Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kızlar sinirlerim bozuk. Gergin bir dönemden geciyorum ve diyet miyet hak getire. Diyete uygun besleniyorum ama ne fayda cunku dun gittim kutu kutu ekler aldım. Devamlı ekler yiyorum of sinirim bozuktu iyice bozuluyor yedikçe.
Canım bırak o kutuyu ve yemeee bak bende veremedim bak bozarsan alırsın geri verdiğin kiloyuda

Inşallah öledir canım çünkü dün dar olan bi pantolon aldım bugün beli bol gibi belki abartı gelecek ama gerçekten gidip bi beden küçüğü işe değiştircem ayy gitsin biran önce kilolar
git git değiştir canım biraz daha gaza gelirsin ne güzel iste

Kızlar sinirlerim bozuk. Gergin bir dönemden geciyorum ve diyet miyet hak getire. Diyete uygun besleniyorum ama ne fayda cunku dun gittim kutu kutu ekler aldım. Devamlı ekler yiyorum of sinirim bozuktu iyice bozuluyor yedikçe.
Canim bence madem yemissin bugün ye hepsini yarın atak la tekrar basla

Canim bence madem yemissin bugün ye hepsini yarın atak la tekrar basla

Öyle yaptım canım dun madem bozdum yeyim bari dedim:KK48:

Başlangıç 17.08.2015 87 kg
Dün 83.5
Bugün 83.4
100 gr 100 gram dir sebze gününden sonra:)

Sebze gununden sonra genelde alınır sen vermişsin supersin canım

Kediannesi gelmiycekmisin :KK43:

Geldim kuzum. 2 gun sp yapcam bakalım umarım toparlarım

Öyle yaptım canım dun madem bozdum yeyim bari dedim:KK48:

Sebze gununden sonra genelde alınır sen vermişsin supersin canım

Geldim kuzum. 2 gun sp yapcam bakalım umarım toparlarım
Hıh iyi yapmışsın toparlarsin canım ya biraz duraklama olabilir ama bi daha yapma sakin dukan hayatımızda 2 kez bu diyeti yapabilecegimizi söylüyor haklarımızı boşuna kullanmayalim tartildinmi

Hıh iyi yapmışsın toparlarsin canım ya biraz duraklama olabilir ama bi daha yapma sakin dukan hayatımızda 2 kez bu diyeti yapabilecegimizi söylüyor haklarımızı boşuna kullanmayalim tartildinmi

Yok tartılmadım canım bu hafta tartılmayı dusunmuyorum moralim bozulmasın
Sence 2 gun sp yeter mi ya toparlamaya? Gece cok fena bozdum cunku

Bana 6 gün atak vermişti dukan 17 kilo için sen test yaptinmi bi 4 gün atak yap bence

Bana 6 gun atak verdi testte.
Yılda sadece 1 kez atak öneriyormuş dukan oyuzden biraz cekiniyorum uzatmaktan.

Gunaydin kizlar. Dun erken geldik eve. Alisverisimi yaptim ve bugun ilk atak gunum :)
Kahvaltim
5 dilim dana jambon
1 bardak sut

Evelynn Evelynn tatlim bence 4 gun yumruk yap

Olabilir canım bir bakayım.
Doydunmu kız o kadar kahvaltıyla

Şurada yazılana göre sınırlı izinlileri kesmem, ekstra sp yapmam vs vs gerekiyor
Yumruktada 4 gun sp, tuzu azaltmam falan gerekiyor.
2sini karıstırıp uygulayım bari :KK48:

Gidip maden suyu alim dukan bira yapicam bide sodali ayran kuru :KK70: bu arada mistik cayi iciyormusunuz odemi aliyormus? Acaba dolunaydanmi sistik kizlar

X