Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

peki bu ruh hali bozukluğu sende varmı ya hayatımda herşey yolunda ama bende bi memnunıyetsızlık elımde degıl aslında ruh halim karmakarısık hep bi ağlama hissi eşim bile farketti bi derdinmi var sakladıgın dio sizdede varmı kızlar kitapta böyle ni durum okumustö aslında ama sureklı böyle olmak bunaltıo benı
Canım bende regl dönemlerine doğru ruh halim bozuluyor herkese bağrıp çağrasım geliyor kavga eğilimli oluyorum ama başka seylere yönelmeye çalışıyorum ben normal zamanda regl döneminde öle olmazdım

Canım bende regl dönemlerine doğru ruh halim bozuluyor herkese bağrıp çağrasım geliyor kavga eğilimli oluyorum ama başka seylere yönelmeye çalışıyorum ben normal zamanda regl döneminde öle olmazdım
he aynen işte neden acaba surekli sanki kotu bişey olmus olacakmıs hissi var sinir bozuklugu memnuniyetsizlik

Aynn kuzum tadıda güzel ben seviyorum boğazımıda yumuşatıyor:)
tarcın ve karanfille dene bide harıka oluo

he aynen işte neden acaba surekli sanki kotu bişey olmus olacakmıs hissi var sinir bozuklugu memnuniyetsizlik

Aynn kuzum tadıda güzel ben seviyorum boğazımıda yumuşatıyor:)

Ayy evet tarçın tatlı isteğini azaltıyor süper tamm kuzum deneyecem:KK66:
Aynn ama başka şeylerle uğraş canım aklını dağıt

Oy bebeklerim benim ya. Nasilda moral veriyorlar (kalp, kalp,kalp)

Selvos88 Selvos88
Canim aynen ben de oyleyim. Benim is yeri biraz karisik, bi taraftan atama bekliyorum, sansima atamalar cok az :KK43: Bu bunalim yuzunden 5 kilo aldim ve ocak ayindan beri diyet modundayim. Her seyi deniyorum ama istikrarim yok. Hepten moralim bozuluyor. Boyle olunca daha da cok yiyorum. Verdigim kilolari geri aliyorum. 10 ay oldu nerdeyse surekli bu dongudeyim. Yemeyince mutluyum aslinda ama psikolojim o kadar cokmus durumdaki en ufak olumsuzlukta sekerim dusuyor, gozun donuyor. Yedigim zaman da yediklerim zehir oluyor. Her lokmayi milyon kere dusunerek yiyorum. Ondan sonra da kilo aldin diye bi daha bunalima giriyorum :'( Bundan 2 ay falqn once se 3 hafta express yaptim ve 3.5 kilo verdim. Cok guzelde incelmistim ama bi arkadasin dugunu girdi araya, bozdum ve toparlayamadim tekrar. Simdi sanirim 2. Kez yaptigim icin de yavaz gidiyor. Bilmiyorum. Cidden cok mutsuzum :'( Regl de de degilim. Surekli aglama hissi bende de var :'(

Hibiskusu o kadar icebiliyorsak iceyim ben de o zaman. Bana o iyi geliyor cunku.

Selvos88 Selvos88
Canim aynen ben de oyleyim. Benim is yeri biraz karisik, bi taraftan atama bekliyorum, sansima atamalar cok az :KK43: Bu bunalim yuzunden 5 kilo aldim ve ocak ayindan beri diyet modundayim. Her seyi deniyorum ama istikrarim yok. Hepten moralim bozuluyor. Boyle olunca daha da cok yiyorum. Verdigim kilolari geri aliyorum. 10 ay oldu nerdeyse surekli bu dongudeyim. Yemeyince mutluyum aslinda ama psikolojim o kadar cokmus durumdaki en ufak olumsuzlukta sekerim dusuyor, gozun donuyor. Yedigim zaman da yediklerim zehir oluyor. Her lokmayi milyon kere dusunerek yiyorum. Ondan sonra da kilo aldin diye bi daha bunalima giriyorum :'( Bundan 2 ay falqn once se 3 hafta express yaptim ve 3.5 kilo verdim. Cok guzelde incelmistim ama bi arkadasin dugunu girdi araya, bozdum ve toparlayamadim tekrar. Simdi sanirim 2. Kez yaptigim icin de yavaz gidiyor. Bilmiyorum. Cidden cok mutsuzum :'( Regl de de degilim. Surekli aglama hissi bende de var :'(

Hibiskusu o kadar icebiliyorsak iceyim ben de o zaman. Bana o iyi geliyor cunku.
Öğretmen misin canım sende :) canım vallaha bakın 1 kilo verinceki mutluluğu düşünün ayy bide düşünün 10kilo vermişizzz:KK66: ayy ne kadan mutlu oluruz:KK66:

Selvos88 Selvos88

6 ay oluo diyetteyim 23 kilo verdim 12 kg kaldı sen kac kilosunn. diyet psikolojisinden olabilir duygu değişimimiz. bozmamaya calış kuzum bu son dıyet yolculuğumuz olsun kurtulalım

Burdayım kız. Ptesi hep burdaydım bi dün yoktum o da kocam evdeydi kaçmadım yani:KK48:
Selvos88 Selvos88 ptesileri tartı günü yaptık canım ve ilk mesaja tablo ekledim. Herkesin bilgileri var sen de bir ara yaz da senin bilgilerini de ekleyim.

X