Bu derdi size mutfaktan yazıyorum

Bdv de de yeni moda konuyu aç sonra pırrrr kaç 😁

Aaa su senin memükleri yeyip bitiren bicirigi diyorsun
Bu arada memitolarım yere düşmek üzere :d hepsini yazıyorum, büyüynce mememi yaptıracak :D buraya öyle bi velet konu açarsa , annem evlendim ama yakamdan düşmedi , memesini yaptırmamı istiyor diye; anneler haklıdır yaz :D sana güveniyorum :D

Bu arada memitolarım yere düşmek üzere :d hepsini yazıyorum, büyüynce mememi yaptıracak :KK70: buraya öyle bi velet konu açarsa , annem evlendim ama yakamdan düşmedi , memesini yaptırmamı istiyor diye; anneler haklıdır yaz :KK70: sana güveniyorum :KK70:
Yprim gözünü arkada bırakmam ama o kadar beklemesen mi 😅😅😅

Annem zorlamaya çok karşıymış. Zamanında bir tık kilolu olduğumda oldu, çok zayıf olduğumda oldu.(0-7 yaş arası.)
4 yaşından sonra balık ve tavuk yemedim istememişim zorlamamışlar. Hala da yemem. Bir sağlık sorunu çok şükür yaşamadım. Çocuğum olsa onun üzerinden örnek verebilirdim ama yok . Yani zorlamayın boş verin yada yemek yedirmeyi sevdirmek için yaşı müsait mi bilmiyorum ama bir şeyleri en basit hali ile beraber hazırlayın belki heveslenir yer.

Öğünlerin arasını uzatın çocuk sıkılıyordur doğal olarak. Benim oğlumda iştahsız çok seçen bir çocuk ben saldım artık sinir sistemim kaldırmıyor çünkü

6-7 kez yediriyorum derken, yemedikçe 6-7 kez deniyorsunuz diye anlıyorum. Yani umarım öyledir. Bırakın ısrar etmeyin, aç kalınca mecbur yiyecek. Bu arada kaç yaşında onu yazmamışsınız. Bebek mi çocuk mu? Bebekse emiyor mu mesela?

Konu açıp tüymek moda mı oldu ne 🤯

Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz sanki.

Şöyle yapacaksınız; çocuğu kolunuzun altına sıkıştırıp bir elinizle burnunu tılarken bir elinizle ağzına kaşık kaşık yemek tıkacaksınız. Kusarsa temizleyip tekrar aynı şekilde yedireceksiniz.
Ay annem yapti bunu bana, agzimi acmiyorum diye burnumu kapardi gardiyan kilikli 😂

Ay annem yapti bunu bana, agzimi acmiyorum diye burnumu kapardi gardiyan kilikli 😂
Benim bi arkadaşım yapıyordu çocuğuna. O çocuğun gözlerindeki bıkkınlık ifadesi hala gözümün önünde.

Bu arada ben de yemeyen bir çocuktum, sonra yemeyen bir ergen oldum, sonra yemeyen bir genç kız, şimdi de yemeyen bir kadınım. Bünye bu yapacak bişey yok.

Şöyle yapacaksınız; çocuğu kolunuzun altına sıkıştırıp bir elinizle burnunu tılarken bir elinizle ağzına kaşık kaşık yemek tıkacaksınız. Kusarsa temizleyip tekrar aynı şekilde yedireceksiniz.
Ay bunu okuyunca aklima bi tanidigmz geldi cocugu yedigini cikarsa bile geri yediyordu 🤑

Bende cok merak ettm kac yasnda bi cocuktan bahsediliyor

Back