Bu Düşünce Normal mi?

Sidik yarıştırmak gibi bir şey o zaman
çok saçmalamiş canim kusura bakmada . Madem o akilli sen Aptal ol.... Kişi kendini nasil bilirse karşisindakinide öyle bilirmiş

Defalarca karşıma aldım konuştum hatta ciddi ayrılık konuşması dahi yaptım ayrıldım da.
Bencilliğini kabul ediyor.ben senin iyiliğini düşünüyorum garanti meslek olduğu için söylüyorum yorulma diye diyorum bunlar da bahanesi aslında mesele kesinlikle bu değil
Böyle olsa dahi bu üslupla mi söylenir kibar kibar yapamayacağımi istemediğimi söyledim hakaret etmek yerine tamam dese konu kapanacak

O kadar küçük biryerde yaşıyoruz ki ayrilsam dahi kurtuluş yok takıntılı bana sevmek falan değil bu eminim gerçekten seven bir insan böyle laflar edemez sevdiği insana.
Ayrılıyorum gitmiyo,normal davransam insan gibi davranışı haketmiyo
Beni de yıprattı bu yaşımda daha evlenmeden o yüzden keşke diyorum bu sene atansam farklı bir şehre gidio yerlessem

madem takintili sen de olayı ailene taşı ve bu adamin seni ayrilmak istediğin halde pesini bırakmadigini anlat çünkü boyle devam ettikçe psikolojin bozulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…