- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) bu dizinin fragmaniydi :) tesekkur ederim.Dizi izler gibi okudum. Umarım birdaha kendi ellerinizle hayatınızı zora sokmazsınız. Mutluluklar...
O cesaretsizlik 3 yilimi aldi benim hayallerimi yapabileceklerimi 3 yil ertelemiş oldum üstüne bir ton sknti saglik sorunu cabasi. Rabbim hayirlisini versin inşallah siz sorunlarinizi cozebilirsinizkonunuzu okudum kurtulmuşsunuz geçmiş olsun....zor bi aile zor bi eş herşeyi çıkmaza sokabiliyor.aradaki yorum ve olayları okumadım ama kendinize yeni bi hayat kurmuşsunuz sevindim.bnim de eşimle sorunlarım var eşinizi tarif etmişsiniz ya bazı tarifler benim eşime de çok uyuyor.narsistlik,kişilik bozukluğu,empati kuramama v.s bizde geçen hafta boşanmanın eşiğine geldik şu an vazgeçtik ama ben pek bi gelecek göremiyorum.belki de cesaretsiz davranışlar hayatımzı ele geçiriyor.
aslıda çözülmeyecek sorunlar değiller ama herşey eşimde düğümleniyor.bazen diyorum ki hayat kısa değer mi sıkıntı çekmeye başka hayat kurmak,başka birini sevmek diken üstünde yaşamaktan daha kolaydı belkideO cesaretsizlik 3 yilimi aldi benim hayallerimi yapabileceklerimi 3 yil ertelemiş oldum üstüne bir ton sknti saglik sorunu cabasi. Rabbim hayirlisini versin inşallah siz sorunlarinizi cozebilirsiniz
Sevgi varsa değer ama sevgi bittiyse yeni bir hayat kurmanin zorluğu sevmedigin birine katlanmaya tercih edilebiliyor .. Hayirlisi olsun..aslıda çözülmeyecek sorunlar değiller ama herşey eşimde düğümleniyor.bazen diyorum ki hayat kısa değer mi sıkıntı çekmeye başka hayat kurmak,başka birini sevmek diken üstünde yaşamaktan daha kolaydı belkide
sevgi var ama ben tek başıma mücadele ediyorum evlilik için.bu beni yoruyor gittiği yere kadar....sana da geçmiş olsun Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın işallah....Sevgi varsa değer ama sevgi bittiyse yeni bir hayat kurmanin zorluğu sevmedigin birine katlanmaya tercih edilebiliyor .. Hayirlisi olsun..
bende boşanma sürecindeyimÇok şükür ki kararlarima saygi duyan bir ailem var :) yaptigim hic birseyden pişman olmadim aksine hepsini iyi ki yapmisim. Aralikta bosandm ve bir gün bile keşke bosanmasaydim demedim, benim cabalamama rağmen biseylerin değişmeyeceğini kesin net gördüm çünkü. Simdi hic olmamis gibi. . 3 yildir sinir stresle hazirlandigim sinava bosanmis bir kadin olarak girdim ve iyi bir derece yaptim imkansiz gibi görünen şey oldu istanbula yerleştim hayat bundan sonra basliyor ve onun zerresi yok artik hayaTimda..
Atlatirsiniz inşallah kendinize güvenin benim için de kolay olmadi ama kendime guvenimi hep taze tutmaya calistim . Allah yardimciniz olsun.bende boşanma sürecindeyim
ve sevindim dimdik duruşunuza
yolunuz açık olsun
umarım bende kolayca atlatırım
Tesekkur edwrimm :)canım benim bu güçlü duruşunu alkışlıyorum.. sen bi kangreni kesip atmışsın.. çalışmayada başlamışsın bak ailende destek.. bende boşandım çalışıyorum hem bende 2 de küçük çocuk var. ama o kangrenle yaşanmazdı daha onurlu bir yaşamı seçtik biz.. bir kere keşke demedim 1 yıl olacak sende bende ve bizim gibi kadınlar mücadeleyi bırakmayacağız..
bizim içinde güzellikler müjdelenecek canım.. çocuk yok sanırım akıllıca davranmışsın afferim sana:)
Cnm niye bu kadar uzun yazdin, bisey Anlamadim biraktim okumayi.. ozet geceydin biraz keske... Mektupdan uzun :) gecmis olsun diyim ben..