• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum geçici midir sizde de oluyor mu ?

iyi de evden çıkmadığını sen soyledin. kargo getiren kuryeye mi asik olacaksin evden cikmadan? kimi bulacaksin da yukseleceksin?
yoldan geçen adama bilmiyorum, hic oyle seylerim yoktur:)
2 yıl önce Vodafone kurye bana kart getirmişti kıvırcık saçlı ve gamzeli biriydi çok samimi ve tatlı gelmişti mesela bana :) bir de üstünde kırmızı hırka vardı kırmızı rengi sevdiğim için dikkatimi çekmişti. Gezip tozup kurslara katılsam, bir aktivite yapsam başıma bela alacakmışım gibi hissediyorum. Erkekler olmadan bekar takılmak daha iyi geliyor şuan bana. Bazıları mesela insan sarrafı, insanların yüzüne bakınca analiz eder ben pek analiz edemiyorum.

Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Şöyle düşün; burada açılan konuların çoğunda sen kadın gibi mi davranırdın? Cevabın hayırsa erkeklerden tiksinmene gerek yok. Çünkü o konularda geçen erkeklerle zaten işin olmayacak.

2 yıl önce Vodafone kurye bana kart getirmişti kıvırcık saçlı ve gamzeli biriydi çok samimi ve tatlı gelmişti mesela bana :) bir de üstünde kırmızı hırka vardı kırmızı rengi sevdiğim için dikkatimi çekmişti. Gezip tozup kurslara katılsam, bir aktivite yapsam başıma bela alacakmışım gibi hissediyorum. Erkekler olmadan bekar takılmak daha iyi geliyor şuan bana. Bazıları mesela insan sarrafı, insanların yüzüne bakınca analiz eder ben pek analiz edemiyorum.
e ömründe bi defa gördüğün erkege yukselsen ne yukselmesen ne? hayal dünyasında mi yaşayacaksin? gercek birine yüksel yükseleceksen ama madem boyle hissediyorsun uzak dursan daha iyi.
ablanin yanina gitmek icin dil ogrenecektin. teee aylar önce söylemiştin. o is nasil gidiyor?

Eşinize ne anlatıyorsunuz 😅
Mesela anacı bi adam mı gördüm hemen diyorum iyy libidokiller iğrenç falan. Ya da prenses erkek konusu okuyorum burda, geçen gün havaalanina bırak diyen adamın konusu mesela, onu anlatıp eskiden erkekler taşı sıktı mı suyunu çıkarırdı şimdi bi s.ke yaramiyolar falan diye anlatıyorum. Böyle böyle o da soğudu😅

Şöyle düşün; burada açılan konuların çoğunda sen kadın gibi mi davranırdın? Cevabın hayırsa erkeklerden tiksinmene gerek yok. Çünkü o konularda geçen erkeklerle zaten işin olmayacak.
Buradaki konuları okuyunca birçok hemcinsime kızıyor sinirleniyorum. Affedilmeyecek bazı şeyler vardır benim için. Bu sitede eşinden dert yanan kadınlar gibi olmazdım kesinlikle

Erkeklerden daha önceki gibi etkilenmiyorum. Bir çekim hissedemiyorum. İlişkiler başıboş geliyor bana. Buradaki konuları okudukça erkeklerden tiksinmeye başladım. Bu durum geçer mi?
Erkolar kapatılsın pleaseeeee🙈🙈
Bende gıcık oluyorum ara sıra eşime de gıcık oluyorum erkekler bazen çok sinir bozucu oluyor bundan kaçamazsın dünyanın en mükemmelini de bulsan bu böyle ne yazık ki.
Ama dengine göre biri olduğu zaman bu durum en aza iniyor doğru insan seni doğru zamanda bulacaktır ve tüm olumsuz düşüncelerini silecektir emin ol 🌸💕

