- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Bende bi tane var ama 10 bebek büyütmüş gibiyimAaa su senin memükleri yeyip bitiren bicirigi diyorsun
Bunu belirtiyosunda kızının kaç yaşında olduğunu yazmıyosun, kaç çocuğunun olduğunun bu konuda ne önemi var yaniEk bilgi büyük kızım için yazdım , bir kızım var yazınca 1 çocuğum var gibi olmuş
Bu arada memitolarım yere düşmek üzere :d hepsini yazıyorum, büyüynce mememi yaptıracakAaa su senin memükleri yeyip bitiren bicirigi diyorsun
Ben düşününce bile kalkamıyorumBende bi tane var ama 10 bebek büyütmüş gibiyiminan koltuğa yığıldım ve kalkamıyorum.
Yprim gözünü arkada bırakmam ama o kadar beklemesen miBu arada memitolarım yere düşmek üzere :d hepsini yazıyorum, büyüynce mememi yaptıracakburaya öyle bi velet konu açarsa , annem evlendim ama yakamdan düşmedi , memesini yaptırmamı istiyor diye; anneler haklıdır yaz sana güveniyorum
Dün bi kadın yazdı yaYprim gözünü arkada bırakmam ama o kadar beklemesen mi
Ay annem yapti bunu bana, agzimi acmiyorum diye burnumu kapardi gardiyan kilikliŞöyle yapacaksınız; çocuğu kolunuzun altına sıkıştırıp bir elinizle burnunu tılarken bir elinizle ağzına kaşık kaşık yemek tıkacaksınız. Kusarsa temizleyip tekrar aynı şekilde yedireceksiniz.
Benim bi arkadaşım yapıyordu çocuğuna. O çocuğun gözlerindeki bıkkınlık ifadesi hala gözümün önünde.Ay annem yapti bunu bana, agzimi acmiyorum diye burnumu kapardi gardiyan kilikli
Ay bunu okuyunca aklima bi tanidigmz geldi cocugu yedigini cikarsa bile geri yediyorduŞöyle yapacaksınız; çocuğu kolunuzun altına sıkıştırıp bir elinizle burnunu tılarken bir elinizle ağzına kaşık kaşık yemek tıkacaksınız. Kusarsa temizleyip tekrar aynı şekilde yedireceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?