- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
- Konu Sahibi EU2
dün bi vatandaş vardı ya laf sokup duran banlanmışşş :icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adama dedim ki sakın soldan çekme beni. pasta kesiyoruz bi baktım adam sağda. fotografçıya kaş göz eden bi gelin tabloyu düşünün yani :kedi:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çok iyi fikir bende yapıcam. vermediklerini söylemişlerdi ama gereken çirkefliği yapıcam banane banane.
evet vermiyolar tatlım bende fotoda calısırken bizde vermiyorduk ...
ama ben gittim alttan girdim ustten cıktım aldım :lepi: biraz sert yaptım biraz rca ettim galip geldim alkisalkisalkis
sözlükten mi bu?
geldimmmmmmmmm yazdıklarınızı okuyodum nabersin ne var ne yok?
ay ben neeye yazmısım kzzzzzzzz alıntının içine yazmışımmmmmm akannehir
aklıma mukayet ol yarabbi sen zaten klavyede sorun var adam gibi yazamıom :bbo:
kraliche seni bugün i görmedim...
:bbo: :bbo:
vala sorma dadlum ya nie basmıo bu tuşlar ilk bas tırnaklardansandım amma deel deel klavyede bi anormallik var
yok tatlum ya haddinden fazla uzadı bu kes seytan gbi oldu acep ondanmı didimdi emme genelde hep uzundur daha onje nie olmadı didim kendi kendime bugun format yedi pc kafayıda yedi kafamçokkarıştıklavyedendir...yoksa tirnaklarimi kestin...
kk ya nolii ya açılmıyodu 404 bad gateaway yazıyodu :) neyse..
ii olmuş zaten bi tuhaftı dedikoduyu da hiç sevmem -tatlicadiarzu-
tumena nasıl oldun canımcım?
kk ya nolii ya açılmıyodu 404 bad gateaway yazıyodu :) neyse..
ii olmuş zaten bi tuhaftı dedikoduyu da hiç sevmem -tatlicadiarzu-
tumena nasıl oldun canımcım?
sevindim beyninin kanamadığına :) ya şakası bile kötü Allah korusun. bu arada hergün yeni resim koyuyosun, eeee ben olsam bende koyardım opuyorumnanaktan
o burun bende olacaktı bende mannak olurdum. ya ne diycem ben ne zaman rahat rahat nefes alabilicem, hala tıkanıp duruyo. ne tarafa yatarsam altta kalan taraf tıkanıyor, üst taraf açılıyor.bu normal bişey mi?
nediniz be iki bacı burda kaydirigubbakcemile3
hello baci...
opuyorumnanaktan
ay acaip ıkıştım ezile buzule duruyom vala bi kaksam daha oturmucam kaydirigubbakcemile3
cigaramın son iki fırtı ondan sora yolcudur abbas baglasan durmaz kaydirigubbakcemile3
hyen ei geceler cicolar Şeniz