- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
ya illaki tarifini bulurum ama burdanda sorayım :)Direk ekmek yap daha iyi doyuyorsun:))
ekmek yaparken içine yağ falan giriyor mu ya da fırında mı pişecek yoksa tavada mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya illaki tarifini bulurum ama burdanda sorayım :)Direk ekmek yap daha iyi doyuyorsun:))
Bugünkü kahvaltım
Domates salatalık biber peynir ve dukan ekmeği:))
yok karıştırmıyorum yulaf kepeğiydi ve ilginç bi şekilde tadını sevyiordum. küçük ekmekler falan yapıyordum. ama yağda tavada pişiriyordum tabi omletin içine koyup sütle çoğaltıyordum falan. kurabiye gibi bişeyde yapmıştım. bildiğin dukan yapmışım zamanındaYulaf kepeğini yulaf ezmesiyle karıstırmıyorsun dimi çünkü tadı pek guzel değil
Yok pahalı değil ya ben 5 liraya alıyorum ortalama ama kampanya oluyor bilmem ne alana 1 lira gibi.
ya illaki tarifini bulurum ama burdanda sorayım :)
ekmek yaparken içine yağ falan giriyor mu ya da fırında mı pişecek yoksa tavada mı?
Yağ yok canım fırında pişiriyorum ben canım :) ben pita ekmeğini sevdim tavsiye ederm:)))ya illaki tarifini bulurum ama burdanda sorayım :)
ya bi dakka sen niye benim hevesimi kırıyosun
demin kediannesinin verdiği linke baktım çok masraflı değil o bir haftalık olanı. yulaf kepeği çok mu pahalı bişey ki ya değil diye biliyorum önceden yerdim çünkü seviyorum.
e ben öğlenleri de evimde yiyorum zaten işe yakın olduğu için.
Canım ataktada 1kaşık domates rendesi varmış dün int okudum:))Domates salatalık yemek istiyorum doya doya yaaaa
Az kaldı sabırrrrr
tamam dikkat edicemYağ yok. Bu diyetin en katı noktası yağ konusu. Günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkın var. Nerede kullanmak istediğin sana kalmış.
Sütün yogurdun peynirin en fazla yuzde 2 yaglı olmalı.
Et urunlerin en fazla yuzde 10 yağlı olmalı. Bunlara dikkat et mutlaka
onuda araştırcam koydum kafayaYağ yok canım fırında pişiriyorum ben canım :) ben pita ekmeğini sevdim tavsiye ederm:)))
Canım en erken zamanda başla ve buraya yaz bekliyoruz senide:))tamam dikkat edicem
onuda araştırcam koydum kafaya
Canım ataktada 1kaşık domates rendesi varmış dün int okudum:))
Afiyet olsun canım yaa sende de ağız kokusu oluyor mu canım artık çözümü karanfilde buldumEvet canım ve ceyrek soğan hakkımızda var.
Ben 1 dilim yedim bugun domates kahvaltıda
Afiyet olsun canım yaa sende de ağız kokusu oluyor mu canım artık çözümü karanfilde buldum
Ben sadece fırçalıyordum :) aynn canım yaaYok bende olmadı daha. Ben dişlerimi fırcaladıktan sonra agız calkalama suyu kullanıyorum belki ondan olabilir. Karanfil her derde deva valla ya
Yağ yok. Bu diyetin en katı noktası yağ konusu. Günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkın var. Nerede kullanmak istediğin sana kalmış.
Sütün yogurdun peynirin en fazla yuzde 2 yaglı olmalı.
Et urunlerin en fazla yuzde 10 yağlı olmalı. Bunlara dikkat et mutlaka
eveet böyle şeyler vardı.....
evet haklısın bır an once baslamalıyımCanım bence sende başla bugün yarın diye erteliye erteliye dahada kilo alıyoruz
Akşamki yemeğim
Köfte
patlıcan salatası
yoğurt:)