bu defa boşanıyorum galiba :)

öncelikle noktalama işaretlerini kullandığınız için teşekkür ederim bi çırpıda okudum yazdıklarınızı.

sonuca gelirsek: şu an yönlendirilmeye müsait gibi göründünüz bana o yüzden bir an önce davayı açın

Teşekkür ederim yorum için :) yok etkileniyor insan tabi soylenenlerden ama geri donmem. Onu sevmiyorum uzun zamandir onunla yasamak da istemiyorum. Anlasmali bosanmaya karar verdim ama biraz daha bekletecegim onlari.

merhaba bayanlar az önce koca olamayan adam yazdı netten bi avukatla görüşmüş, anlaşmalı boşanmak için birlikte protokol hazırlayıp imza atalım dedi.. üstümden bi yük kalktı sanki.. ama babam canımı sıktı biraz onları uğraştırmamı istiyor ama ben hiççç mi hiç istemiyorum tek istediğim bu işin bi an önce bitmesi tartıştık bu yüzden biraz sonra nasıl istiyorsan öyle yap diye trip yapıyor ama yok yani uğraşamam sinirlerim kaldırmaz.. suratını görmek istemiyorum soyadını taşımayı bırak... dua edin kızlar inş. en kısa zamanda bu iş hayırlısıyla en az hasarla bitsin..

Allah yardımcın olsun arkadaşım

Uzatınca ne olacak bir sürü can sıkıntısı eşinle aranda gereksiz laf söz olayları olacak kesinlikle anlaşmalı ayrıl ve kurtul bir an evvel
Özgürlüğünü eline al biran önce hayatın bu sürede tadını çıkaramadığın kısımlarını özleyipte uzun süredir yapamadıklarını vakit geçirmeden yaşamaya başla zaten karar belli tek celsede canını sıkmadan üzülmeden daha fazla biter inşallah

ben de öyle düşünüyorum ki öyle de yapacağım kim ne derse desin inş. valla yaşamaya başladım bile çoktan, eski dostlarla flan geziyoruz tozuyoruz çok özlemişim gamsızca nefes almayı.. mutluyum ve bir an önce kafamdaki soru işaretlerini de silip bitirmek istiyorum.. o da ailesi de Allahından bulsun benden uzak olsunlar da.. bakalım inanamıyorum hala boşanym bi burdan ilan edicem

ben de boşandım sırtımdan koca bir yük indi adam çekilir gibi değildi anlaşmalı ayrılmak iyi oldu oh artık görmeyeceğim yüzünü çocukta yok nasılsa

ben de boşandım sırtımdan koca bir yük indi adam çekilir gibi değildi anlaşmalı ayrılmak iyi oldu oh artık görmeyeceğim yüzünü çocukta yok nasılsa

çok şükür ki bende de yok canım.. sen ne zaman boşandın bide ne kadar sürede boşandın acaba??yani gidip imzayı attıktan sonra ne kadar beklicem??

ben 1,5 yıl evli kaldım sonra dava açtım 4 ay mahkeme gününü bekledim yani resmiyette 2 yıl evli kaldım anlşamalı boşanmada başvuru da protokol yani dilekçeyi hazırlıyorsunuz karşılıkllı adliyeye gidip imzalıyor mahkemeden gün alıyorsun sonra dava gününde yine hakim karşısında karşlıklı imza
sonra 15 gün temziz kakarı için bekleme ondan sonra boşanma ilamını yine birlikte alıyorsun çiftlerden bir gider diğeri gitmezse almaya son boşanma kağıdını mahkeme tebligat gönderiyor imzalanması için karşı tarafa yani senden düşüyor artık

inşallah bi pürüz çıkmaz da böyle kolayca kurtulurum.. size de geçmiş olsun bundan sonra çok daha mutlu bir hayat beklyodur inş. bizi...

kızlar bugün anlaşmalı boşanma için avukatına gittim dilekçeyi imzaladım yarın açılıyor dava inşallah.. avukatın dediğine göre 2014 e girmeden bitermiş :S :) avukata girerken kadının biri merdivenlerde ağlıyordu muhtemelen o da boşanıyor, çok üzüldüm çıktığımda bi boşluk oluştu içimde böyle, sanki her şey bitti bi an, ama çabuk geçti çok şükür ki.. soğukta yürüdüm dimdik kendime geldim yine :) hayırlısı artık ...

bu konuyu yeni gördüm şu son yaptığın hareketler çok yanlış ne diye peşine düşüp mesaj atıp eve gidiyorsun resmen gururunu ayaklar altına almışsın
çok sinirlendim
ben asla böyle yapmazdım babam da duysa beni reddederdi.
bi tarafını kaldırmaktan başka bişey yapmamışsınız
son durum nedir peki şimdi
dava açtınız mı?

Çok şükür ki kararlarima saygi duyan bir ailem var :) yaptigim hic birseyden pişman olmadim aksine hepsini iyi ki yapmisim. Aralikta bosandm ve bir gün bile keşke bosanmasaydim demedim, benim cabalamama rağmen biseylerin değişmeyeceğini kesin net gördüm çünkü. Simdi hic olmamis gibi. . 3 yildir sinir stresle hazirlandigim sinava bosanmis bir kadin olarak girdim ve iyi bir derece yaptim imkansiz gibi görünen şey oldu istanbula yerleştim hayat bundan sonra basliyor ve onun zerresi yok artik hayaTimda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…