- 16 Temmuz 2023
- 3.188
- 8.095
- 78
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
İşte o zaman çok acemiydim duygusal hareket ettim hep. Daha evliliğin ilk haftasında baba olmak istiyorum demişti. 2 yıllık sevgiliyken ona "Ben ilk 2 yıl çocuk düşünmüyorum evlilikte birbirimizi görelim. Anneliğe hazır olmadan acele etmek istemiyorum." demiştim o da tamam sen nasıl istersen demişti. Evliyken de ona bu sözleri hatırlattım. İyi tamam demişti bana. Neyseki korundum da hamile kalmadım. Çocuk olmaması benim için büyük avantaj oldu. O evlilikte tek mantıklı hareketim buydu.iste nisanliyken "ayri ev istiyorum" konusmasi bile sacma çünkü aksi opsiyonu düşünmek mantiksiz. bir de annesi bacak agrisi kilo sorunu cekip zar zor yürüyorsa benjamin button mu bu kadin, yaslandikca genclesecek hali yok ya sagligi elbette daha kötüye gidecek - hic birakamayacaksiniz.
sizin bosanma daha evlenmeden gümbür gümbür gelmiş ama olsun
zararin neresinde dönsen kârdir ve
bir musibet bin nasihatten iyidir.
insallah karşına kaşi gözü huyu sözü guzel biri cikar en dogru vakitte
o zaman sanmıyorum "ilgimi cekmiyor" diyecegini :)
Bu duygular tamamen karşı tarafın yaklaşmasıyla alakalı herkezin karakteri aynı değil herkez aynı bakışla bakmıyor yani o kadar karamsar düşünmenize de gerek yok erkek te olsa kadın da olsa hepimiz insanız burada sadece karakterler devreye giriyor.Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Hoş geldin, hayırlısı olsun bakalım:)Ben geldimm .Banım açıldı özledim kızlar sizi
Soruna gelecek olursam buradaki her yazılan konuya inanma,genel çerçeveye bakıp belli başlı şeylerden akıl yürütüp ders almak en uygunu.Gerçekten seversen bence böyle kuşkuların olmasına fırsat kalmaz çokta güzel çekim hissedersin
Havaalanına bırakılan erkeği ben bile unutamadım konu sahibi napıyor acabaMesela anacı bi adam mı gördüm hemen diyorum iyy libidokiller iğrenç falan. Ya da prenses erkek konusu okuyorum burda, geçen gün havaalanina bırak diyen adamın konusu mesela, onu anlatıp eskiden erkekler taşı sıktı mı suyunu çıkarırdı şimdi bi s.ke yaramiyolar falan diye anlatıyorum. Böyle böyle o da soğudu
Ayy öyle deme ben çok uzun süre duygularımı bastırdım içimde. Sonra baktım olmuyor başka erkeklerden resmen midem bulanıyorYok ya birisine aşık olsam haberim olurdu
O konu benim de zihnimde yer edindi unutamadımHavaalanına bırakan erkeği ben bile unutamadım konu sahibi napıyor acaba
Hâlâ öyle mi peki? Hayatınızda birisi var mı?Ayy öyle deme ben çok uzun süre duygularımı bastırdım içimde. Sonra baktım olmuyor başka erkeklerden resmen midem bulanıyor
Evett gerçekten ben bile eşime sinir oluyorum ara ara…şu an için prenses erkekler çoğaldıkça yalnızlık gerçekten çok daha iyi.O konu benim de zihnimde yer edindi unutamadımherif sanki öğrenci,parası yok ve İstanbul ulaşım yöntemlerini bilmiyormuş gibi tuhaf yani. Çok itici.
Günümüz flörtlere bakarsak cok normal. Yani gercekten normal adam yok gibi daha dogrusu normal olanlari göze batmiyor, ondandir.Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Hayır platonik seviyormuşum bastırmışım hep içimde..Fark edince rahatladım artık kimseyi istemiyorum bu tarz birsey önceden denerdim baskasını sevmeye çalısırdım çok yıpranırdım artık denemiyorum yani. Belki içten içe sevdiğin biri vardır itiraf edememişsindir kendine. Ama senin demek istediğini de anladım aslında sadece erkekler değil insanların genelinden soğudum benHâlâ öyle mi peki? Hayatınızda birisi var mı?
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim.Yasiniz genc, onunuz acik, cocugunuz yok, erkeklerden tiksinmek icin daha cokkk erken bence.
Buradaki konulardan etkilenmeninde hicbir anlami yok, konularin yuzde 90'i kadinlarin saf gibi evlenme meraklarina yenik dusmesinden, daha sonrada kendi ayaklarina celme takip pıtı pıtı dogurmalarindan kaynaklaniyor. Sadece erkekler kotu degil yani, kadinlarda salak biraz. Siz oyle saf biri degilsiniz, bir daha kolay kanmazsiniz eminim ben.
