Bu durumu yaşayanlar var mi?

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Merhaba konumun yeri burasi degil biliyorum ama lutfen hemen tasinmasin.. 2 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum bu ay cok umutluydum ama adet oldum. Fakat bir sorun var.Adetimin ilk gunundeyim ve cok buyuk parca kan pihtisi gordum ic camasirimda. Kanamamda normale gore cok fazla.Kimyasal gebelik veya düşük olabilir mi bu büyük parçanin sebebi? Doktora gitmem gerekir mi bu aşamada?

Tam gününde olduysan normaldir kistten kaynaklı olabilir.Kimyasal gebelikte adet tarihini birkaç gün geçince adet oluyorsun ve sancısız oluyor genelde.

Tam gününde olduysan normaldir kistten kaynaklı olabilir.Kimyasal gebelikte adet tarihini birkaç gün geçince adet oluyorsun ve sancısız oluyor genelde.
1 gün gecikmeli oldum va sancisiz.2-3 ay önce kontrole gittigimde doktorum hic bir kist ve kitle yok demisti.

Bence normal bir adet yasiyorsun
Zaman zaman iri pihti kan seklinde kanama olabilir adette

Eger cok siddetli agrin sancin yoksa gebelik degil kist parcalaridir bence.benimde kist oldugu aylar adette bu sekilde parcalar geliyor

1 gün gecikmeli oldum va sancisiz.2-3 ay önce kontrole gittigimde doktorum hic bir kist ve kitle yok demisti.
Kist kitle başka birşey.Yumurtalıklardaki kistten bahsediyorum mesela adetin düzensizse bazen gecikmeli adet oluyorsan olabilir ama hormon tahlili yaptırmışsın sanırım stresten de olabilir.Benim 5. Gün olmuştu adetin üzerinden kimyasal gebeliğim.

Parçalar gelmeye devam ediyor 1s3m adetlerimde cok düzenlidir hic gününden şaşmaz ilk defa geçen ay korunmayi biraktigimiz icin sanirim 3 gün gecikmisti.Sen hcg ilemi anladin kimyasal gebelik oldugunu?

Parçalar gelmeye devam ediyor 1s3m adetlerimde cok düzenlidir hic gününden şaşmaz ilk defa geçen ay korunmayi biraktigimiz icin sanirim 3 gün gecikmisti.
Dogum kontrol hapı kullanıyorsan o düzenli gelir onu bırakınca bozuluyor zaten.

Bu arada bebegin hayirli olsun saglicakla kucagina al insallah canim dogum kontrol hapi kullanmadim hic.
Amin Can'ım aminn.Kimyasal gebelik olsa bile normal adetten sayıyorlar onu hiç telaş yapma adetin ilk günü olarak say kanamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…