kaç yaşındasın sen eksik?
23 yaşındayım..
fazla naz asik usandirir bu konuya cuk oturmus
bence madem ailenlede aran bir nebze olsun düzeldi esine daha sycak davran ve ondan bekleme ilgiyi bu defa sen göster belki oda eskiye döner hemen ayrilmayi getirme aklina
artıık içimdende gelmiyo ona yakın olmak kafamda bitirmiş gibiyim çünkü defalarca konuştum. ona göre hiç bi sorun yok.. napcam ben.. artık mutlu olmak istiyorum resmen ruh hastası oldum
Ben hiç çözemiyorum arkadaşım seni..
Eşinin olumsuzluklarını anlatıyorsun, sanki boşanmak istiyor ama "evliliği yüzüne gözüne bulaştırdı" denilmesinden çekiniyor gibi bir imaj çiziyorsun.
Boşanman için yüreklendiren olursa hemen savunmaya geçiyorsun, eşim beni seviyor diyorsun.
Bu konunda senin de ona karşı sıcak davrandığını, ancak aynı şekilde karşılık göremediğini yazmışsın, aynı şekilde karşılık görürsen evliliğindeki tüm pişmanlıkların, keşkelerin bitecek mi?
Tembelliğinden, eğitimsizliğinden, asgari ücretli olamsından ve bunun yarattığı eksiklerden söz ediyorsun, bunlar asla düzelmeyecek şeyler. NE kadar çalışkan da olsa yapabileceği işler ve alacağı ücretler aşağı yukarı belli, sen de biliyorsun.
Ben konuyu nasıl ele almak gerektiğini bilemedim, kafan çok karışık senin.
Diğer konununa da yazmıştım ama anlattıkların burada biraz daha farklı. Bence sen bu evliliği sindirememişsin. Bazen sevgi herşeye yetmiyor demekki . Eşinde anlattıklarının çoğu benim eşimde de var. dünde yazdım. en azından meslektaşlar. o işi yapan insanlar ne kadar rahat bir işmiş gibi görünsede stresli bir iş, parası az, ee birde senin kaprislerin adam ne yapsın, tamam eşinin yaptıklarını onaylamıyorum ama başkalarının sizi yakıştırması çokmu önemli. Bana göre sen eşini kafanda bitirmişsin, herkesin derdi kendine büyük ama burada eşinden ne sıkıntılar çekipte ben eşimi çok seviyorum diyen bir sürü arkadaşımız var. Ben eşinle düzelemeyecek bir problem olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?