Bu durumda kendimi nasıl değiştirebilirim?

Şimdi anlıyorum bu hayatta hep birilerine yetişmeye çalışmışım, hizmet etmişim ama birileri bana gelince hep kaçmış bahane bulmuş.

Zaten ara tatilde ve kırban bayramında geziye gitmeyi planlıyorum inşalah
Net bir adım at. Anne sen hep böyleydin de. Benim annem 53 yaşında hala çalışıyor mesela. Onun da bel fıtığı var. Her işini yapar daha bize de yapar. Babaannem de öyle. Gittiği evde bile yemek yapıyor

Net bir adım at. Anne sen hep böyleydin de. Benim annem 53 yaşında hala çalışıyor mesela. Onun da bel fıtığı var. Her işini yapar daha bize de yapar. Babaannem de öyle. Gittiği evde bile yemek yapıyor
Benim annem psikopatik anne galiba hastalıkla hep ilgi çekmeye çalışıyor

Galiba öyle yapacağım, sürekli diş gıcırdatıyorum, her şeyimi içimde yaşıyorum galiba. İyi bir terapi almam şart oldu
Lütfen terapisti iyi araştırın diploması olsun dilandırıcı arttı bu konuda saçma isimler alarak saçma şeyler yapıyorlar. Düzgün birini bulun ve devam edin çok işe yarayacaktır

Lütfen terapisti iyi araştırın diploması olsun dilandırıcı arttı bu konuda saçma isimler alarak saçma şeyler yapıyorlar. Düzgün birini bulun ve devam edin çok işe yarayacaktır
Buraya yazmakla bile kendimi suçlu hissediyorum o beni baktı büyüttü, okuttu diyorum ama çok yorulmuşum bu mücadelede

Evet içimdeki kız çocuğu hala yaranmaya çalışıyor ve sürekli vicdan yapıp eski halime geliyorum. Mesela sınır koyma konusunda sorun yaşıyorum
cunku boyle manipule edildin. ama sunu bil asla yaranamayacaksin. annenden gormek istedigin duygusal ilgiyi göremeyeceksin. var olan annenin yokluğu diye bir kitap var edinebikirsen oku derim. bir yerde sınır koymaya basla yavas yavas geliseceksin. minimum iletişim,hayatınla ilgili asla birsey paylasma döndürür dolaştırır sana kullanır. ben de 11 yasinda babami kaybettim ve annemin enkazının altında kaldım. evlendim yine kurtulamadım.taki panik atakla hastaneye yetistirilene kadar . sonra psikiyatri ilac iyi geldi simdi izin vermiyorum hayatıma karışmasına. karismaya yine çalışıyor ama susturuyorum . icimde yine de bir savaş veriyorum ama cok yol kat ettim biliyorum . bir yerden basla onu duzeltemezsin ama kendini düzeltirsin.

Teşekkür ederim alıcam en yakın zamanda o kitabı

Aynı evdemı yaşıyosunuz. Bencede sınır koymanız gerekıyor. Aıle ile yaşamak çok zor. Allah onları saglıklı mutlu etsın ama bellı bı yaştan sonra olmuyor

Bir psikolog eşliğinde ilerlerseniz sizin için daha iyi olur, bu konular çok birikmiş konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…