Yoo konuşmayıp kendi halinde başka şeylerle ilgilen :) hiç somurtarak oturma.
Kendine bak al eline ojeyi,cımbızı, törpüyü kendinle ilgilen. Al bi kitap oku onu umursadığını görünce öyle yapması normal.yada konuş ama farklı bişeyler konuş. İlla sorunları konuşmayı deneme. Çünkü o zaten seni dinlemiyor. Ona göre senin söylediklerin dırdır.
Ben çok denedim ya ilk seneler sürekli anlatıyordum ama bana verdiği tepki "sen hep mutsuz hep şikayetçisin" oldu. Sonra anladım ben yanlışı onu kendim gibi sanmakla yaptım. Erkeklerin beyin kapasitesi bizimki ile aynı değil biz çok ayrıntılı düşünüyoruz,onlar düz mantık. En iyi yaptıkları şey çalışmak ve uyumak. Empati yapmaları için daha çook yol katletmeleri gerek.
O yüzden onun aklını senin aklınla bir tutma karşında tam aksine bir çocuk var :) nasıl çocuğa anlatırsın anlamaz, onlar da ay ı şekilde. Biz 3 buçuk senedir evliyiz,eşim daha yeni öğrendi benim birşeye kızdığımı anladığı zaman bana açıklama yapıp gönlümü almayı. Özür dilerdi evet ama kuru kuru. Şimdi ise alıp karşısına konuşmaya başladı :) inan şoku hala aylatabilmiş değilim

Zamanla düzelir yani uğraşma yorma kendini boş yere..