Bu da Sel'in Çeyizi

maşallah cnm hepsi çok güzel sağlık mutlulukla kullanmayı nasip etsin

hepsini güle güle huzurlu saglikli güzel günlerde kulan sel´cim. Hayirli olsun tatlim

güle güle kullanın selocanım,hepsi birbirinden güzel.nan sel çeyizinde AYAK ta var lee :roflol: fotoda çıkmış :))yedek ayak her genç kızın çeyizinde olmalı,böcüğe söleyek eksik kalmasın :roflol:

maşallah canım hepsi birbirinden güzeller.
Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evinde

Güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inşallah

:mymeka: adım cıkmış 9a ınmez 8 e :dilcikar:

Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin yeni evinde bitanem opuyorumnanaktan
hersey cok güzel maşallah
yeni hayatında mutluluklar diliyorum canım hersey gönlünce olsun :asigim:
Güle güle, güzel günlerde kullan hepsini inşallah a.s.
Evinin fotoğraflarını da kısa zamanda görürüz inşallah zemuszemus

canım benim inanı ki herşeyin çok güzel olmuş...rabbim ağız tadı ile kulanmayı nasip etsin inşallah...

hepside bırbırınden guzel , Rabbim agız tadıyla kullanmanı nasip etsn :Saruboceq:

hepinizden Allah razı olsun kızlar. çok teşekkür ederim, darısı size, evli olanlaraında yavrularına nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

hersey cok güzel Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin güle güle eskitt canim

Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepsi de birbirinden güzel

Canım hayırlı olsun....Güle güle zevkle kullan eşyalarını...Maşallah her şeyin tam....Allah bugünleri de nasip etti sana ve ailene...Duygulandım...Mutluluklar Sel'im...

ellerınıze emegınıze saglık canım...allah gule gule kullanmayı ansıp etsın agız tadıyla ınslalah..
cok severım ceyız bakmayı buyuk zevkle baktım ve cok duygulandım

canım hayırlı uğurlu olsun . . herşey çok güsel gözüküyor. . .
özellikle kurdele nakışına bayıldımmm. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasp etsn inşallah

canım hepside çook güzeller bayıldım heryeşin fazla fazla var maşşallah canım mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…