Bu da Sel'in Çeyizi

yollarım aşkolsun.
evet canım o damatlığı.
evet jartiyerde var Allah cezanı vermiye neye dikkat etmiş mannak karu :roflol:

senin çeyizine çıkamasakta bizde de var bişeler işte.
hade bakem sıra sende :asigim:

güle güle kullanın hepsini...
şimdiden mutluluklar.
çok teşekkür ederim Şeniz

herşeyin çok güzel canım

yeni yuvan mutluluk ve huzurla dolsun inşallah sevgiler
çok teşekkür ederim canım benim a.s.
Canım benim Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :Saruboceq:
Birbirinden güzel hepsi opuyorumnanaktan
sen varya bitanesin heee senolmasan ekleyemezdim ben bunları Şeniz
hepsi çok guzeller canım allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin:Saruboceq:
çok teşekkür edeim çok sağolun a.s.
canım benım saglık mutluluk huzur dolu bır omur boyu mutluluklar dılıyorum
gule gule kullanın ınsaallah hepsını sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan senı
ablam bitanecik ablam benim Allah senden razı olsun, seninde minik kuşlarına daha güzelini ve hayırlısını nasip etsin inşallah :Saruboceq:a.s.

nan nasıl tıkkat edılmez
koymussun gözumunn önune :jeyyar: bende alcam aldrcam nan al dıycem banada:dilcikar:varmam sana dıycem
bızde alınmıyo sanırım damatlık ama ben alcam enıstenınkını cok beğendım
sanırım yelek kravat kısmı sıyah beyz demı orda öle bısey gordum
kırmızı pabuclarda cok guzel
dur az daha ınceleyım gelıyom :ecrin_bebek:

hee bizimkilerde o büstiyerle jartiyeri gelinlik altına aldılar bende geycem hevesimi alam, jartiyerim yok dimem en azından.

damatlığın içide giri siyah hayatım .
sen incelekaydirigubbakcemile3

hepsı cok guzel canım gule gule kulanmayı nasıp etsın rabımmm dılerınız bal gıbı tatalı evınız saraylar gıbı sanlı olur ınsallah huz ve mutluluk sınle olsun solemdende edmıcem herseyın cokk ama cok gzule ama bı ıcamarsı manyagı olarak goz dıktım hepsı favorım gule gule gıyresın goncana hepsını ınsallha

bu ayakta senın sanırım:roflol:
nan orda bı teyze var o kım annen mı öp ellerınden kımse
kaynanansa yanaklarından öp yeter
gercı kaynana öle yerlerde ne gezsın
telaslı telle konusuyo
sonracıma kaynananın bohcası var sanırım bıde morlu olan o mu nan
hanı kayınbabana onunn başı kel mı:mymeka: bıde gelın olcak

amin çok teşekkür ederim, daha çok takımlarım varda alan dar diye hepsini açamadık üst üste katlı duruyor. güzel dileklerin için çok teşekkürler a.s.
aynen canım ayak benim o teyzede annem. o morlu bohçada kaynana bohçası, kayınpederim vefat etti canım maaalesef oda yok.
:gitme:

ay çok duygulanıyorum böyle kız çeyizi görünce:gitme::1shok: çok güzel teleşlar bunlar hayatta 1 kere yaşanıyor her anını kendini üzmeden hiçbirşeye sinirlenmeden doya doya tadını çıkarta çıkarta yaşamanı tavsiye ediyorum allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah mutluluklar a.s.

ablan sevsın senı bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benım sen mutlulukların en guzelıne layıksın bebekımmmmmmmmmm
yuregı guzel kendı guzel sekercıgım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sendende razı olsun allah sekerımde
benım kızlar boyle ıyıler yaaa dur elleme evermeyecem ben onları:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bazen aklıma geldıkce uzuluyom vallahı yaaa offf offfffff annelık zor zanaat be senağlamasenağlama

canım benim iyi günlerde ağız tadıyla kullan işallah hepsi çok güzel

aynen canım ayak benim o teyzede annem. o morlu bohçada kaynana bohçası, kayınpederim vefat etti canım maaalesef oda yok.
:gitme:

basınız saolsun bacım
ama üzülme bana yapabılrsın
düğüne cağırıyon mu benı
gelırım ama sadece pasta yerım bısey takamam:dilcikar:
annenın öpmeyı unutma
sıra bana gelınce benım ceyıslerı gosterınce
bu yıllar once senı öpmemı ısteyen kızcağız dersın :gitme:

sağlıklı mutlu günlerde güle güle kullanınn...

masallahhhh masallaaaaahh tadim, tuzum, bu ceyizler uc kizi gelin eder opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hepsinide en guzel ve mutlu gunlerde kullan bitanem Şeniz Şeniz Şeniz gercekten mukemmel opuyorumnanaktan ornek ceyiz yane :lepi: allah her genc kiza nasip etsin :Saruboceq: emegi gecenlerinde yuregine saglik zemuszemus

eskiden çeyiz sererlerdi evlenecek kızlar şimdi artık pek bu adet yerine getirilmiyor.sayende sanalda da olsa çeyiz gezdim :) çok keyifliydi.hepsi de güzel.güle güle kullan.allah hepsini kullanacak ağız tadı versin.

arkadaşım çeyizin çok güzel.. kurdele nakışları bohçalar pikeler danteller... hepsi birbirinden güzel.. güle güle kullan ....

sel çeyizlerin çok güzel çok şık iyi günlerde kullan o kına gecelik sanırım bir de havlu var yanında onlara bayıldım gerçi hepsi de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…