Bu evliliğin sonu ne olur ??

bu şekilde devam ederse çıkacam çünkü daha fazla sabrım kalmadı. Kendi abilerimde evli yengelerimde hep anlatırdı böyle dinlerdim ama evli olmadığım için pek anlayamazdım ama insanın başına gelince farklı oluyo yeni evlilikte olur alışmak zaman alır diye düşündüm bilmiyorum kimseyle oturup dertleşemiyorum derdimi anlatamıyorum kendi içimde bocalıyorum sadece. Anneme anlatsam üzülecek yengelerime anlatsam abilerim duyacak bu sefer onlar karışacak arkadaşlarımla artık eskisi gibi samimi değiliz kimsem yok anlayacağın içimi döküp dertleşeceğim.. Bazı arkadaşlar yazmış bu nası anne takmıyo önemsemiyo fln ben olayların hepsini anlatmadım çünkü anneme sadece fotoğraf yüzünden tartıştığımızı söyledim annemde keşke almasaydın o zaman ben orda olsaydım aldırmazdım dedi diğer olayları nası anlatabilirim ki anneme.. Abim beni aradığında eşim kapatacakken yanlışlıkla açmış o sırada da ben ağlıyodum gidecem diye eşimde yalvarıyodu abim duymuş onları sonradan söyledi bana bilerekmi açtın telefonu konuştuklarınızı duydum dedi bende yok ben telefona dokunmadım bile yanlışlıkla olmuştur dedim sanki sen biraz abartmışsın gibi eşin alttan alıyodu sen durmadan gidecem diyodun dedi onada anlatamadım hiç birini öyle oldu abi atlattık geçti demekle yetinebildim

ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum normal zamanda aramız çok iyidir ama sinirlendiği zaman gözü hiç bişey görmüyo herşeyi yıkıp geçiyo onu anlatmak istedim neden kandırmak isteyim ki ?

arkadaşlar evet haklısınız ama biz dısardan bakan gözleriz şimdi arkadasımızın kafası karısık sonucta eşi bazı seyleri kabullenmek zor şimdi ii kötü huylarını analiz ediyor

cnm bütün bunlar güzel ama dayak bir kerede olsa çok kötü. anladığım kadarı ile yedi aylık evliymişsin. bu kadar kısa zamanda küfür dayak yok eski sevgililerini anlatmak bunlar yenir yutulur şeyler değil. yıllar geçtiğinde çoluk çocuğa karışıp yaşın ilerlediğinde çok pişman olursun. KEŞKE DERSİN AMA İŞ İŞTEN GEÇER. AKLINI BAŞINA AL

ayrılmayacaksan bile Kİ ÖYLE GÖRÜNÜYOR en az iki üç sene çocuk yapma bu adamdan

SANA ÇOK ÜZÜLDÜM

ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum normal zamanda aramız çok iyidir ama sinirlendiği zaman gözü hiç bişey görmüyo herşeyi yıkıp geçiyo onu anlatmak istedim neden kandırmak isteyim ki ?

bakın bu yaşadıklarınız normal değil,önce buna inanın..sanırım etrafınızdakiler abileriniz de dahil,herkes yaşıyor bunları olur falan diyorlar...inanmayın..evlilik de sevgi de böyle şeyler değil...
ben kadın halimle ablamın sesini duyacapım telefonda ağlarken,sonra dicem ki sen haksızdın heralde...

iyi zamanda herkes iyidir,önemli olan kavgada da eşi olduğunu hatırlamaktır....abinize annenize anlatın çok geç olmadan..yoksa siz de bunşarı normal görüp ,burda yağtığınız gibi eşinizi savunacaksınız...

Çok zoor bu adamın düzelmesi ders alması çoook zor özür diledikten hemn snra yine yeni bi problemle sabah karşına çkması....hiç normal bi durm deil bir de o tuvaletteki mesele ??? Otur konuş desen anlatamazsn ki yaşı çok küçkmüş ciddn.bekle desen e sen de çok byük deilsin hani Allah yardm etsin...

💕✨

Daha önceki yorumda da yazdığımı hatırlıyorum ve bu yazdığını okuduktan sonra da aklıma gelen tek şey bu oldu :
Eşin kesinlikle öfke kontrolü konusunda yardım almalı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben henüz evli değilim belki yaşamadığım için de bilemeyebilirim genelde kadınların yaptığı şeydir susmak-etrafa söylemeden aile içinde halletmeye çalışmak hani derler ya kol kırılır yen içinde kalır aile olayları da böyle birşey demek ki - ama her ne olursa olsun saygı olmalı bence bir evlilikte. Karşılıklı atışılabilir, kötü sözler sarf edilebilir ama bu iki kişi arasında kalmalı eğer ki iş ailelere ya da 3. kişilere yansıyorsa bence saygı kalmamış, yüz göz olunmuştur. Lütfen eğer ki eşin düzelsin istiyorsan bir uzmandan destek al

Aman Allahım herkesin içinde vurdu tekmeledi sense gelip gönlünü almasını mı bekledin bence o an gelin alın yerine sen çekip gitmeliydin, çok sinirlrndim kocana manyak mı bu adam yaa sakın çocuk falan yapayım deme bu adamdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence abine anlat ki kocanı bir güzel dövsün dayak yemek nasılmış anlasın böyle devam ederse dinsizin hakkından imansız gelir ama sanırım sen yine kocana acırsın nedir sendeki bu kabulleniş anlamadım aşk mı?kader mi? Çaresilik mi? Ailen mi ? Olmuyorsa olmuyor kabul edip bitireceksin sonrada ömrümü yedi diye kafanı duvara vurmayacaksın

bu ruh hali, evliliğin son zamanlarında gelen iyi hissetme duygusuna benziyor sanki. ölüm iyiliği olur ya hani, kötü bir insan iyi olunca "ölecek galiba" deriz ya, öyle bir şey. ya da biteceğini kabul edememe durumu. dağılmış psikoloji hali.

Cok uzuldum gercekten daha cok gencsin ablacim ya insaallah tez zamanda rabbim Sana yardim eder namaz istahare kil boylece hayirlimi degilmi bilirsin

Bu kadar kısa zamanda bu derece lackalasmis bi evlilik nadirdir sanırım. Şimdi oturup sana ne akıl verirsek verelim sen bildiğini olursunuz gibi gorunuyo

7 aylık evlisin 22 yaşındasın bunları yaşıyorsun. En kötüsü de katlanıyorsun buna.
Şoktayım şuan bir kere adam bana s..tir git diyecek ve ben bunu gururuma yedirip oturucam öyle mi Mümkün değil.
Çocuk falan da yokken kaç kurtar kendini...

Hey Allahım.Ne güzel memleket.Evlilik zor meziyet herkesin yapacağı bir meslek değil.Yine de geçmiş olsun Allah kısa zamanda huzurunuza kavuşturur.

walla senin şu pamuşundan hiç hoşlanmadım, komşun üzerinden sarfettiği laf. kıll oldum abiii

arkadasım daha 22 yasındasın 7 aylık evlısın bi düşün bakalım böyle bi insanla ömür gecermı umarım hamıle degılsındır Allahım yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…