Bu Düşünce Normal mi?

İlerde evlenseniz birşey olsa işten çıksan başına kakar bu, şimdi ayrı evlerdeyken bu kadar laf yapıyorsa o zaman dırdırdır başının etini yer. Ne aşağılayıcı laflar bunlar ya iyi dayanmışsın.
Daha bunlar benim hafif anlatmış halim. Beni mutlu etmek zormus bunun mutlulukla ne alakası varsa! Bende bu Düşüncedeyim yüzüne de söyledim seninle evlenmem imkânsız dedim

torpille yetişen bir nesilden başka düşüncelerde beklenemezdi zaten. duruşunuzu bozmayın helal olsun çalışmışsınız. üstelik ebnce garsonluk da çok saygı duyulacak bir iş helal olsun valla inşallah okulunuz bitince sevebileceğiniz çok güzel bir işiniz olur. o beyefendi de g.t olur. hayatı görmüş ya sözde

torpille yetişen bir nesilden başka düşüncelerde beklenemezdi zaten. duruşunuzu bozmayın helal olsun çalışmışsınız. üstelik ebnce garsonluk da çok saygı duyulacak bir iş helal olsun valla inşallah okulunuz bitince sevebileceğiniz çok güzel bir işiniz olur. o beyefendi de g.t olur. hayatı görmüş ya sözde
Dört senedir hayatında yım yaşadığı hayatı biliyorum el bebek gül bebek
istediği araba alınır ,üzerine evler yapılır ,sorsan tırnaklarıyla kazıyarak geldi vw bu torpil durumunu çok normal goruyo bana da bunlar ters geliyor tamamen zıt karakterleriz

istediği araba alınır ,üzerine evler yapılır ,sorsan tırnaklarıyla kazıyarak geldi vw bu torpil durumunu çok normal goruyo bana da bunlar ters geliyor tamamen zıt karakterleriz
Oooo beyefendi cok calismis da araba mi almış? Ben üç senedir birikim yapıyorum daha bir arabanin yarisini bile alacak param yok ustelik cok da tutumlu biriyimdir. Valla cabalasa zaten konusmaya yüzü olmaz, torpille is yapan insanin dediklerine zerre inanmam!

Bence gecici olarak garsonluk yapabilirsin okulu bitirip kendi meslegini yaparsin.Bence adam seni degil kendini dusunuyor

işte maalesef baba parasına iyi alışmış tipler emeğin ne demek olduğunu bilmezler. siz alın karşınıza böyle böyle her şeyi konuşun diyelim ki ilerde bir mesleği seveceksiniz ve onu yapmak isteyeceksiniz belki de sizin mesleğinizden utanacak ve küçümseyecek. nereye kadar devam edebilirsiniz ? inşallah düşünceleri değişir ne denir ki?

Allahın şımarık bebesi böylelerini boğasım geliyo

Bir iki kere ayrılmayı denedim araua aileleri soktu.
Kesinlikle o düşünce de olmadığını söyledi.
O an sinirleniyormuş sinirle söylüyormus geçince pisman oluyormuş. Ne biliyim ağladı falan..
O zaman ikna oldum ama artık zor duruyorum

Eğer sevgilin seni düşünüyor olsaydı
Vay be derdim. Sevgilisinin kariyerini geleceğini düşünüyor
Ama bence o kendini düşünüyor. Çünkü garson olmanızdan utanmış. İstiyor ki sevgilimin masa başı işi var diyr hava atsın. Dediğiniz gibi bencil
Allah korusun bir kaza hastalık olsa size bakar mı? Yoksa bundaki gibi sizden utanır mı?
Bence bir kez dHa düşünün.
Size ,sana kıyamıyorum garson olma dememiş. Ben sevgilim garson dedirtmem demiş.

