Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sebze değilde meyve ye hasretimKizlar atakta caniniz meyve sebze cekmiyomu ben hic dayanamiyom ya ama tekrar baslamak da istiyorum yapabilirmiyimki 5 gun yapsam bariValla yarin baslamaya niyet ettim ama umarim vazcaymam yapanlari tebrikediyorum valla
İnsan zayıfladıkça aa yememem gerek diyorKizlar atakta caniniz meyve sebze cekmiyomu ben hic dayanamiyom ya ama tekrar baslamak da istiyorum yapabilirmiyimki 5 gun yapsam bariValla yarin baslamaya niyet ettim ama umarim vazcaymam yapanlari tebrikediyorum valla
Olsun canım vücut pes ediyo bakalım benim yarın nasıl olsak bugün sebzeyi de asla abartmiyimYaa ben bugünde kilo veremedim 76 kiloyum halen
Evet ya oyle olur bende de ins yarin basliycam yineİnsan zayıfladıkça aa yememem gerek diyor
Ay bende dikkat edim belki duraklamaya girdim inş. Biran önce geçerOlsun canım vücut pes ediyo bakalım benim yarın nasıl olsak bugün sebzeyi de asla abartmiyim
Başla başla canım :)Evet ya oyle olur bende de ins yarin basliycam yine
Başla tabi 5 günmü atak en motive eden kısımda bence o seyire başlayınca kilo alımı oluyo ya bi 10 gün bocaliyosunEvet ya oyle olur bende de ins yarin basliycam yine
Canim bendede oldu ya kilo bile aldım sonra birden gidiyo merak etme sen ayin kaçında başladınAy bende dikkat edim belki duraklamaya girdim inş. Biran önce geçer
28 temmuz canım sen ne zaman başlamıştınCanim bendede oldu ya kilo bile aldım sonra birden gidiyo merak etme sen ayin kaçında başladın
17 ağustosta canım28 temmuz canım sen ne zaman başlamıştın
bende cok meyve seviyorum daha dogrusu seviyordum 4.5 aydir diyetteyim meyve yemeyince gercekten kilo veriyosun. Sali gunu bende dukana basliyorum 5 gun cikti atak senle ayni zamanda baslamis olcaz hemen hemen bolbol eksiler diliuorumKizlar atakta caniniz meyve sebze cekmiyomu ben hic dayanamiyom ya ama tekrar baslamak da istiyorum yapabilirmiyimki 5 gun yapsam bariValla yarin baslamaya niyet ettim ama umarim vazcaymam yapanlari tebrikediyorum valla
aniden gitcek canim stres yapma. Bide dolunay etkisi varmis duraklama yasatiyormusYaa ben bugünde kilo veremedim 76 kiloyum halen
Inşallah öledir canım çünkü dün dar olan bi pantolon aldım bugün beli bol gibi belki abartı gelecek ama gerçekten gidip bi beden küçüğü işe değiştircem ayy gitsin biran önce kilolarbende cok meyve seviyorum daha dogrusu seviyordum 4.5 aydir diyetteyim meyve yemeyince gercekten kilo veriyosun. Sali gunu bende dukana basliyorum 5 gun cikti atak senle ayni zamanda baslamis olcaz hemen hemen bolbol eksiler diliuorum
aniden gitcek canim stres yapma. Bide dolunay etkisi varmis duraklama yasatiyormus
Inşallah canım:))Yarin sabah eve gidiyorum. Yarin alisverisimi halledip sali gunu basliyorum kizlar. İnsallah dukan sayesinde incecik oluruz :)
Ayy ne guzel degistir canim. Bende kucuk beden bi pantolon almistim.ilk diyete basladigimda dukanla giyecem insallah bayramdaInşallah öledir canım çünkü dün dar olan bi pantolon aldım bugün beli bol gibi belki abartı gelecek ama gerçekten gidip bi beden küçüğü işe değiştircem ayy gitsin biran önce kilolar
Inşallah canım :))Ayy ne guzel degistir canim. Bende kucuk beden bi pantolon almistim.ilk diyete basladigimda dukanla giyecem insallah bayramda