benim de tam tersi burayi okudukca kadinlara bakışım degisti. kötü adam bayrak sallaya sallaya geliyor, kizlar evde kalirim korkusuna yapışıp kaliyorlar. sevgiliyken 5 sorunu varsa görmüyorlar / görse de iki tatli söze kaniyorlar. nisanlaniyor sorun 15 oluyor görüyor ayrılmaya korkuyorlar. evleniyorlar sorun 50 oluyor. yeni evli diye ayrilmaya çekiniyor bir de gidiyor cocuk yapiyor sorun oluyor 150
bu sefer de konu aciyor diyor ki; cocuktan sonra cok degisti, harika biriydi bilmemne bilmemne
bir de kadinlarin kriteri yok. aldatmiyor, dövmüyor, mutfak alisverisi yapıyor diye b.k gibi adamlara "bu konu disinda harika bir koca" diyorlar. e bu kadinin buldugu adam da öyle angut olur. onu bosasa ayni kafayla yenisini alsa o da yeni model angut olur.
biraz da is kadinda bitiyor. Iliskisine arasıra dışarıdan bakip sorgulamali - sevse de bazi seyler gümbür gümbür geliyorsa yol yakinken ayrilmali
İlk evlilik deneyiminden sonra neyi isteyip istemediğimi daha iyi anladım . O konuları açan kadınlara ben de çok uyuz oluyorum adam her yerden falso veriyor ama evlenmeden önce böyle değildi, çocuk doğunca değişti aslında kocam çok iyi birisidir diye savunmaya geçiliyor. Sırf nişan atmamak için kötü evliliğe evet diyen çok kadın var ne yazıkki

e ömründe bi defa gördüğün erkege yukselsen ne yukselmesen ne? hayal dünyasında mi yaşayacaksin? gercek birine yüksel yükseleceksen ama madem boyle hissediyorsun uzak dursan daha iyi.
ablanin yanina gitmek icin dil ogrenecektin. teee aylar önce söylemiştin. o is nasil gidiyor?
Ablam yazın buraya gelecek. Bebeği doğdu 2 ay önce. Bazı özel sebeplerden dolayı Almanya'da rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. O yüzden o iş iptal. Bir ara Almanca kursuna gidiyordum 1 ay gittim sonra bıraktım. Genel olarak çok isteksiz ve istikrarsız hissediyorum. Bir işe başlayıp yarım bırakıyorum sonra başka işe adım atıyorum. Kitap okurken de öyleydim yıllardır. Bir kitabı yarım bırakır içine ayraç koyar başka kitaba bakardım.

İlk evlilik deneyiminden sonra neyi isteyip istemediğimi daha iyi anladım . O konuları açan kadınlara ben de çok uyuz oluyorum adam her yerden falso veriyor ama evlenmeden önce böyle değildi, çocuk doğunca değişti aslında kocam çok iyi birisidir diye savunmaya geçiliyor. Sırf nişan atmamak için kötü evliliğe evet diyen çok kadın var ne yazıkki
ilk evliliğinde adamin annesiyle beraber yasamistin sanirim - oyle hatirliyorum.
bu mesela yürüyen red flag. yüz sene bekar kalmak esinin ailesinin evinde ergenlik odasinda gelin olmaktan iyidir.
aslinda gümbür gümbür gelmis ama sevmişsin, evlenmişsin.
yeni hayatinda tam olarak bu yapma:)
neyse ki KK var. hayatina biri girince ara ara konu ac - kadinlar senin asktan goremedigin sey olursa cat cat gösterirler En Büyük KK

Ablam yazın buraya gelecek. Bebeği doğdu 2 ay önce. Bazı özel sebeplerden dolayı Almanya'da rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. O yüzden o iş iptal. Bir ara Almanca kursuna gidiyordum 1 ay gittim sonra bıraktım. Genel olarak çok isteksiz ve istikrarsız hissediyorum. Bir işe başlayıp yarım bırakıyorum sonra başka işe adım atıyorum. Kitap okurken de öyleydim yıllardır. Bir kitabı yarım bırakır içine ayraç koyar başka kitaba bakardım.
yetiskin dehb'i olabilir mi sende?
herşeyi yarida birakiyorsan belki de sebebi budur. gerci kkda her eski kocaya narsist denmesi gibi her ilgisi dagilana dehb deniyor bu aralar :) ama benim benzer sorunlari olup psikologa gidip ondan bu tanıyı alan arkadaşlarım var. belki de sebebi budur.

ilk evliliğinde adamin annesiyle beraber yasamistin sanirim - oyle hatirliyorum.
bu mesela yürüyen red flag. yüz sene bekar kalmak esinin ailesinin evinde ergenlik odasinda gelin olmaktan iyidir.
aslinda gümbür gümbür gelmis ama sevmişsin, evlenmişsin.
yeni hayatinda tam olarak bu yapma:)
neyse ki KK var. hayatina biri girince ara ara konu ac - kadinlar senin asktan goremedigin sey olursa cat cat gösterirler En Büyük KK
Evet ben 23 o 27 yaşındaydı nişanlıyken ayrı ev istiyorum demistim. O da annem rahatsız bacak ağrıları, kilo sorunu var zor yürüyor biraz aynı evde kalalım sonra ayrı eve çıkarız diye söz verdi. Çok sevdiğim ve acemi olduğum için gözüm bu tehlikeyi görmedi. Kör kütük ilerledim. 9 ay evli kaldık bir tartışma sonrasında ailemin evine geldim, boşanma aşamasında birçok saçma olay yaşandı. Bunlar bana ders oldu