Teşekkür ederim Aynen hayatı bilmiyor bende bunların aynısını söyledim ama olur mu tabiki hayatı biliyormus geldiği yere tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş. Oysa ki o işe onu almamışlardı babasi halletti sonradan da girdi.Ben bunu istemediğim için suçlu oldum bana güvenerek iş yapamazmis asla benim gibi biriyle ortak olamazmis benim surunmek kaderimde varmış çünkü kafam böyleymis
:duduk: Canim Madem Surunmek Kaderin O Zaman Soyle O Pasaya Bosuna Ziyan Etmesin vaktini Seninle!:sinirli:

Oooo beyefendi cok calismis da araba mi almış? Ben üç senedir birikim yapıyorum daha bir arabanin yarisini bile alacak param yok ustelik cok da tutumlu biriyimdir. Valla cabalasa zaten konusmaya yüzü olmaz, torpille is yapan insanin dediklerine zerre inanmam!
Yakında da ikinci arabayı alacak daha bir senelik bile memur değil:) bu sebepten bana güven vermiyor kim bilir kimin hakkiydi o iş ama onun oldu

işte maalesef baba parasına iyi alışmış tipler emeğin ne demek olduğunu bilmezler. siz alın karşınıza böyle böyle her şeyi konuşun diyelim ki ilerde bir mesleği seveceksiniz ve onu yapmak isteyeceksiniz belki de sizin mesleğinizden utanacak ve küçümseyecek. nereye kadar devam edebilirsiniz ? inşallah düşünceleri değişir ne denir ki?
Değişmez sanmam şuan eczane optik magaza da çalışıyorum bunun neyi utanılacak meslek

Hanımlar merhaba
Öncelikle telefondan yazıyorum yazım yanlışı varsa özür dilerim.
Dört senedir devam eden bir ilişkim var. O 25 yasinda ben de 23.
O devlet memuru ben alttan kalan iki dersim yüzünden üni son sınıfım ve çalışıyorum. Dışarıdan bakıldığında uyumluyuz ama artık katlanamadigim bazi özellikleri var.
Öncelikle uyumludur,genel anlamda beni mutlu etmek için uğraşır benim dediğimi yapar falan ama bi taraftan bu kadar iyi olan adam bencilinde önde gideni.
İkisi nasıl bir arada oluyo diye düşünebilirsiniz emin olun bende bilmiyorum.Küçük yasta babamdan para almaya utanirdim hic sevmem başkasından para almayı o yüzden hep çalıştım maddi olarak ihtiyacım oldugundan değil hayatı görmek istedim, babam dahi olsa para almak istemedim
Madem okul uzadı bende üni bitene kadar bir sene calisip.üni bitince kpss falan olmazsa da artık temelli bir işe girmek veya kendi işimi kurmak istiyorum.
Zaten küçük biyer de yaşıyoruz iş yok ilk başta baya is aradim ama bulamadim sonra bi garsonluk işi buldum ortam da iyiydi bu bir basladi vay efendim sen başkasının pisliğini mi toplayacaksin ben sevgilim garson dedirtmem kimseye diyemem! Ya bu nasil mantık ? Para yesem daha mi iyi neyse oradan ayrıldım anlaşamadık diğer çalışanlarla ama bir sürü kavga gürültü yaptık tabi sevgilimle .
Bana sürekli masa başı is bul deyip durdu ya tabi patron kollarini açmış daha üni mezunu olmamis kiza deneyim yok birşey yok gel başla diyecek demi.
Bana sürekli muhasebeci yanına gir dedi ama sorun su gram anlamıyorum muhasebeden dersini gördüm okulda ama anlamadım. Bilgisiz değilim bir ise girsem anında kaparım ama sayisal olan birşey asla anlamıyorum bir gunde sayfalarca yazı ezberleyebilirim,bir gunde iki kitap bitirebilirim ama sayisal yapamam.Kaldi ki işe alsalar da çalışmam neden sevmediğim işi yapayım o mutlu olsun diye?
O zaman da vay efendim senin calışasın yok yahu var ama derdimi anlatamıyorum ki
Biraz uzun oldu üzgünüm daha sonra bi kaç işe daha girip çıktım sürekli aldigim maaşları girdigim işleri kucumsedi kendisi çok birşey başarmış gibi bu hayatta.
Şimdi çalıştığım bi is yeri var yaklaşık altı aydır çalışıyorum onbes gun kadar sonra isten ayrılicaktim zaten bugun durup dururken bana bizim daire de muhasebeci aranıyor hadi başvur dedi.
Bin kere söyledim saygi duydugum ama sevmediğim bi meslek bence zor da bir meslek kibarca reddettim vay efendim sen misin reddeden! Ben hayatı bilmiyormusum herşeyi toz pembe sanıyomusum herşeyim laylaylom muş kac milyarlık maaşı bırakıp orda burda saçma is yerlerinde surunuyormusum. Benden bir halt olmazmış. O hayatı öğrenmiş ben gerizekali gibiymisim yahu sen ne öğrendin bu hayatta? Ben hep çalıştım kimseye yüz dusurmedim sen ne yaptın hep baban topladi arkani o bi telefon etti işe girdin ,o bir telefon etti okulda ders gectin, o bir telefon etti istediğin belgeye hemen ulaştin sorsan hepsi kendı emeği..
Hala bana sen hayat nedir bilmiyosun sen ancak surunmekten anlarsın ama ben biliyorum diyo katil olmak uzereyim
Bir süre gorusmeyelim dedim ama artık hep onun dediği şeylerin doğru benim dediklerimin yanlis olmasından biktimm doğruluğundan emin olduğum şey de bile ben ak dersem sırf ben dediğim için hayır kara diyor. Bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Sonuçta kötü bir şey yapmiyorsun ?
Namusu ile para kazanmak , küçümsenicek ve alay edilicek bir şey değil bence... Yazik bu zihniyete kendisi Oxfort mezunumu? Bende üniversteyi eşimin zoru ile bitirdim yani üniversiteyi demiyim olduğum bölümü benimde rakamlarla pek aram iyi değil ama , mecbur o zamanki hevesle okulu bitirdik, ikimizde ayni Banka'da çalisiyoruz ve eşim mali müşavirlik sinavlarina hazirlaniyor. Şu durumda bende daha üst olucak ama bana kalkipta sende giriceksin demiyor, yani kapasitem bundan sonrasini zorlucağini bildiği için bu teklifte bulunmuyor . Peki senin sevgilin neyin kafasini yaşiyor acaba ?

