Merhaba konumun yeri burasi degil biliyorum ama lutfen hemen tasinmasin.. 2 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum bu ay cok umutluydum ama adet oldum. Fakat bir sorun var.Adetimin ilk gunundeyim ve cok buyuk parca kan pihtisi gordum ic camasirimda. Kanamamda normale gore cok fazla.Kimyasal gebelik veya düşük olabilir mi bu büyük parçanin sebebi? Doktora gitmem gerekir mi bu aşamada?
Tam gününde olduysan normaldir kistten kaynaklı olabilir.Kimyasal gebelikte adet tarihini birkaç gün geçince adet oluyorsun ve sancısız oluyor genelde.
Tam gününde olduysan normaldir kistten kaynaklı olabilir.Kimyasal gebelikte adet tarihini birkaç gün geçince adet oluyorsun ve sancısız oluyor genelde.
Merhaba konumun yeri burasi degil biliyorum ama lutfen hemen tasinmasin.. 2 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum bu ay cok umutluydum ama adet oldum. Fakat bir sorun var.Adetimin ilk gunundeyim ve cok buyuk parca kan pihtisi gordum ic camasirimda. Kanamamda normale gore cok fazla.Kimyasal gebelik veya düşük olabilir mi bu büyük parçanin sebebi? Doktora gitmem gerekir mi bu aşamada?
Kist kitle başka birşey.Yumurtalıklardaki kistten bahsediyorum mesela adetin düzensizse bazen gecikmeli adet oluyorsan olabilir ama hormon tahlili yaptırmışsın sanırım stresten de olabilir.Benim 5. Gün olmuştu adetin üzerinden kimyasal gebeliğim.
Parçalar gelmeye devam ediyor1s3m
adetlerimde cok düzenlidir hic gününden şaşmaz ilk defa geçen ay korunmayi biraktigimiz icin sanirim 3 gün gecikmisti.Sen hcg ilemi anladin kimyasal gebelik oldugunu?
Parçalar gelmeye devam ediyor1s3m
adetlerimde cok düzenlidir hic gününden şaşmaz ilk defa geçen ay korunmayi biraktigimiz icin sanirim 3 gün gecikmisti.