bir adam
önceki yattıklarını anlatır, aile içinde kadını döver
bu da hala ..... olayını çıkarıyor hey Allah' ım
cansu diyosun arkadaşlara tenha yerde olmasam çıkıp giderim
bildiğim kocan olacak seni bakkala bile yollamıyor
sen gerçekten o evden tenhada olmasan çıkabilecek miydin?
bu şekilde devam ederse çıkacam çünkü daha fazla sabrım kalmadı. Kendi abilerimde evli yengelerimde hep anlatırdı böyle dinlerdim ama evli olmadığım için pek anlayamazdım ama insanın başına gelince farklı oluyo yeni evlilikte olur alışmak zaman alır diye düşündüm bilmiyorum kimseyle oturup dertleşemiyorum derdimi anlatamıyorum kendi içimde bocalıyorum sadece. Anneme anlatsam üzülecek yengelerime anlatsam abilerim duyacak bu sefer onlar karışacak arkadaşlarımla artık eskisi gibi samimi değiliz kimsem yok anlayacağın içimi döküp dertleşeceğim.. Bazı arkadaşlar yazmış bu nası anne takmıyo önemsemiyo fln ben olayların hepsini anlatmadım çünkü anneme sadece fotoğraf yüzünden tartıştığımızı söyledim annemde keşke almasaydın o zaman ben orda olsaydım aldırmazdım dedi diğer olayları nası anlatabilirim ki anneme.. Abim beni aradığında eşim kapatacakken yanlışlıkla açmış o sırada da ben ağlıyodum gidecem diye eşimde yalvarıyodu abim duymuş onları sonradan söyledi bana bilerekmi açtın telefonu konuştuklarınızı duydum dedi bende yok ben telefona dokunmadım bile yanlışlıkla olmuştur dedim sanki sen biraz abartmışsın gibi eşin alttan alıyodu sen durmadan gidecem diyodun dedi onada anlatamadım hiç birini öyle oldu abi atlattık geçti demekle yetinebildim