yetiskin dehb'i olabilir mi sende?
herşeyi yarida birakiyorsan belki de sebebi budur. gerci kkda her eski kocaya narsist denmesi gibi her ilgisi dagilana dehb deniyor bu aralar :) ama benim benzer sorunlari olup psikologa gidip ondan bu tanıyı alan arkadaşlarım var. belki de sebebi budur.
Dehb değil de Deb olduğunu düşünüyorum ben de bazen. Birisini telefonda dinlerken aklım başka yere gidiyor uzun süre dinleyemiyorum, söyleyeceğim şeyi unutmamaya çalışırım. Hiperaktiflik yok bende. Çok çabuk dikkatim dağılır, bazı seslere karşı hassasiyetim var. Bir iş yaparken başkası bana bir şey sorsa tüm dikkatim dağılıyor. Mutfağa gidiyorum ne yapacaktım diye düşünüyorum buzdolabı kapağını açıyorum unutuyorum odama geçince hatırlıyorum. B12 de kullanırım her yıl ama çok çabuk unutan birisiyim. Psikiyatriye gittim bu durumu sormak için. Dikkat testi yaptırmak istedim. Kafamıza göre test yapmıyoruz dedi.

Evet ben 23 o 27 yaşındaydı nişanlıyken ayrı ev istiyorum demistim. O da annem rahatsız bacak ağrıları, kilo sorunu var zor yürüyor biraz aynı evde kalalım sonra ayrı eve çıkarız diye söz verdi. Çok sevdiğim ve acemi olduğum için gözüm bu tehlikeyi görmedi. Kör kütük ilerledim. 9 ay evli kaldık bir tartışma sonrasında ailemin evine geldim, boşanma aşamasında birçok saçma olay yaşandı. Bunlar bana ders oldu
iste nisanliyken "ayri ev istiyorum" konusmasi bile sacma çünkü aksi opsiyonu düşünmek mantiksiz. bir de annesi bacak agrisi kilo sorunu cekip zar zor yürüyorsa benjamin button mu bu kadin, yaslandikca genclesecek hali yok ya sagligi elbette daha kötüye gidecek - hic birakamayacaksiniz.
sizin bosanma daha evlenmeden gümbür gümbür gelmiş ama olsun
zararin neresinde dönsen kârdir ve
bir musibet bin nasihatten iyidir.
insallah karşına kaşi gözü huyu sözü guzel biri cikar en dogru vakitte 🙏🙏🙏
o zaman sanmıyorum "ilgimi cekmiyor" diyecegini :)

Dehb değil de Deb olduğunu düşünüyorum ben de bazen. Birisini telefonda dinlerken aklım başka yere gidiyor uzun süre dinleyemiyorum, söyleyeceğim şeyi unutmamaya çalışırım. Hiperaktiflik yok bende. Çok çabuk dikkatim dağılır, bazı seslere karşı hassasiyetim var. Bir iş yaparken başkası bana bir şey sorsa tüm dikkatim dağılıyor. Mutfağa gidiyorum ne yapacaktım diye düşünüyorum buzdolabı kapağını açıyorum unutuyorum odama geçince hatırlıyorum. B12 de kullanırım her yıl ama çok çabuk unutan birisiyim. Psikiyatriye gittim bu durumu sormak için. Dikkat testi yaptırmak istedim. Kafamıza göre test yapmıyoruz dedi.
e belirtileri sayinca kafaya gore test yapmak olmuyor ki. allah allah cok sacma

Ben birini seviyorum ondan başkasını gözüm görmüyor tiksiniyorum resmen. Acaba sen de farkında olmadan birine aşık oldun da diğerlerine karşı duygularını bastırıyor olabilir misin

Ben de buradaki konuları okudukça kocamdan şüphe duyar hale geldim inanır mısınız 🥲 o kadar çok ilgisiz eş,yalancı koca-sevgili,kumar oynayan eş,aldatan sevgili hikayeleri var ki. Vallahi psikolojim bozuldu. Okumayacağım diyorum ama girdap gibi bu site. Girdim çıkamıyorum 😅 her erkek biraz “şeydir”
Yakalanan ve yakalanmayan vardır diyorum kendi kendime.
Sonra geçiyor. 😅

Back
X