- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- Konu Sahibi AklinYolu1
deadline da gelemedi . Gelince dofelim.
kız gelince şaşıracak, onca yazışma, ayrı topik vs.,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana müsaade artık kaçmam gerek, işler beni bekler şu eşleşme işini tekrar konuşalım, ya da inallah benim kiloma yakın biri gelir öpüldünüz..
kız gelince şaşıracak, onca yazışma, ayrı topik vs.,
Aman isi ne okusun.
hala uyanamıdı sanırım, tembel mi ki?
Yok ya oyle degildir. Benden once gelirdi hep. Sanirim regl oldu. Belki ondan yorgundur.
Sayfamız güzel olmuş kızlar hepimiz başarıyla mezun olalım inşallah
Niye kimse benimle eşleşmek istemiyor ki
illaki vardır bir nedeni, şaka yaptım zaten, deadline tembel olamaz :)
ayy delircektim sabit olduğum yetmiyormuş gibi site beni kabul etmiyor sabahtan beri
bak zaten reglim küserim duygusal boşluktayım giremedim siteye napayım zaten her tarafım ağrıyor ona rağmen sabitim demkki haftaya daha iyi olurSenin esin benzerin yokta ondan. Nasil
Bak geldi hala kilosunu sakliyor.
Hadi hadi bahane bulma.
bekleyemem çok acelem var benim artık olmaz kaç haftadır bekliyorumorda bekle deadline , hızlı adımlarla geliyorum yanına
lucky benim kiloma gelmiş ben hala burdayım
bekleyemem çok acelem var benim artık olmaz kaç haftadır bekliyorum
bak zaten reglim küserim duygusal boşluktayım giremedim siteye napayım zaten her tarafım ağrıyor ona rağmen sabitim demkki haftaya daha iyi olur
bak ya hemen arkamdan konuşuyorAman isi ne okusun.
tembel değilim ben ama bugun çok halsizimhala uyanamıdı sanırım, tembel mi ki?
evet erkenden damlayacaktım ama gözümü açamadım sonra kalktım elektrikler yok telden de bir türlü giremedim nedense öyle böyle anca geldim işteYok ya oyle degildir. Benden once gelirdi hep. Sanirim regl oldu. Belki ondan yorgundur.
illaki vardır bir nedeni, şaka yaptım zaten, deadline tembel olamaz :)