Sonuçta kötü bir şey yapmiyorsun ?
Namusu ile para kazanmak , küçümsenicek ve alay edilicek bir şey değil bence... Yazik bu zihniyete kendisi Oxfort mezunumu? Bende üniversteyi eşimin zoru ile bitirdim yani üniversiteyi demiyim olduğum bölümü benimde rakamlarla pek aram iyi değil ama , mecbur o zamanki hevesle okulu bitirdik, ikimizde ayni Banka'da çalisiyoruz ve eşim mali müşavirlik sinavlarina hazirlaniyor. Şu durumda bende daha üst olucak ama bana kalkipta sende giriceksin demiyor, yani kapasitem bundan sonrasini zorlucağini bildiği için bu teklifte bulunmuyor . Peki senin sevgilin neyin kafasini yaşiyor acaba ?
Aslında sorun benim ondan daha fazla şey bilmem hani kapasite yarıştırsak açık ara farkla birinci olurum. Sadece sayılarla anlasamiyorum ve bu mesleği yapmak istemiyorum ama nerdee garanti meslekmis ben aptallik etmeye doymazmisim

Yazını okuyunca en çok gözüme batan artık bıkman,sinirlerinin yıpranması ve cinnet geçirmeye yaklaşman oldu.Benim önerim bir mektup veya mail yaz.İşlerini küçümsemesini,ben ben ben demesini,hepsinden önce onunla konuşup anlaşmanın imkansız hale geldiğini sürekli inat ettiğini yaz.bunu gerekirse bin kere okusun senin karşına bin kere gelip aynı şeyleri söylete söylete çıldırtacağına.Yüzyüze de konuşabilirsin ama temelde konu çalışman veya girdiğin belli bir işyeri olmasın sana saygısı olsun yani konuyu saptırmasın.Bu tarz konular tekrar tekrar tartışıldıkça insan cinnet geçiriyor anlıyorum seni canım

Yakında da ikinci arabayı alacak daha bir senelik bile memur değil:) bu sebepten bana güven vermiyor kim bilir kimin hakkiydi o iş ama onun oldu
Bu yorumdan sonra yazdıklarını da okudum.
Bir senelik bile memur olmayan birinin ev araba almasi mumkun degil! Benden önce ya da benle ayni zamanda memur olanlarin icinde ev araba alanlar da var ama hepsi hala kredi ödüyor yani hic bir sey onun dediği gibi degil madem alin teri ile gelmiş sor bakalım 40binlik arabayi yeni memur nasil alirmis? Muhasebe bilgisini sana sunsun :) hey Allahim yaa valla ben bile sinir oldum
Hayatı taniyorum diyormus bir de...
Ileride torpille, birinin hakkini yiyerek iyi yerlerde olacagima emegimle calisip aza kanaat ederim daha iyi demelisin bosver ayril gitsin amac mutluluksa hayatta, boyle adamların kahrini cekmeye gerek yok

X