Acikcasi hep soyle dusunmusumdur, erkekler evlenmeye evli kalmaya mecbur, cunku Turk erkeklerinin buyuk cogunlugu tek basina hayatini idame ettirme yetenegine sahip degil ama kadinlar oyle mi? Nasil bosanip da ikinci evlilige pat diye gecis yapabiliyorlar, sasiriyorum.
Dolayisiyla sizin gibi olcup, bicip, tartan kadinlarin ikinci kez benzer bir hataya dusup kotu iliski/evlilik tuzagina dusecegini sanmıyorum.
Yolunuz acik olsun.
Aa nasıl yani? Neye göre yapıyorlar ki o zaman? Ben de dehb için test yaptırmak istedim bir ara. Dikkat testi dediğiniz başka bir test mi dehb testi mi?Dehb değil de Deb olduğunu düşünüyorum ben de bazen. Birisini telefonda dinlerken aklım başka yere gidiyor uzun süre dinleyemiyorum, söyleyeceğim şeyi unutmamaya çalışırım. Hiperaktiflik yok bende. Çok çabuk dikkatim dağılır, bazı seslere karşı hassasiyetim var. Bir iş yaparken başkası bana bir şey sorsa tüm dikkatim dağılıyor. Mutfağa gidiyorum ne yapacaktım diye düşünüyorum buzdolabı kapağını açıyorum unutuyorum odama geçince hatırlıyorum. B12 de kullanırım her yıl ama çok çabuk unutan birisiyim. Psikiyatriye gittim bu durumu sormak için. Dikkat testi yaptırmak istedim. Kafamıza göre test yapmıyoruz dedi.
Yani çogu erkek prenses gıbı. Dönem dönem her kadın yasamıştır bunu. Sebenıde hayal kırıklıgıErkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Peki siz yaptırdınız mı? Evet deb için sordum, doktora belirtilerimi söyledim. Sizin kaygı seviyeniz yüksek dedi 2 yıl önce. Kaygıdan dolayı unuttuğumu söyledi. Kafamıza göre test yapmıyoruz dedi. Bu testi yaptırabileceğim başka bir yer var mı? Özele mi gitmem gerek?Aa nasıl yani? Neye göre yapıyorlar ki o zaman? Ben de dehb için test yaptırmak istedim bir ara. Dikkat testi dediğiniz başka bir test mi dehb testi mi?
29 yasinda bir citirsiniz daha, cocuk isterseniz uzun yillar var onunuzde elbet bir yerde kismetiniz vardir diye dusunuyorum.Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim.Sütten ağzım yandı artık yoğurdu üfleyerek yiyorum. Yazdığınız gibi kötü evlilik yapan kadınların da büyük hataları var ne yazıkki tek sorun erkeklerde değil. Boşanalı 5-6 yıl geçti bu süreçte sevgililerim oldu ama birisinden emin olmadan, güvenmeden adım atamam. Hiç yaşım geçti psikolojisine de girmedim. 29 yaşında gencecik kadınım. Yıllar önceki ben 2 çocuk sahibi olmak isterdi mesela. Şimdi ise ileriki yıllarda evlilik olur mu olmaz mı bilemiyorum,olursa hiç çocuk düşünmüyorum. Sırf evlenmek için evlilik olmaz. Herkes evlenecek diye bir şey de yok. Kör kütük hareket etmem diye düşünüyorum ben de.
Sanırım özele gitmeniz gerek.Peki siz yaptırdınız mı? Evet doktora belirtilerimi söyledim. Sizin kaygı seviyeniz yüksek dedi 2 yıl önce. Kaygıdan dolayı unuttuğumu söyledi. Kafamıza göre test yapmıyoruz dedi. Bu testi yaptırabileceğim başka bir yer var mı? Özele mi gitmem gerek?
Çok merak ediyorum bu durumu. Gitmem lazım mutlaka. Bende hiperaktiflik yok fakat çok çabuk dikkatim dağılıyor. Dikkat eksikliği mi dağınıklığı mı nedir çözemedim. Umarım karşınıza iyi bir doktor çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsunSanırım özele gitmeniz gerek.
Özelde bir iki psikiyatri kliniği yapıyordu.
O dönem biraz karışıktım ben gitmedim.
İyi bir doktor bulmak istedim, yetişkin insanlarda tanı ve tedavi ile herkes ilgilenmiyor anladığım kadarıyla. Birde yapısı gereği herhalde, tuhaf bir durum. Alanları dinliyorum onlarda 'büyük ihtimalle dehbsin' şeklinde alıyorlar teşhisi
Hatta buraya konu açmayı düşünüyordum birkaç gündür. Deneyimleyip memnun olan varsa en azından referans alıp gitmiş olurum. Birkaç doktor gezmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?