- 14 Aralık 2023
- 176
- 454
Siz aynı evde kalmıyor musunuz hiç? Ya da beraber tatilleriniz yok mu? 10 sene üzeri düzenli maaş alıp çalışan iki insan ev gibi maddi konularda zor tartışır. Sonuçta ikinizin birikimi vardır, ee maaşlarınız belli.
Bana böyle toksik bir ilişkiniz var gibi geliyor. İletişim sorununuz var. Küsen, trip atan bir karakteri var sevgilinin,2 yaş sendromundski bebek gibi davranıyor,,annesi gelsin onu ikna etsin, onun istediğini yapsın diye bekliyor. Eğer bu karakterde biriyle bununla ömür geçmez. Boşanırsınız 2 yıla bununla evlenince.
Tabiki de tatil olayları vs var. Ev konusu maddiyatla ilgili değil. İkimizin de evi var. Biz varlık içinde yokluk yaşıyoruz. Ailesi müstakil evde yaşıyor, o evin arkasındaki müstakil evde yaşamamız gerekiyormuş. Neden peki? En sevmediğim şey birilerinin göz hapsinde olmaktır. Benim özel hayatım olacak onu da stresle yaşamak istemiyorum. Ama bu konu çok başka yerlere gitti. Ailesine karşı ne kadar saygılı olduğumu kendisi de bilir. Sadece ailesine karşı değil genel olarak büyüklerime saygılıyımdır.