Bu durumda kendimi nasıl değiştirebilirim?

Ben de yeni yeni fark etmeye başladım .

Ayrı evim var çok şükür

Ayrı evim var çok şükür
bu iyi birşey ama zihninizin ayrılması lazım. o küçük kız çoçugu değilsiniz artık. şunu da bilin siz değişince size düşman olacak. daha kötü şeyler söyleyecek çünkü artık size dişini geçiremiyor olacak . bunlarla baş edebilmek için de terapi alın piskiyatriyle görüşün derim. insanın annesi hakkında böyle düşünmesi bile zaman zaman içini acıtıyor. ama yaşamayan bilemez. anne güvenli limandır normalde kaçmak için ugrasacağımız kişi degil.

Sizin hesabinizi 2 kisi mi kullaniyor?

Klasik bir model kendini kullandırtma

Kesinlikle insan konduramıyor

Anadolu irfanı işte yerel halk böyle iyice kabullendim
Eğitimli profil o kadar az ki hele eskinin eğitimlisi
Vallahi diyecek soz bulamiyorum.

Kapanmazsan bo*unu yediririz ne demek yahu?

Bana bunu ailem dese ellerinden kurtuldugum ilk firsatta kacip uzaklasirim, daha sonrada kapilarina bo* birakir, buyrun afiyet olsun, cok isterdiniz yememi ama size yaraşir yazar uzaklasir, bir daha da yuzlerine bakmam.

Ama ben boyun eğdim malesef kendime çok kızıyorum işte benim değişmem lazım

Ama ben boyun eğdim malesef kendime çok kızıyorum işte benim değişmem lazım
Boyle bir baskiyla buyumedigim icin ben bunu dusunebiliyorum ablacim, senin farketmemen dogal, dogrusu bu zannederek buyumussun cunku.

Evini barkini ayirmissin, bundan sonra aileni yok sayip devam et hayatina. Onlardan uzak kaldikca herseyi farkedecek, kendine geleceksin merak etme.

Umarım inşalah öyle olur bu vicdan yapmayı aman üzülmesinler demeyi bırakmam lazım

Şöyle bir durum var beni hep sürekli karşılaştırarak beğenmeyerek büyüttü. Sonra ne bileyim açılacağım zaman senin saçların hiç güzel değil dedi ne krizler geçirdi.

Annem evde en çok bana karışır, vicdan yaptırır. Abime ve kardeşime laf edemez mesela fazla.

Tatlım senin ailen narsist sanırım. Annene beyaz esya alacagına kendine yatırım yap. Atanmışsın kendi evinde otur. Veya ailene gidecegine kendin tatile git.
Galiba yakıştıramıyordum ama beni bakıcı yetiştirmiş. Bana zaten evlen çocuğun olsun o sana bakar diyor anne ben çocuğum bana baksın diye doğurmak istemiyorum. Anne olmak için doğurmak istiyorum dedim.

Gerçekten de öyle anne babalarda koşullu sevgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…