Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

onemli olan boy deil vala kısa boylu ol ama zayıf ol 1.80 boyunda enine boyuna gidenlerden olmak isdemem :sinifsinif:

bende 1.68 im kaydirigubbakcemile3
59 kg

ama tabi 2 sen içinde bu klioyu aldım :nazar:
iki sene oncesine kadar 49-50 asla gecmedim :nazar:
ama şimdi eski alimle karsılastıranlar kmik yıgınıydın o zaman demeye basladılar suan tam olmusun diolar emme bakalım :nazar: o zamanlarda fizigime hayran olduklarını solerlerdi :1closedeyes:

bi yerde birileri fena yalan soluo ama bulacam cozcem bu işi :nazar:

yalan ben kralicheyle yüz yüze görüşme şerefine nail oldum benle aynı boyda bu kilosuda benden azcık fasla biz ikimiz geçerken sokaktan millet kepenk kapatıodu delikafadulden

ah kurban olam bana gönder
Bende rüzgar çıkınca tutunuom :roflol:
hele yağmurda şemsiyeyi hayatta elime almam uçan balon misali mazallah kaydirigubbakcemile3

virmemmm :jeyyar: cazibem gider sonra :dilcikar:
ben böyle seviyom kendimi azcık versem depresyona giriyom :çok üzgünüm:

üff bulamadım topic ucmus anacım resimlerim kaynamıs arada :sinifsinif:

yalan ben kralicheyle yüz yüze görüşme şerefine nail oldum benle aynı boyda bu kilosuda benden azcık fasla biz ikimiz geçerken sokaktan millet kepenk kapatıodu delikafadulden

hee ucubeler gecio kaçın uleeeeeee die herkes bi tarafa savruluyodu kaydirigubbakcemile

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

virmemmm :jeyyar: cazibem gider sonra :dilcikar:
ben böyle seviyom kendimi azcık versem depresyona giriyom :çok üzgünüm:

alkisalkisalkis alan depresyona girio kardeş bende çıldırıyorum ya
geceleri makarna yemekten bıktımsırnaşık şey

sen resimmi bakıyon kıs kraliche
resime ne hacet alsınlar iki tane balon koysunlar üstüste iki göz burun ağız çizsinler işte onlar biziz delikafadulden

uykum geldiiiiiiiiiii :KK43: hep gece geyik yapıonuz yaf bana da yazık aklım kalioo :KK70:

hee ucubeler gecio kaçın uleeeeeee die herkes bi tarafa savruluyodu kaydirigubbakcemile

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kıs yok ondan değillll kaydirigubbakcemile3 sen yannış anlamışsın adamları :mymeka:
onlar kapıyı pencereyi yirik diye kapattılar kaçtılar :roflol: :roflol: :roflol:

sen resimmi bakıyon kıs kraliche
resime ne hacet alsınlar iki tane balon koysunlar üstüste iki göz burun ağız çizsinler işte onlar biziz delikafadulden

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

he esi hallerimi gordun nası kıskandın unutma :dilcikar:

ole ip ince vucuda aklın şaştı dimi :jeyyar: :1closedeyes:

uykum geldiiiiiiiiiii :KK43: hep gece geyik yapıonuz yaf bana da yazık aklım kalioo :KK70:

gündüz iş güç var oğlumla ders çalışmayada başladık okullar açılsın hiç geçemicem hem benim dersler hem onun dersler oooo allahtan şimdi geceleri geçebiliyorum yoksa nasıl yattığımı bilmiyorum mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

he esi hallerimi gordun nası kıskandın unutma :dilcikar:

ole ip ince vucuda aklın şaştı dimi :jeyyar: :1closedeyes:

kimmm ben kıskandım akannehir
kıs eski hallerin güsel değil şimdiki halin yakışıyo sana eski resimlerinden bazıları hoşuma gitti ama tüm vücut olanlar acaip sıska bee yaramıyo sana zayıflık sen ye cokacimcoook

hatunlar ben kaçar size iyi geyik muhabbetleri öptüm yanacıklarınızdan muckss

iyi geceler ebrucum uyu sen biz sabahcıyız sanırım :))

iyi geceler ebruuuu ..

ay bende kahfe nerde kaldı diodum damladı bakın oş geldin kıııııııııııııııııııııssssssssssss kaydirigubbakcemile3

kralichem bende çıkıyorum canım sıkıldı tv isleyim azcık belki ilgimi çeken bişey bulurum msn de sapıttı açılmıyo zaten daha fazla sinir olmim

cidden yaw en çok çekindiğim konu bu
resimciyle nasıl anlaşacam:sinifsinif:sırnaşık şey

ben adama dedim ki sakın soldan çekme beni. pasta kesiyoruz bi baktım adam sağda. fotografçıya kaş göz eden bi gelin tabloyu düşünün yani :kedi:

aynen benimde ole resimciye diyorumki kocişindebenemd saglar kotu cıkıyo ya ole poz veremeyiz diom ada ben yabcam dio akannehir
zorla verdirdi yamık yamık cekti o kadartembih ettim bak burunları yok et die kafamçokkarıştı
adam hiç bi halt etmemiş bari yapamıcan neden o taraftan profil verdirion vermeyi dedk o kadar :mymeka:

neysem album resimlerimiz hersey berbattı kızlar hala durur o albumum ama irencler ...
sonrasında ben photosshop dersleri aldım ... fotocuda çalışmıştm kısa bir sureligine ...
sonra gittim o bizim eski resimciye istedim taa 5 yıl onceki resimlerimi zorla buldurttum kayıtları cd e attırdım delikafadulden
ham resimleri delikafadulden
sonra geldim kendim b guzel duzenledim herseiyi arka planlarıdı cok demodeydi kaç yıl oncesinindi tabi sonraherseyi dusenleyip yeni album yabdım :1closedeyes:

bende ole cozdum işi delikafadulden

çok iyi fikir bende yapıcam. vermediklerini söylemişlerdi ama gereken çirkefliği yapıcam banane banane.

kazma burunlu kızlar başlığındaki yorumlara bakın kızlar delikafadulden

burnu uzun, iri ve biçimsiz olan kızlardır. efendim söz konusu kız modelinden en son bir tren seyahatinde karşılaştım. burnu büyük olduğundan burun delikleri o nispeten büyük. yanınızda bir nefes aldığında kendinizi jurassic parkta sanabilirsiniz. allahım o nasıl bir nefes almaktı maşallah köyden duman çekiyor.

çok affedersiniz ama bu burnu kazma gibi olan kızların %90'nın enfes vücutları olur. baktıkça üzülürüm her şey nefis ama bir burunla bitmiş olay yani, para bok olsa tuttuğumu ameliyat ettirecem o kadar iyi niyetliyim yani...

:roflol::eek:klava:

sözlükten mi bu?

iyi geceler ebruuuu ..

ay bende kahfe nerde kaldı diodum damladı bakın oş geldin kıııııııııııııııııııııssssssssssss kaydirigubbakcemile3

geldimmmmmmmmm yazdıklarınızı okuyodum nabersin ne var ne yok?

X