Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kızlar merhaba sizler diyet listelerini uygularken akşam son öğünü kaçta yapıyorsunuz? Ayrıca akşam yemeğinden sonra bende büyük bi yeme isteği daha oluşuyor sizde de bu durum oluyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz?

Kızlar merhaba sizler diyet listelerini uygularken akşam son öğünü kaçta yapıyorsunuz? Ayrıca akşam yemeğinden sonra bende büyük bi yeme isteği daha oluşuyor sizde de bu durum oluyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben aksam ogunumu 17.30 da yiyorum sonrasinda bitki cayi ayran mistik cayla acligimi bastiiryorum 21 gibi felaket acikiyorum ama ayran iyi geliyor

Canım benim akşam yemeğim biraz düzensiz 6-9 arasında değişiyor vallaha bende bitki çayları ile bastırıyorm 6gibi yediğimde yada biraz yoğurt yiyorum sebze günümse salatalık domates felan yiyorum canım :)

Canım benim akşam yemeğim biraz düzensiz 6-9 arasında değişiyor vallaha bende bitki çayları ile bastırıyorm 6gibi yediğimde yada biraz yoğurt yiyorum sebze günümse salatalık domates felan yiyorum canım :)

sağol arkadaşım ya valla herşeyin dört dörtlük olduğu günlerde bile ben akşam yemekten sonra illaki tatlı bişeyler aranıyorum e yiyorum da iradem zayıf, sabahına tardıda artılar artılar... akşam çok hafif geçirdiğim zamanlar ciddi farklar olduğunu görüyorum gerçekten umarım bende sebze ve yoğurtla geçiştirebilirim artık:KK66:

sağol arkadaşım ya valla herşeyin dört dörtlük olduğu günlerde bile ben akşam yemekten sonra illaki tatlı bişeyler aranıyorum e yiyorum da iradem zayıf, sabahına tardıda artılar artılar... akşam çok hafif geçirdiğim zamanlar ciddi farklar olduğunu görüyorum gerçekten umarım bende sebze ve yoğurtla geçiştirebilirim artık:KK66:
Inşallah canım bak tatlı isteğinide mistik çay geçiriyor sanki canım yaa tatlı krizin tutunca mistik çay yap :KK66:

Bugunku menum
Sabah: 1 krep +1 pogaca+5 dilim jambon+2 kasik quark(saf gunum bugun)
Ogle: sucuklu yumurta+yogurt
Ara: 1 kasik dukanella
Aksam: tonbaligi+quark+3 dilim hellim

3 litre su+2 yesilcay+1 hibiskus+1 mistik+1 dukanayran
Jilian level1+arkakolicbacak

Bugunku menum
Sabah: 1 krep +1 pogaca+5 dilim jambon+2 kasik quark(saf gunum bugun)
Ogle: sucuklu yumurta+yogurt
Ara: 1 kasik dukanella
Aksam: tonbaligi+quark+3 dilim hellim

3 litre su+2 yesilcay+1 hibiskus+1 mistik+1 dukanayran
Jilian level1+arkakolicbacak
Ohh afiyet olsn canımm:KK39:

Kızlar bu ara pek girmiyorum malum okul açıldı öğretmenim ben çok yogun:KK43: sakin bıraktım sanmayın. Okuldaki ler ağzı açık bakıyo ne olmuş sana böyle diye çok motive oldum:)))

Bugün ki menüm
Sabah peynir pita ekmeği
Öğlen yoğurt pita ekmeği yedim birazda kavurma yedim yağsız
Akşamda kıymalı yumurta :)
2 mil lesliee yapacam şimdi 1,5 litre su içtim mistik çay ve hibiskus çayı:)

X