Bu Duellolar Konuşulur :)

:KK67::KK67: bak ya hemen arkamdan konuşuyor:KK70:

tembel değilim ben ama bugun çok halsizim:KK22:

evet erkenden damlayacaktım ama gözümü açamadım sonra kalktım elektrikler yok telden de bir türlü giremedim nedense öyle böyle anca geldim işte:KK23::KK23:
:KK60::KK60:

Arkandan da konusurum onunden de konusurum. Senden mi korkucam. Tamamen ayni kilodayiz artik. :KK70:

O 62 nin ustunden iki nutella, bir findik ezmesi, bir kutu baklava, bir kutu cikolata , iki kutu helva ve 10 tabak asure gecti . Artik cok zor. :KK70:
böyle yazınca evet haeketmişsin:KK70::KK70:

Sabah:

Iki kibrit kutusu beyaz peynir + bir dilim esmer ekmek

Uc Turk cayi sekersiz

Ara: Latte (sekersiz)
:cool::cool:
bence eşin olmasına gerek yok yüzdeler önemli nasılsa s haftaya bakarsın birisini gözüne kestirip onu geçmeye çalışırız hepimiz aynı anda 3 5 kişiyle düello yapabiliriz herkese meydan okuruz hepimiz böyle yaparız :KK53::KK53:

ilk sayfayı okumayınca tabi benim devreler karıştı eşin zayıfolacam mış yalnız kaldın sanmıştım ya yakamoz varmışya önemli olan kilo yüzdesi zaten sen 300 gr versen o 500 verse aynı yüzdede oluyorsunuz attım tabi aam öyle işte bence daha avantajlı olabilirsin bu durumda:KK19::KK19:

Cik . Begenmemis. :KK70:

images

böyle yazınca evet haeketmişsin:KK70::KK70:

:cool::cool:

bence eşin olmasına gerek yok yüzdeler önemli nasılsa s haftaya bakarsın birisini gözüne kestirip onu geçmeye çalışırız hepimiz aynı anda 3 5 kişiyle düello yapabiliriz herkese meydan okuruz hepimiz böyle yaparız :KK53::KK53:

Kimse kimseyle duello yapmasin. Simdi takim arkadasim deadline sen. Kilolarimiz yakin. Ben sana extra destek oluyorum ve sen bana mesela. Benim senden haberim var senin benden.

Herkes takim arkadasindan extra sorumludur.

Onun disinda herkes rakiptir. Sonucta yuzdeler carpisiyor.:KK51:

X